De ce? Pentru ca s-a discutat de zeci de ori ca trebuie sa retragi banii FARA conversie la ATM, tocmai din cauza asta.
experienta mea cu paxum recente
-
Guest
Nadia;18581 wrote: Daca cititi cu atentie Card terms of service in Paxum, sunt mentionate cateva situatii care pot duce la anularea cardului - daca il folosesti la jocuri de noroc, la cumpararea de arme si munitii si la cumpararea de prescription drugs, adica medicamente cu reteta de la farmacie. Recomand sa nu-l folositi la farmacii, just in case, chiar daca ar merge sa platiti la POS 
Hmm, nu am citit încă termenii, mulțumesc de informație. Voi citi în seara asta, neavand cardul nu m a interestat pana acum. Aiurea faza cu medicamentele totuși.
Până la urmă e ok și cash, oricum nu e bine să ținem banii pe cardurile astea. Mai facem și mofturi
) după ce am scăpat de timpul de așteptare a unui eft sau external card withdrawal. Uite eu am transferat ieri pe ing și nici acum nu mi au intrat, fie și doar pt faptul că este instant sunt mulțumită sa am card paxum.
Hmm, nu am citit încă termenii, mulțumesc de informație. Voi citi în seara asta, neavand cardul nu m a interestat pana acum. Aiurea faza cu medicamentele totuși.
Până la urmă e ok și cash, oricum nu e bine să ținem banii pe cardurile astea. Mai facem și mofturi
-
blackburn1911
Am scos si eu astăzi 2000 lei de pe Paxum de la Raiffeisen Bank și a mers perfect. In cont am Pending Charges pe card de $513.27, deci practic am scos mai mult de $500 pe tranzacție.
blackburn1911;18594 wrote: Am scos si eu astăzi 2000 lei de pe Paxum de la Raiffeisen Bank și a mers perfect. In cont am Pending Charges pe card de $513.27, deci practic am scos mai mult de $500 pe tranzacție.
500$ este limita pt cardul Paxum,nu pt cardurile ro atasate..
500$ este limita pt cardul Paxum,nu pt cardurile ro atasate..
-
blackburn1911
Keke;18596 wrote: 500$ este limita pt cardul Paxum,nu pt cardurile ro atasate..
Am scos de la bancomat bani de pe cardul de Paxum.
Am scos de la bancomat bani de pe cardul de Paxum.
-
blackburn1911
Keke;18596 wrote: 500$ este limita pt cardul Paxum,nu pt cardurile ro atasate..
Am scos banii de pe cardul Paxum.
Am scos banii de pe cardul Paxum.
-
blackburn1911
Keke;18599 wrote: Ah ..poate se ridica limitele

Prima dată am incercat 3500 lei si mi-a dat eroare ca am depășit limita și mi-am adus eu aminte ca mai mult de $500 nu pot scoate. Apoi am dat 2000 lei și a mers.
Prima dată am incercat 3500 lei si mi-a dat eroare ca am depășit limita și mi-am adus eu aminte ca mai mult de $500 nu pot scoate. Apoi am dat 2000 lei și a mers.
Nadia;18583 wrote: De ce? Pentru ca s-a discutat de zeci de ori ca trebuie sa retragi banii FARA conversie la ATM, tocmai din cauza asta.
Aveai dreptate insa la bancomatul de ma ardeam inca dupa timpul Payoneer nu te lasa sa alegi.Asa ca dupa ce mi ai spus m am urcat intr un taxi si am cautat un Raiffeisen si am scos cu 45,fara conversie.Ms mult
Aveai dreptate insa la bancomatul de ma ardeam inca dupa timpul Payoneer nu te lasa sa alegi.Asa ca dupa ce mi ai spus m am urcat intr un taxi si am cautat un Raiffeisen si am scos cu 45,fara conversie.Ms mult
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Cryssaaaaaa
Mai este cineva care are inca status printing la cardul Paxum?