experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

Gata,merge acum.
No avatar
BAUBAU

a mers -s a deblocat saracia
No avatar
Nadia

Penguin;18559 wrote: Gata,merge acum.

Multumesc de update! :D
No avatar
Heaven

Penguin;18558 wrote: Nu a stiut nimeni cat va dura treaba cu paxum...eu,cel putin,ma asteptam sa fie ca la fc si payoneer..adica 3 ,4 sapt maxim,asta cu totul.Nu cred ca i lasa cineva sa se stranga,dar ca n cazul de azi,cand serviciul de transfer nu functioneaza,ce putem face?sa nu mai zic de faptul ca ti poti scoate banii cu taraita,si nici atunci nu le face sistemul fata...Ma intreb cum va fi cand vor avea toti cardurile..erori dupa erori..

Tocmai asta este! Nu a stiut nimeni cat va dura treaba cu paxum. De aceea, pana nu te vezi cu cardul in mana, tii banutii pe hold. Si astfel nu ajungi in situatia in care erau cativa zeci de colegi pe aici cu banii blocati in contu paxum! Cand eu retrageam bine mersi de pe cosmo, pe paxum virand doar 60 usd ca sa am pt fee card(m-au lasat sa inteleg ca daca ai cont 0 te vor lasa la urma cand trimit cardurile, si am zis, hai lasa) multi se dadeau de ceasul mortii ca au banii blocati! Chiar eu am incercat sa intreb pe cineva de ce nu foloseste cosmo, ca merge ca e tot in regula etc, si mi-a raspuns ca are deja banii transferati in paxum si e prea tarziu.
Stii cum e in viata, cum iti asterni asa dormi....
No avatar
Ruby

A mers și la mine 😁
No avatar
JusticeCam

Differences between a chip card and a magnetic stripe card

Heaven;18555 wrote: Si eu am primit cardul azi cu cargus, cardul nu are chip, nu stiu cum voi putea sa-l folosesc la POS pt plati....am incercat sa-l activez si imi da si mie eroare, si pe langa asta mai am i alte fees lunare pt el. Cred ca au fost cel mai prost investiti 50 USD(plus ce mai am pe langa in cont) din viata mea! Sa ne explice si noua marele studio de mai jos cum si de ce recomanda ei paxum, sau probabil au contract cu ei gen: tu ne recomanzi gastelor si noi mai reducem din comisioane? Raman la Cosmo deocamdata, si MULTUMESC LUI DUMNEZEU ca mi-a dat inspiratia sa nu atasez nici un cont pt plata pana nu am vazut cardul in mana!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni pe aici, dar trebuie sa fii un pic redus mintal sa alegi sa iti vireze site-ul banii in un cont de unde sa nu ai posibilitate sa retragi! (aici vb de cei care nu au posibilitate cu cont de ro, prin paxum din cauza datoriilor la stat/amenzilor), dupa care sa vii sa te plangi pe aici ca of banii tai ca stres, ca octav, ca inselatorie, ca etc.
Treaba a fost simpla pt mine: am facut conturi pe tot ce s-a putut face, dupa care am stat frumusel cu banutii pe hold pana a venit primul card-in cazul meu cel de cosmo.
De aici treaba a fost simpla, am atasat contul, am dat unhold la bani si la sfarsitul saptamanii mi-am retras banutii! Voi nu v-ati invatat minte in atata timp de cand practicati meseria asta, ca cel mai sigur loc unde sa tii banii in cazuri d-astea e pe hold la siteul pe care lucrezi? De acolo nu o sa dispara niciodata cum s-a intamplat cu payo, sau epassporte, sau orice alta teapa care a mai fost! Recomandarea mea este sa nu tineti banii pe nici unul din aceste conturi indiferent ca este Cosmo, Paxum , Monesse, etc. Cum va vireaza site-ul banutii mergeti si retrageti , chiar daca pe termen scurt platiti mai mult comision! Nu ii lasati sa se stranga acolo pt ca cu cat aveti mai mult acolo cu atat aveti posibilitate sa pierdeti mai mult in caz de o situatie in care dispar a doua zi!

