experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

Nadia;18621 wrote: Hey Rimela, eu am facut primul transfer EFT acum cateva saptamani si spre surprinderea mea, a 3-a zi lucratoare am avut deja banii in contul bancar romanesc. E posibil sa fi durat mai mult in aprilie/mai doar din cauza volumului mare de plati, dupa care sa se fi reglat lucrurile :D. Succes tuturor!

Se poate face eft si pe monese?
No avatar
Penguin

clary;18630 wrote: Multumesc Rimela.Am facut cont pe monesse pana la urma.E deja aprobat si cardul au zis ca ajunge in jur de 18 iulie.Tocmai citeam pe aici de monese , sper sa ma luminez in final ce si cum ca tare nedumerita sunt🙈

O sa ajunga mult mai rpd,dupa 3,4 zile poti incepe sa ti verifici cutia postala.
No avatar
clary

Penguin;18634 wrote: O sa ajunga mult mai rpd,dupa 3,4 zile poti incepe sa ti verifici cutia postala.

Ce bine ar fii :D.Anunt cand apare ca paxum-ul nu stiu cand o sa vina.E in submitted de luna trecuta .
No avatar
Nadia

mogadishu;18625 wrote: Salutare!

Urmaresc forumul dar acesta este primul meu post. Am tot cautat, dar nu am gasit inca. Ma poate lamuri cineva ce inseamna mai exact transfer prin EFT si WIRE? Pana acum nu m-a interesat intrucat am folosit Payoneer iar acum am trecut la Paxum, insa limitele si desele lor probleme ma cam deranjeaza.
Multumesc

Wire e pentru USD si costa 50 de dolari pe transfer, e ideal pt sumele mari. EFT pentru RON si EUR, flat fee de $5 pe transfer, maxim $3000 pe zi. Dureaza cateva zile lucratoare, la EFT dureaza 3 din experienta personala, la Wire nu stiu.

Si totusi, am scris fix aceleasi informatii cateva postari mai jos... :| devine obositor.
No avatar
Rimela

clary;18635 wrote: Ce bine ar fii :D.Anunt cand apare ca paxum-ul nu stiu cand o sa vina.E in submitted de luna trecuta .

Ia in calcul cam 2 luni pt cardul Paxum........eu am aplicat pe 2 May, primit azi in cutia postala.
Totusi ma gandesc ca poate ajunge si mai repede tinand cont ca fluxul cel mare a trecut si majoritatea au primit deja cardurile
No avatar
Keke

Rimela;18637 wrote: Ia in calcul cam 2 luni pt cardul Paxum........eu am aplicat pe 2 May, primit azi in cutia postala.
Totusi ma gandesc ca poate ajunge si mai repede tinand cont ca fluxul cel mare a trecut si majoritatea au primit deja cardurile

L-ai primit?yay!!so happy for you 🤗🤗
No avatar
Rimela

Keke;18638 wrote: L-ai primit?yay!!so happy for you 🤗🤗
Merci fain Keke. Azi dim m-am uitat in cutia postala si nu imi venea sa cred ca scrie Paxum pe plic 😀
Cum am tot citit pe aici ca suna inainte......ca vine cu curierul,bla bla bla.......a fost in shipped din 26 iun si azi a aterizat in posta fara telefoane de confirmarea adresei in prealabil. E temporar dar vad ca e valabil pana in 06/ 2021.......
No avatar
Penguin

Vreau sa mi transfer banii pe card,si logic ca mi da eroare.ei,in schimb imi apar 2500 d dol disponibili pe card🤣🤣🤣.mi i or lasa mie cadou?🤣🤣
No avatar
BAUBAU

Vad ca iar apar mizerii cu erori ,eroare 404 la transferul din cont pe card !

Penguin;18645 wrote: Vreau sa mi transfer banii pe card,si logic ca mi da eroare.ei,in schimb imi apar 2500 d dol disponibili pe card藍藍藍.mi i or lasa mie cadou?藍藍

patiti si voi la fel ?
No avatar
Penguin

BAUBAU;18646 wrote: patiti si voi la fel ?

Yep..fix eroarea aia..ieri a fost alta..m au spart cu erorile lor.pana la urma ajungem sa ne scoatem banii la 2,3 zile.
Scrie răspuns