experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ruby

Mulțumesc mult am reușit !!
No avatar
Ruby

Am transferat banii !!! In contul paxum sunt 0 dar și pe monese nu au intrat inca !!! Cât timp durează oare?
No avatar
Nadia

Ruby;18453 wrote: Am transferat banii !!! In contul paxum sunt 0 dar și pe monese nu au intrat inca !!! Cât timp durează oare?

Hey Ruby, transferul se face instantaneu insa vezi ca Monese nu te informeaza cand iti intra banii in cont, ci trebuie sa dai tu refresh la aplicatie. Iesi si intra din nou, ar trebui sa se actualizeze balanta contului tau :)
No avatar
Ruby

Hmmmm deci ceva am făcut greșit nu au intrat banii pe monese și din paxum au dispărut !!!! Am închis și deschis aplicația fondurile sunt 0 !!!
No avatar
Nadia

Ruby;18455 wrote: Hmmmm deci ceva am făcut greșit nu au intrat banii pe monese și din paxum au dispărut !!!! Am închis și deschis aplicația fondurile sunt 0 !!!

Ai adaugat cu atentie datele cardului si ai selectat Euro la moneda? Monese e singurul card pe care intra instantaneu banii, spre deosebire de cardurile romanesti la care astepti in medie 30 de ore pana intra. E posibil, totusi, sa fie si din cauza ca azi e duminica. Nici cursul valutar nu se actualizeaza in weekend, nu stiu ce sa zic, eu am transferat de vreo 5-6 ori in zile lucratoare si banii au intrat in cateva secunde. Oricum stai linistita ca banii nu se pierd, daca e vreo problema se intorc in paxum. Ai primit mail de confirmare pentru withdrawal? Ai folosit “withdraw to external card”, da?
No avatar
Keke

Nadia;18456 wrote: Ai adaugat cu atentie datele cardului si ai selectat Euro la moneda? Monese e singurul card pe care intra instantaneu banii, spre deosebire de cardurile romanesti la care astepti in medie 30 de ore pana intra. E posibil, totusi, sa fie si din cauza ca azi e duminica. Nici cursul valutar nu se actualizeaza in weekend, nu stiu ce sa zic, eu am transferat de vreo 5-6 ori in zile lucratoare si banii au intrat in cateva secunde. Oricum stai linistita ca banii nu se pierd, daca e vreo problema se intorc in paxum. Ai primit mail de confirmare pentru withdrawal? Ai folosit “withdraw to external card”, da?

Hello!am transferat eu astazi din Paxum pe monese si au intrat instant.am reusit de asemenea Sa scot si de la bancomat.desi este duminica se pare ça serviciul functioneaza corect.
No avatar
Ruby

Gata am reușit !!!! Eu făcusem un cont de euro pe paxum :))) și făcusem transfer intre conturi paxum !!! Acum am reușit și transfer pe monese ambsi scos banii!!! Mulțumesc pentru ajutor:)
No avatar
Nadia

Ruby;18458 wrote: Gata am reușit !!!! Eu făcusem un cont de euro pe paxum :))) și făcusem transfer intre conturi paxum !!! Acum am reușit și transfer pe monese ambsi scos banii!!! Mulțumesc pentru ajutor:)

Cu drag, sa-ti fie cu folos :*
No avatar
July

Mersi mult!
No avatar
July

LauraT;18446 wrote: Probabil Once pentru ca faci transferul pentru acea suma o singura data , chestie pe care o faci cu fiecare suma in parte , in functie de cand si cat intra .
Pentru Daily /Every Week ar insemna ca faci tu o setare automata pentru transferul din cont direct pe card Daily / Every Week .

Ex : Cum e la ING poti seta din meniu Plati planificate .

Mersi frumos!
Scrie răspuns