experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
lulu

Buna ziua .
Sunt noua pe acest forum asa ca voi spune Buna ziua tuturor.Am tot citit de cateva zile aici tot ce se putea despre paxum si experientele voastre in legatura cu acest subiect si pot spune ca m-au ajutat mult. Am decis sa spun si experienta mea.In trecut cu cardul FCP am ales intotdeauna sa scot banii direct in valuta prin serviciul POS al BRD-ului platind un comision de 45$ la 2500 $ scosi .. Si am sperat ca pot face acest lucru cu cadrul paxum .(BTW cardul l-am primit ieri,la 2 saptamanidupa acel misterios apel telefonic prin care mi se confirma adresa.) Buuun ..Revin la situatia paxum . Din cauza limitelor pe care cardul le are am decis sa mentin varianta Withdraw by Wire Transfer chit ca platesc acie 50$ insa la sume mai mari eu zic ca se merita caci din motive personale vreau sa retrag banii in valuta .Pt sume mai mici am decis sa folosesc serviciul POS in viitor . In acelasi timp am valabil si cardul Monese (limite si mai mici pe zi grrrrrrr ) si am facut o incercare cu acesta . Am un site la care am directionat plata pe Monese ca sa vad cum si ce .Am scos banutii de la pos brd in euro ... nici o problema avuta .
Cu paxum am incercat si serviciul EFT la inceput dar dureaza foarte mult . Pana cand limitele cardului Paxum vor fi imbunatatite eu personal aleg Wire transfer pt sume mai mari pentru a putea scoate banii in $.
Nu stiu in ce masura cele scrise de mine au o relevanta pentru voi insa cred ca nu am facut rau daca mi-am asternut in scris experienta mea .

Salutari tuturor ,o zi buna si muuulta bafta la muuuulti banuti .
No avatar
Rimela

lulu;18618 wrote: Buna ziua .
Sunt noua pe acest forum asa ca voi spune Buna ziua tuturor.Am tot citit de cateva zile aici tot ce se putea despre paxum si experientele voastre in legatura cu acest subiect si pot spune ca m-au ajutat mult. Am decis sa spun si experienta mea.In trecut cu cardul FCP am ales intotdeauna sa scot banii direct in valuta prin serviciul POS al BRD-ului platind un comision de 45$ la 2500 $ scosi .. Si am sperat ca pot face acest lucru cu cadrul paxum .(BTW cardul l-am primit ieri,la 2 saptamanidupa acel misterios apel telefonic prin care mi se confirma adresa.) Buuun ..Revin la situatia paxum . Din cauza limitelor pe care cardul le are am decis sa mentin varianta Withdraw by Wire Transfer chit ca platesc acie 50$ insa la sume mai mari eu zic ca se merita caci din motive personale vreau sa retrag banii in valuta .Pt sume mai mici am decis sa folosesc serviciul POS in viitor . In acelasi timp am valabil si cardul Monese (limite si mai mici pe zi grrrrrrr ) si am facut o incercare cu acesta . Am un site la care am directionat plata pe Monese ca sa vad cum si ce .Am scos banutii de la pos brd in euro ... nici o problema avuta .
Cu paxum am incercat si serviciul EFT la inceput dar dureaza foarte mult . Pana cand limitele cardului Paxum vor fi imbunatatite eu personal aleg Wire transfer pt sume mai mari pentru a putea scoate banii in $.
Nu stiu in ce masura cele scrise de mine au o relevanta pentru voi insa cred ca nu am facut rau daca mi-am asternut in scris experienta mea .

