experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

just me;18544 wrote: Nu pt ca nu am ce sa transfer in momentul de fata...tocmai am transferat de dimineata in contul Monese...Apoi am primit mesaj de la Cargus ca trebuie sa imi aduca plicul...😊

Am inteles, e bine de stiut ca macar withdrawal to external card a functionat mai devreme, daca transferul pe cardul Paxum nu functioneaza de la ora 11. A mai incercat cineva sa retraga pe card extern dupa ora 11?
No avatar
Nadia

Cryssaaaaaa;18546 wrote: Buna
Daca la Monese apare tranzactia in astepare pot face retragerea de la bancomat?
Multumesc

Da, poti, tranzactia e pending 1-2 zile pana se face conversia in functie de cursul valutar.
No avatar
just me

Cryssaaaaaa;18546 wrote: Buna
Daca la Monese apare tranzactia in astepare pot face retragerea de la bancomat?
Multumesc Da poti retrage fara probleme..eu am transferat pe la ora 10 si la ora 12 i-am scos...chiar daca inca aparea ca e in asteptare..
No avatar
Guest

Nadia;18545 wrote: Cred ca am ramas eu cu PTSD dupa inchiderea brusca a FCP si acum ma panichez la orice intarziere :)). Fingers crossed tuturor

Și eu sunt la fel! Azi noapte după o ora si ceva deja contactam studioul sa vad unde sunt banii, in ideea că de la ei plecaseră dar in paxum nu erau :))))
No avatar
just me

Nadia;18548 wrote: Am inteles, e bine de stiut ca macar withdrawal to external card a functionat mai devreme, daca transferul pe cardul Paxum nu functioneaza de la ora 11. A mai incercat cineva sa retraga pe card extern dupa ora 11? Nadia m-a poti lamuri si pe mine te rog cu ceva..Acum dupa ce mi-am activat cardul paxum imi apare To use your card please transfer funds from your "Current account" to your "Card account" first..Ce inseamna asta? Tu cum ai facut? Banii din contul paxum nu se transfera automat pe cardul paxum? Sau trebuie sa o facem noi manual la fel ca la external card ?
No avatar
Nadia

just me;18552 wrote: Nadia m-a poti lamuri si pe mine te rog cu ceva..Acum dupa ce mi-am activat cardul paxum imi apare To use your card please transfer funds from your "Current account" to your "Card account" first..Ce inseamna asta? Tu cum ai facut? Banii din contul paxum nu se transfera automat pe cardul paxum? Sau trebuie sa o facem noi manual la fel ca la external card ?

Faci manual dar nu din tabul Withdraw Funds, ci din Transfer Funds, apoi te duci la “between your own accounts” si transferi din contul principal pe card. Trebuie manual transferul pe cardul Paxum, nu e ca la FCP unde se transferau automat.
No avatar
just me

Nadia;18553 wrote: Faci manual dar nu din tabul Withdraw Funds, ci din Transfer Funds, apoi te duci la “between your own accounts” si transferi din contul principal pe card. Trebuie manual transferul pe cardul Paxum, nu e ca la FCP unde se transferau automat. Multumesc mult Nadia 🤗😘
No avatar
Heaven

Si eu am primit cardul azi cu cargus, cardul nu are chip, nu stiu cum voi putea sa-l folosesc la POS pt plati....am incercat sa-l activez si imi da si mie eroare, si pe langa asta mai am i alte fees lunare pt el. Cred ca au fost cel mai prost investiti 50 USD(plus ce mai am pe langa in cont) din viata mea! Sa ne explice si noua marele studio de mai jos cum si de ce recomanda ei paxum, sau probabil au contract cu ei gen: tu ne recomanzi gastelor si noi mai reducem din comisioane? Raman la Cosmo deocamdata, si MULTUMESC LUI DUMNEZEU ca mi-a dat inspiratia sa nu atasez nici un cont pt plata pana nu am vazut cardul in mana!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni pe aici, dar trebuie sa fii un pic redus mintal sa alegi sa iti vireze site-ul banii in un cont de unde sa nu ai posibilitate sa retragi! (aici vb de cei care nu au posibilitate cu cont de ro, prin paxum din cauza datoriilor la stat/amenzilor), dupa care sa vii sa te plangi pe aici ca of banii tai ca stres, ca octav, ca inselatorie, ca etc.
Treaba a fost simpla pt mine: am facut conturi pe tot ce s-a putut face, dupa care am stat frumusel cu banutii pe hold pana a venit primul card-in cazul meu cel de cosmo.
De aici treaba a fost simpla, am atasat contul, am dat unhold la bani si la sfarsitul saptamanii mi-am retras banutii! Voi nu v-ati invatat minte in atata timp de cand practicati meseria asta, ca cel mai sigur loc unde sa tii banii in cazuri d-astea e pe hold la siteul pe care lucrezi? De acolo nu o sa dispara niciodata cum s-a intamplat cu payo, sau epassporte, sau orice alta teapa care a mai fost! Recomandarea mea este sa nu tineti banii pe nici unul din aceste conturi indiferent ca este Cosmo, Paxum , Monesse, etc. Cum va vireaza site-ul banutii mergeti si retrageti , chiar daca pe termen scurt platiti mai mult comision! Nu ii lasati sa se stranga acolo pt ca cu cat aveti mai mult acolo cu atat aveti posibilitate sa pierdeti mai mult in caz de o situatie in care dispar a doua zi!
No avatar
Penguin

