experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just me

Sa stiti ca am rezolvat cu eroarea aceea care aparea cum ca acest card paxum pe care il am este deja activat..Desi nu era activat ..Am incercat sa introduc din nou toate datele si a funcționat..A aparut ca s-a activat cu succes cardul..Cei care au primit erori de genul incercati din nou sa completati toate casutele si poate reusiti..Bafta!!!!
No avatar
Guest

just me;18529 wrote: Pfff..deci nu cred asta ar fii culmea..dupa ce ca am asteptat 3 luni acest card sa mai am surpriza ca este nefunctional..Si sa mai astept inca 3 luni mi-se pare ceva iesit din comun...

Al meu încă nu a ajuns, aștept curierul care va veni după program la mine dar deja mă sperie ce citesc. Sper sa nu am ghinion și cu activarea că m-am saturat de când aștept să mă pot folosi de el. Sper că ai rezolvat intre timp. Și dacă rezolvi sa ne spui și nouă cum, te rog.
No avatar
Nadia

Lara;18534 wrote: Eu am dailypay și azi noapte au întârziat banii câteva ore. Am întrebat și mi s-a spus că banii erau pending in sistemul paxum. Probabil au probleme dacă acum nu funcționează transferurile spre card și azi noapte au avut întârzieri. Întârzierea plăților azi noapte a fost de vreo 3 ore.

Weird, chiar sper sa nu fie astfel de probleme si la platile de la LJ pentru ca maine ar trebui sa le primim. Pana acum a fost totul OK
No avatar
Nadia

just me;18537 wrote: Sa stiti ca am rezolvat cu eroarea aceea care aparea cum ca acest card paxum pe care il am este deja activat..Desi nu era activat ..Am incercat sa introduc din nou toate datele si a funcționat..A aparut ca s-a activat cu succes cardul..Cei care au primit erori de genul incercati din nou sa completati toate casutele si poate reusiti..Bafta!!!!

Ai incercat sa transferi bani pe cardul paxum sa vezi daca mai persista problema? Va rog sa ne tineti la curent. Merci!
No avatar
Guest

Nadia;18539 wrote: Weird, chiar sper sa nu fie astfel de probleme si la platile de la LJ pentru ca maine ar trebui sa le primim. Pana acum a fost totul OK
In cel mai rău caz, poate o intrarziere. Pana la urmă mi au intrat bănuții aproape de 4 dimineața, Boleyn îi trimite cam pe la 12 noaptea.
No avatar
Guest

just me;18537 wrote: Sa stiti ca am rezolvat cu eroarea aceea care aparea cum ca acest card paxum pe care il am este deja activat..Desi nu era activat ..Am incercat sa introduc din nou toate datele si a funcționat..A aparut ca s-a activat cu succes cardul..Cei care au primit erori de genul incercati din nou sa completati toate casutele si poate reusiti..Bafta!!!!

Mulțumim pt update :)
No avatar
just me

Nadia;18541 wrote: Ai incercat sa transferi bani pe cardul paxum sa vezi daca mai persista problema? Va rog sa ne tineti la curent. Merci! Nu pt ca nu am ce sa transfer in momentul de fata...tocmai am transferat de dimineata in contul Monese...Apoi am primit mesaj de la Cargus ca trebuie sa imi aduca plicul...😊
No avatar
Nadia

Lara;18542 wrote: In cel mai rău caz, poate o intrarziere. Pana la urmă mi au intrat bănuții aproape de 4 dimineața, Boleyn îi trimite cam pe la 12 noaptea.

Cred ca am ramas eu cu PTSD dupa inchiderea brusca a FCP si acum ma panichez la orice intarziere :)). Fingers crossed tuturor
No avatar
Cryssaaaaaa

Buna
Daca la Monese apare tranzactia in astepare pot face retragerea de la bancomat?
Multumesc
No avatar
just me

Lara;18543 wrote: Mulțumim pt update :) Cu placere!!!
Scrie răspuns