experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Baby

Ai încercat la bancomat să vezi dacă poți retrage?
No avatar
jospesede

Imi aparea card zero. M-am delogat si am luat-o de la capat si a mers
No avatar
vvv

buna! scuze de off topic dar cand dau sa intru la sectiunea posturi noi imi da eroare..si voi patiti la fel? merci
No avatar
Nadia

vvv;18575 wrote: buna! scuze de off topic dar cand dau sa intru la sectiunea posturi noi imi da eroare..si voi patiti la fel? merci

Yep, database error.
No avatar
Baby

Si la code approuval...ce code trebuie introdus ?
No avatar
Baby

Si la code approuval ce cod ai ales ? E o căsuța si cere un cod de introdus
No avatar
Nadia

Baby;18578 wrote: Si la code approuval ce cod ai ales ? E o căsuța si cere un cod de introdus

E vorba de lista de approval codes pe care ai primit-o in email dupa ce te-ai inregistrat la paxum, cand ti-ai facut contul prima oara. Sunt doar niste masuri aditionale de securitate, rasfoieste printre mailuri si o sa gasesti, e printe primele mailuri de la paxum si a fost trimis automat. Poti sa dezactivezi aceasta optiune din contul tau Paxum, urmeaza pasii din mail.
No avatar
Guest

A ajuns și la mine curierul, am activat card fara probleme, am transferat de probă o suma foarte mică pe card, transferul s-a făcut instant, așa cum trebuia, și imediat am retras de la bancomat fara probleme. Finally!

Ma deranjeaza că nu il voi putea folosi la POS dar asta e, până vin cele permanente mă mulțumesc cu ce am.
No avatar
Nadia

Lara;18580 wrote: A ajuns și la mine curierul, am activat card fara probleme, am transferat de probă o suma foarte mică pe card, transferul s-a făcut instant, așa cum trebuia, și imediat am retras de la bancomat fara probleme. Finally!

Ma deranjeaza că nu il voi putea folosi la POS dar asta e, până vin cele permanente mă mulțumesc cu ce am.

Daca cititi cu atentie Card terms of service in Paxum, sunt mentionate cateva situatii care pot duce la anularea cardului - daca il folosesti la jocuri de noroc, la cumpararea de arme si munitii si la cumpararea de prescription drugs, adica medicamente cu reteta de la farmacie. Recomand sa nu-l folositi la farmacii, just in case, chiar daca ar merge sa platiti la POS :)
Ann

Rata mea de schimb valutar,din Monese la BRD De ceeeeee :( :(
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns