experienta mea cu paxum recente
Baby;18569 wrote: Dacă cardul nu are cipul pe el, merg scoși banii de la bancomat? Încă nu am făcut transferul din cont pe card de teamă să nu îi pot scoate de la bancomat...si in cat timp sunt banii pe card paxum din cont paxum ?
Normal ca se pot scoate banii,iar transferul se face instant.
Normal ca se pot scoate banii,iar transferul se face instant.
Baby;18610 wrote: Încă o întrebare..care sunt comisioanele la retragere? Mulțumesc anticipat
Pai 2 dol plus 2.5 la suta din suma!cert e ca e fix atat,nu ca la firstchoice,cand calculai ,si mai lasai si de la tn,si tot nu puteai sa scoti suma conform calculelor.
Pai 2 dol plus 2.5 la suta din suma!cert e ca e fix atat,nu ca la firstchoice,cand calculai ,si mai lasai si de la tn,si tot nu puteai sa scoti suma conform calculelor.
-
krokodillu
blackburn1911;18594 wrote: Am scos si eu astăzi 2000 lei de pe Paxum de la Raiffeisen Bank și a mers perfect. In cont am Pending Charges pe card de $513.27, deci practic am scos mai mult de $500 pe tranzacție.
Din cate am inteles eu, 500$ e limita zilnica de transfer din contul paxum pe card. Odata banii fiind in contul de card (de exemplu daca ai transferat cate 500 mai multe zile dar nu i-ai retras de pe card si s-au strans mai multi) cred ca poti sa retragi oricat, nu am vazut sa fie nicio limita la retragerea de pe card
Din cate am inteles eu, 500$ e limita zilnica de transfer din contul paxum pe card. Odata banii fiind in contul de card (de exemplu daca ai transferat cate 500 mai multe zile dar nu i-ai retras de pe card si s-au strans mai multi) cred ca poti sa retragi oricat, nu am vazut sa fie nicio limita la retragerea de pe card
krokodillu;18616 wrote: Din cate am inteles eu, 500$ e limita zilnica de transfer din contul paxum pe card. Odata banii fiind in contul de card (de exemplu daca ai transferat cate 500 mai multe zile dar nu i-ai retras de pe card si s-au strans mai multi) cred ca poti sa retragi oricat, nu am vazut sa fie nicio limita la retragerea de pe card
ba da..1000 pe zi,2 tranzactii a cate 500 d dol...daca i ai strans ,desigur..
ba da..1000 pe zi,2 tranzactii a cate 500 d dol...daca i ai strans ,desigur..