Credit and debit cards can have two security measures:

1. Magnetic stripe

Technology that was adopted since the 60's; consists of a magnetic stripe that stores data of the owner of the card (number, expiration date and issuing entity), this data is transferred to specific devices (such as magnetic stripe readers or POS payment points) in addition to requesting a PIN to finish to corroborate the identity. The magnetic strip meets the ISO / IEC 7813 safety standard.

However, there are ways like skimmers, which are devices that criminals attach to the magnetic strips and copy the data to then clone the cards and use them with the user's data they captured. Sometimes they can get the PIN through observation or with hidden cameras. After a few hours they are free to use these cloned cards to make the transactions that are allowed.

2. EMV security -EuroPay, Mastercard and microchip VISA.

Chip cards have sophisticated encryption directly on the microchip. This type of card does not slip but is inserted into a special slot that has bidirectional communication with the payment terminal in a secret language to ensure the identity of the client. This type of EMV security has been adopted throughout Europe, most of the United States and is booming in Latin America.

So which of the two is safer?

No doubt chip cards are safer than magnetic stripe cards, because they are more difficult to clone, since in each transaction creates a different number to communicate with the payment terminal and is not repeated in future purchases, so No one will be able to use your information for fraudulent transactions.
No avatar
clary

buna.

De doua zile tot citesc forumul si sunt in ceata.Pana acum ceva timp am lucrat in studio iar acum de acasa si chestia cu paymentul ma depaseste:-S
Contul meu paxum e verified-active,am comandat cardul (e in submitted din 19.06).Chaturbate a trimis banii azi dimineata la 4,in paxum nu au intrat inca.Aveti idee cat dureaza?
No avatar
Rimela

Heaven;18562 wrote: Tocmai asta este! Nu a stiut nimeni cat va dura treaba cu paxum. De aceea, pana nu te vezi cu cardul in mana, tii banutii pe hold. Si astfel nu ajungi in situatia in care erau cativa zeci de colegi pe aici cu banii blocati in contu paxum! Cand eu retrageam bine mersi de pe cosmo, pe paxum virand doar 60 usd ca sa am pt fee card(m-au lasat sa inteleg ca daca ai cont 0 te vor lasa la urma cand trimit cardurile, si am zis, hai lasa) multi se dadeau de ceasul mortii ca au banii blocati! Chiar eu am incercat sa intreb pe cineva de ce nu foloseste cosmo, ca merge ca e tot in regula etc, si mi-a raspuns ca are deja banii transferati in paxum si e prea tarziu.
Stii cum e in viata, cum iti asterni asa dormi....

Nu toata lumea a putut opta pentru Cosmo ( si din cate imi aduc aminte au fost si acolo problema, cu bani blocati etc...)

Sunt site-uri care nu au aceasta metoda de plata , Jasmin de ex. Ei au WebMoney, ePayService…...de care nu am auzit pera multe si cum Jasmin a recomandat Paxum ca fiind banca lor oficiala.....Paxum am ales.

Bani blocati nu am avut niciodata si acum sa fim seriosi…….este vina Paxum-ului ca sunt persoane cu propriri pe conturile lor locale si nu pot retrage?

A nu se intelege ca iau apararea Paxum-ului, nu m-am gandit ca o sa dureze atat sa trimita un card, au trecut 2 luni si nu am cardul…...si cine stie cat va mai dura. Dar asta este!!! Or avea motivele lor pe care noi nu le stim, de intarzie atat.
Atata timp cat pot retrage prin alte metode ( EFT) nu ma stresez
No avatar
Baby

Dacă cardul nu are cipul pe el, merg scoși banii de la bancomat? Încă nu am făcut transferul din cont pe card de teamă să nu îi pot scoate de la bancomat...si in cat timp sunt banii pe card paxum din cont paxum ?
No avatar
jospesede

Mi-a aratat ca s-a efectuat transferul pe card dar nu apar acolo. Sumele nu s-au modificat si nici mail n-am primit.
Am reusit! Yay!!
Scrie răspuns