Nadia;18525 wrote: Din cate am inteles, cardul este unul temporar pentru ca nu s-a gasit o banca ce poate sa tipareasca asa multe carduri atat de repede, si care sa aiba si logo-ul paxum pe ele. Teoretic, acestea vor fi inlocuite gratuit in maxim 2-3 luni, deci pana in toamna ar trebui sa avem cardurile permanente.

Pe mine ma deranjeaza mai mult constantele probleme tehnice, pentru ca eroarea cu “service temporarily restricted” a fost si la withdrawal to external card in trecut si e deranjant. Mai persista problema? E doar la transferul pe cardul paxum, sau iarasi e si la withdrawal to external card? Multumesc.

De azi dimineata incerc,si nimic...Pai dc o sa patim asa fiecare perioada...
No avatar
Penguin

Heaven;18555 wrote: Si eu am primit cardul azi cu cargus, cardul nu are chip, nu stiu cum voi putea sa-l folosesc la POS pt plati....am incercat sa-l activez si imi da si mie eroare, si pe langa asta mai am i alte fees lunare pt el. Cred ca au fost cel mai prost investiti 50 USD(plus ce mai am pe langa in cont) din viata mea! Sa ne explice si noua marele studio de mai jos cum si de ce recomanda ei paxum, sau probabil au contract cu ei gen: tu ne recomanzi gastelor si noi mai reducem din comisioane? Raman la Cosmo deocamdata, si MULTUMESC LUI DUMNEZEU ca mi-a dat inspiratia sa nu atasez nici un cont pt plata pana nu am vazut cardul in mana!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni pe aici, dar trebuie sa fii un pic redus mintal sa alegi sa iti vireze site-ul banii in un cont de unde sa nu ai posibilitate sa retragi! (aici vb de cei care nu au posibilitate cu cont de ro, prin paxum din cauza datoriilor la stat/amenzilor), dupa care sa vii sa te plangi pe aici ca of banii tai ca stres, ca octav, ca inselatorie, ca etc.
Treaba a fost simpla pt mine: am facut conturi pe tot ce s-a putut face, dupa care am stat frumusel cu banutii pe hold pana a venit primul card-in cazul meu cel de cosmo.
De aici treaba a fost simpla, am atasat contul, am dat unhold la bani si la sfarsitul saptamanii mi-am retras banutii! Voi nu v-ati invatat minte in atata timp de cand practicati meseria asta, ca cel mai sigur loc unde sa tii banii in cazuri d-astea e pe hold la siteul pe care lucrezi? De acolo nu o sa dispara niciodata cum s-a intamplat cu payo, sau epassporte, sau orice alta teapa care a mai fost! Recomandarea mea este sa nu tineti banii pe nici unul din aceste conturi indiferent ca este Cosmo, Paxum , Monesse, etc. Cum va vireaza site-ul banutii mergeti si retrageti , chiar daca pe termen scurt platiti mai mult comision! Nu ii lasati sa se stranga acolo pt ca cu cat aveti mai mult acolo cu atat aveti posibilitate sa pierdeti mai mult in caz de o situatie in care dispar a doua zi!

Nu a stiut nimeni cat va dura treaba cu paxum...eu,cel putin,ma asteptam sa fie ca la fc si payoneer..adica 3 ,4 sapt maxim,asta cu totul.Nu cred ca i lasa cineva sa se stranga,dar ca n cazul de azi,cand serviciul de transfer nu functioneaza,ce putem face?sa nu mai zic de faptul ca ti poti scoate banii cu taraita,si nici atunci nu le face sistemul fata...Ma intreb cum va fi cand vor avea toti cardurile..erori dupa erori..
Scrie răspuns