Ti-o fi scapat cand ….'' Am tot citit de cateva zile aici tot ce se putea despre paxum si experientele voastre…..'' dar serviciul EFT dureaza foarte mult doar la inceput, adica primul……...dupa se efectueaza in maxim 3 zile
No avatar
blackburn1911

Se poate vedea undeva la Paxum ce tranzacții au fost făcute cu cardul?
No avatar
Nadia

Rimela;18619 wrote: Ti-o fi scapat cand ….'' Am tot citit de cateva zile aici tot ce se putea despre paxum si experientele voastre…..'' dar serviciul EFT dureaza foarte mult doar la inceput, adica primul……...dupa se efectueaza in maxim 3 zile

Hey Rimela, eu am facut primul transfer EFT acum cateva saptamani si spre surprinderea mea, a 3-a zi lucratoare am avut deja banii in contul bancar romanesc. E posibil sa fi durat mai mult in aprilie/mai doar din cauza volumului mare de plati, dupa care sa se fi reglat lucrurile :D. Succes tuturor!
No avatar
Nadia

lulu;18618 wrote: Buna ziua .

Hey Lulu, bine ai venit! Eu ti-as recomanda EFT in loc de Wire. La EFT, costul de transfer este $5 indiferent de suma, si poti retrage echivalentul in euro a maxim $3000 pe zi (undeva pe la 2400 eur). Wire e convenabil doar daca ai nevoie de sume mai mari de 3000 intr-o singura transa. Eu am retras acum o saptamana si jumatate, luni, prin EFT, si miercuri am avut banii in contul romanesc. Daca ai de exemplu de scos 5000 de USD, scoti cu eft 2500 azi si 2500 maine si platesti doar $10 si vineri ii ai deja in cont - cel tarziu luni. Mentionez ca a fost primul transfer la mine si nu a durat doua saptamani, din fericire :D

Succes!
No avatar
mogadishu

Salutare!

Urmaresc forumul dar acesta este primul meu post. Am tot cautat, dar nu am gasit inca. Ma poate lamuri cineva ce inseamna mai exact transfer prin EFT si WIRE? Pana acum nu m-a interesat intrucat am folosit Payoneer iar acum am trecut la Paxum, insa limitele si desele lor probleme ma cam deranjeaza.
Multumesc
No avatar
clary

Ei bine..banii de la chaturbate au intrat in paxum in 20 h si acum problema..cum ii transfer pana vine cardul.Am tot citit pe forum si multi folositi cardul doar ca nu pot folosi card/cont la banci ro pt ca am o blestemata de poprire.Am cont pe paysera.Aveti idee se poate face transfer? Am dat deja mail la suport la paxum dar probabil pe seara vor raspunde.
No avatar
Rimela

clary;18626 wrote: Ei bine..banii de la chaturbate au intrat in paxum in 20 h si acum problema..cum ii transfer pana vine cardul.Am tot citit pe forum si multi folositi cardul doar ca nu pot folosi card/cont la banci ro pt ca am o blestemata de poprire.Am cont pe paysera.Aveti idee se poate face transfer? Am dat deja mail la suport la paxum dar probabil pe seara vor raspunde.

Poti incerca,oricum daca nu se poate sa transferi pe acel paysera , nu o sa te lase sa faci tranzactia.
Alta varianta ar fi Monese......cauta un pic pe aici ca s-a scris mult despre Monese si cum sa transferi. Bafta
No avatar
clary

Multumesc Rimela.Am facut cont pe monesse pana la urma.E deja aprobat si cardul au zis ca ajunge in jur de 18 iulie.Tocmai citeam pe aici de monese , sper sa ma luminez in final ce si cum ca tare nedumerita sunt🙈
No avatar
Rimela

Nadia;18621 wrote: Hey Rimela, eu am facut primul transfer EFT acum cateva saptamani si spre surprinderea mea, a 3-a zi lucratoare am avut deja banii in contul bancar romanesc. E posibil sa fi durat mai mult in aprilie/mai doar din cauza volumului mare de plati, dupa care sa se fi reglat lucrurile :D. Succes tuturor!

Este posibil Nadia, ma bucur ca nu ai asteptat ca multi altii de pe aici. Pacat ca nuvse citesc toate posturile.....inca mai sunt useri care cred ca eft-ul dureaza cu saptamanile.....zi faina
Scrie răspuns