experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just me

Ajutor! Tocmai am primit cardul paxum insa nu il pot activa...imi apare o eroare 204..Si imi zica cum ca e posibil ca acest card sa fie deja activat...Ati mai patit asa ceva? Va rog am nevoie de raspunsuri cat mai repede ! Toate cele bune tuturor!
No avatar
jony111

just me;18521 wrote: Ajutor! Tocmai am primit cardul paxum insa nu il pot activa...imi apare o eroare 204..Si imi zica cum ca e posibil ca acest card sa fie deja activat...Ati mai patit asa ceva? Va rog am nevoie de raspunsuri cat mai repede ! Toate cele bune tuturor!
da mai patit cineva la fel ii dadea eroare 115 card deja activat , nu stiu ce a mai facut,
contacteaza supportul , sau mai intamplat cazuri similare era o eroare de card a bancii si a trebuit
comandat un alt card asta am citit eu pe un forum ,nu stiu in cazul tau tinene la curent
No avatar
Nadia

jospesede;18518 wrote: Si la mine da aceeasi eroare.
Azi am primit si eu cardul si m-a bufnit rasu.... Nici macar cip n-au!! Ce facem? Old fashion way cu swipe la pos? Mi-a spus cineva ca a mers sa plateasca cu cardul la magazin doar ca... swipe baby swipe! :))
Si baba blocului are card de pensie mai jmecher decat ce au trimis astia de la paxum. Pentru asta am platit eu 50usd? PE BUNE?!?

Din cate am inteles, cardul este unul temporar pentru ca nu s-a gasit o banca adult-friendly care sa tipareasca asa multe carduri atat de repede, si care sa aiba si logo-ul paxum pe ele. Teoretic, acestea vor fi inlocuite gratuit in maxim 2-3 luni, deci pana in toamna ar trebui sa avem cardurile permanente.

Pe mine ma deranjeaza mai mult constantele probleme tehnice, pentru ca eroarea cu “service temporarily restricted” a fost si la withdrawal to external card in trecut si e deranjant. Mai persista problema? E doar la transferul pe cardul paxum, sau iarasi e si la withdrawal to external card? Multumesc.
No avatar
Nadia

Din cate am inteles, cardul este unul temporar pentru ca nu s-a gasit o banca ce poate sa tipareasca asa multe carduri atat de repede, si care sa aiba si logo-ul paxum pe ele. Teoretic, acestea vor fi inlocuite gratuit in maxim 2-3 luni, deci pana in toamna ar trebui sa avem cardurile permanente.

Pe mine ma deranjeaza mai mult constantele probleme tehnice, pentru ca eroarea cu “service temporarily restricted” a fost si la withdrawal to external card in trecut si e deranjant. Mai persista problema? E doar la transferul pe cardul paxum, sau iarasi e si la withdrawal to external card? Multumesc.
No avatar
jony111

cat tine de regula aceasta problema?
No avatar
Nadia

jony111;18527 wrote: cat tine de regula aceasta problema?

Cand a fost la retragerile pe card extern a tinut putin peste o ora, dar e posibil ca eu sa o fi identificat mai tarziu decat momentul in care ea a aparut... i-am dat mail lui Octav, dati-i si voi ca sa stie ca nu este un caz singular.
No avatar
just me

jony111;18523 wrote: da mai patit cineva la fel ii dadea eroare 115 card deja activat , nu stiu ce a mai facut,
contacteaza supportul , sau mai intamplat cazuri similare era o eroare de card a bancii si a trebuit
comandat un alt card asta am citit eu pe un forum ,nu stiu in cazul tau tinene la curent Pfff..deci nu cred asta ar fii culmea..dupa ce ca am asteptat 3 luni acest card sa mai am surpriza ca este nefunctional..Si sa mai astept inca 3 luni mi-se pare ceva iesit din comun...
No avatar
krokodillu

Limita 500$ pe zi la transfer din cont pe card... plus erori care tin cu orele, in cate zile scot 2500 ?
Abia acum apreciez cat de bine functionau payoneer si firstchoicepay
No avatar
Nadia

krokodillu;18531 wrote: Limita 500$ pe zi la transfer din cont pe card... plus erori care tin cu orele, in cate zile scot 2500 ?
Abia acum apreciez cat de bine functionau payoneer si firstchoicepay

Pai, in 5 zile consecutive daca ai noroc si totul decurge fara probleme, daca vrei sa folosesti doar cardul. Daca faci withdraw to external card, limita maxima e de 2500 USD pe zi si la Monese intra instant, iar la EFT cam 3 zile lucratoare pana ii ai in cont.

Ai dreptate, FCP a mers impecabil pana pe ultima suta de metri (martie-aprilie) cand au inceput problemele la ei, ca probleme au fost de dinainte sa se anunte ca au dat faliment, dar ani de zile n-am avut nici cea mai mica problema!
No avatar
Guest

Eu am dailypay și azi noapte au întârziat banii câteva ore. Am întrebat și mi s-a spus că banii erau pending in sistemul paxum. Probabil au probleme dacă acum nu funcționează transferurile spre card și azi noapte au avut întârzieri. Întârzierea plăților azi noapte a fost de vreo 3 ore.
Scrie răspuns