Buna!
Pentru adultwork trebuie 2 acte de identitate , ce va spune despre Aw este ca are mult trafic de Uk , membrii au o alta mentalitate fata de membrii din America ... este un site bun pentru ca are si un procent mai mare decat alte siteuri . Ifreinds este un site care a fost bun la vremea lui, dar acum a ramas cu mult in urma. La noi in studio lucram numai cu site-uri premium si pentru un model bbw recomandam asa - jasmin , streamate , streamray , xlove chiar si imlive . Daca aveti nevoie de de alte sfaturi va asteptam cu drag la o cafea .
experienta mea cu paxum recente
Rimela;17628 wrote: Cineva pe un alt fórum a pus aceleasi intrebari legate de retrageri si limitele cardului, a trimis email lui Octav si acesta a fost raspunsul:
'' La EFT sunt de 3000 usd pe zi
External card 2500 usd zi
Wire 100k pe zi
La Paxum card poti depune pe card 2000 pe zi dar retrage 1000 pe zi in 2 tranzactii de 500 max ''
Acesta ana. A fost scris pe 20 Iunie, anul acesta
Si acum citesc de la cei care au deja cardul si au facut retrageri ca defapt limitele sunt altele
'' La EFT sunt de 3000 usd pe zi
External card 2500 usd zi
Wire 100k pe zi
La Paxum card poti depune pe card 2000 pe zi dar retrage 1000 pe zi in 2 tranzactii de 500 max ''
Acesta ana. A fost scris pe 20 Iunie, anul acesta
Si acum citesc de la cei care au deja cardul si au facut retrageri ca defapt limitele sunt altele
Rimela;17700 wrote: Acesta ana. A fost scris pe 20 Iunie, anul acesta 
Aaaa...asta e pt cardul permanent...
asta care vine acum e doar pt o perioda scurta de 2-3 luni ...
Aaaa...asta e pt cardul permanent...
asta care vine acum e doar pt o perioda scurta de 2-3 luni ...
Baietzelu;17677 wrote: Confirm ... am incercat acum sa trimit 1000$ pe card paxum si nu merge , limita e de 500$ pe zi spre card si 500$ retragere atm
500$ — > 1950 ron fix am scos de la atm raiffeisen
Multumesc pentru confirmarea raspunsurilor avute!Deci 500$ se pot transfera catre card si doar atat retrage pe zi!Zi buna!
500$ — > 1950 ron fix am scos de la atm raiffeisen
Multumesc pentru confirmarea raspunsurilor avute!Deci 500$ se pot transfera catre card si doar atat retrage pe zi!Zi buna!
Penguin;17707 wrote: Se pot transfera doar 500 d dol la 24 de ore,si se poate retrage o mie pe zi,a cate doua tranzactii pt ca se pot retrage doar 500 o data de la bancomat(asta in cazul in care transferi zi de zi cate 500,si i lasi sa se stranga)
Multumesc frumos pentru raspunsuri!Am inteles!
Multumesc frumos pentru raspunsuri!Am inteles!