bubu23;18126 wrote: Sal ! Am primit si eu cardul acum doua zile , insa de atunci ma tot lovesc de o problema ..am citit mesajele voastre dar nu am vazut ca cineva sa intampine aceeasi problema ca si mine..de fiecare data cand incerc sa-mi activez cardul , dupa ce completez toate casutele , in momentul in care dau activare , imi da eroare 115 si imi spune ca e posibil sa fie deja activat..desi am completat corect tot ce trebuie si nu am reusit deloc..
Iti mai apare ca trebuie sa il activezi? Poate chiar e activat. Incearca sa transferi bani pe card si presupun ca daca nu e activat atunci nu o sa iti apara cardul.
Sau trimite email lui Octav si sigur o sa te lamureasca.
Octav@paxum.com
experienta mea cu paxum recente
I-am trimis mail lui octav dar de doua zile nu raspunde , am trimis si celor de la paxum iar raspunsul lor a fost “am luat la cunostinta problema , revenim cu raspuns “ ..am sunat la ei , nu raspund..iar activ nu este pt k am incercat sa fac transfer si nu imi apare acolo , sa il selectez..deci am incercat tot si nu am solutie..aceeasi eroare ..
bubu23;18140 wrote: I-am trimis mail lui octav dar de doua zile nu raspunde , am trimis si celor de la paxum iar raspunsul lor a fost “am luat la cunostinta problema , revenim cu raspuns “ ..am sunat la ei , nu raspund..iar activ nu este pt k am incercat sa fac transfer si nu imi apare acolo , sa il selectez..deci am incercat tot si nu am solutie..aceeasi eroare ..
Am mai citit pe un forum de o situatie similara cu cardul paxum , era o erroare a banci emitente si a trebuit sa-i emita un alt card
Am mai citit pe un forum de o situatie similara cu cardul paxum , era o erroare a banci emitente si a trebuit sa-i emita un alt card
jony111;18253 wrote: Am mai citit pe un forum de o situatie similara cu cardul paxum , era o erroare a banci emitente si a trebuit sa-i emita un alt card
Ufff
Daca e asa si in cazul meu , dupa ce ca am asteptat doua luni de zile sa vina cardul , acum o sa astept iar dupa un al doilea..dar pana atunci , eu nici macar nu stiu care e problema ca mie nu imi raspunde nimeni ..
Ufff
July;18375 wrote: Buna. Voi ce a-ti complentat la transfer frequency cand a-ti dat transfer funds pe cardul paxum,Once,Daily,Every Week etc.... ?
Nu as vrea sa fac vre-o gafa...
Probabil Once pentru ca faci transferul pentru acea suma o singura data , chestie pe care o faci cu fiecare suma in parte , in functie de cand si cat intra .
Pentru Daily /Every Week ar insemna ca faci tu o setare automata pentru transferul din cont direct pe card Daily / Every Week .
Ex : Cum e la ING poti seta din meniu Plati planificate .
Nu as vrea sa fac vre-o gafa...
Probabil Once pentru ca faci transferul pentru acea suma o singura data , chestie pe care o faci cu fiecare suma in parte , in functie de cand si cat intra .
Pentru Daily /Every Week ar insemna ca faci tu o setare automata pentru transferul din cont direct pe card Daily / Every Week .
Ex : Cum e la ING poti seta din meniu Plati planificate .