Baietzelu;18478 wrote: Daca nu faci plati cu cardul des alege paxum ...
Daca faci plati cu cardul des alege monese ...
Am scos cu Paxum. Am iesit in castig.
Prefer sa ii scot ca nu se stie niciodata ...
experienta mea cu paxum recente
July;18480 wrote: Am scos cu Paxum caci ieseam mai in castig dupa calculele mele. Mersi
pai e logic...ca dc faci transfer pe monese,platesti aia 6 dol sau 7,plus 3%...dupa aia mai platesti si 0.5 la monese...La cardul paxum platesti 2 dol la retragere plus 2.5 %..deci e mai ieftin!
pai e logic...ca dc faci transfer pe monese,platesti aia 6 dol sau 7,plus 3%...dupa aia mai platesti si 0.5 la monese...La cardul paxum platesti 2 dol la retragere plus 2.5 %..deci e mai ieftin!
-
Guest
_ana_;18498 wrote: Am taiat poza la final...era:
30.06.2018 12:42:14
BUCURESTI
Destinatar negasit la domiciliu: Imposibil de avizat ....
Sa inteleg ca mi s-a intors la PAxum?
P.S. am primit email de la Paxum cu un cod pt Cargus ca sa imi urmaresc cardul...
Da, prietena mea a pățit exact la fel din cauza numărului de tel greșit. Suna la Cargus. Succes, eu sunt pe tel de 30 min și nu reușesc să vb cu ei.
30.06.2018 12:42:14
BUCURESTI
Destinatar negasit la domiciliu: Imposibil de avizat ....
Sa inteleg ca mi s-a intors la PAxum?
P.S. am primit email de la Paxum cu un cod pt Cargus ca sa imi urmaresc cardul...
Da, prietena mea a pățit exact la fel din cauza numărului de tel greșit. Suna la Cargus. Succes, eu sunt pe tel de 30 min și nu reușesc să vb cu ei.
-
Guest
_ana_;18500 wrote: Multumesc frumos Lara...
Sa ai o zi buna
Ps: Eu le-am dat si email celor de la Cargus...poate ma suna ei din nou
)
Daca raspund mai repede la email...te anunt
Am reușit să vb. Am sunat un curier al cărui Nr de tel il aveam in lista de apeluri, mi a spus să tastez 111 după ce sun la 0219330 și așa mi s a făcut legătura și a răspuns cineva până la urmă. Poate te ajuta cu ceva informația.
Am luat legătura cu agentul de pe zona, mi a spus că adresa pe plic e incompletă, doar strada și Nr, fara bloc, scara, ap, etc. Tipul mă știe, mi a mai livrat ceva de la vechea adresa la noua adresa luna trecută și vine după program la mine, sa ii dea Dumnezeu sănătate
)) îl cinstesc serios azi
))
O zi frumoasă și ție
Sa ai o zi buna
Ps: Eu le-am dat si email celor de la Cargus...poate ma suna ei din nou
Daca raspund mai repede la email...te anunt
Am reușit să vb. Am sunat un curier al cărui Nr de tel il aveam in lista de apeluri, mi a spus să tastez 111 după ce sun la 0219330 și așa mi s a făcut legătura și a răspuns cineva până la urmă. Poate te ajuta cu ceva informația.
Am luat legătura cu agentul de pe zona, mi a spus că adresa pe plic e incompletă, doar strada și Nr, fara bloc, scara, ap, etc. Tipul mă știe, mi a mai livrat ceva de la vechea adresa la noua adresa luna trecută și vine după program la mine, sa ii dea Dumnezeu sănătate
O zi frumoasă și ție
Lara;18501 wrote: Am reușit să vb. Am sunat un curier al cărui Nr de tel il aveam in lista de apeluri, mi a spus să tastez 111 după ce sun la 0219330 și așa mi s a făcut legătura și a răspuns cineva până la urmă. Poate te ajuta cu ceva informația.
)) îl cinstesc serios azi
))
O zi frumoasă și ție
Esti norocoasa Lara...Chiar merita sa ii faci cinste
...
Eu am sunat si cum mi-a zis tu ...varianta cu 111...si tot astept demult...
Le-am dat si email... cand o sa ajunga cardul la mine Dumnezeu stie
O zi frumoasă și ție
Esti norocoasa Lara...Chiar merita sa ii faci cinste
-
Guest
_ana_;18503 wrote: Esti norocoasa Lara...Chiar merita sa ii faci cinste
...
De când îl aștept! Cu monese nu am avut noroc, de două ori am cerut card și nu l am primit
Chiar am avut noroc, prietena mea a stat două zile pe telefon cu ei pt că trebuia modificat nr ei de tel in livrare, spuneau că o sa modifice și nu o făceau, curierul nu vine la adresa până nu vb la tel. Cum ăștia nu făceau modificarea numărului de telefon, a cerut să il ridice personal dintr-un ship&go al lor. Asta făceam și eu daca mă luau cu schimbarea datelor că nu am încredere că schimba ei nimic, ceream să mă duc să mi-l iau singura.
Succes Ana, sper sa rezolvi și tu azi.
De când îl aștept! Cu monese nu am avut noroc, de două ori am cerut card și nu l am primit
Chiar am avut noroc, prietena mea a stat două zile pe telefon cu ei pt că trebuia modificat nr ei de tel in livrare, spuneau că o sa modifice și nu o făceau, curierul nu vine la adresa până nu vb la tel. Cum ăștia nu făceau modificarea numărului de telefon, a cerut să il ridice personal dintr-un ship&go al lor. Asta făceam și eu daca mă luau cu schimbarea datelor că nu am încredere că schimba ei nimic, ceream să mă duc să mi-l iau singura.
Succes Ana, sper sa rezolvi și tu azi.