experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
corina

la epayments lasa si 1000
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
Keke

Baietzelu;17677 wrote: Confirm ... am incercat acum sa trimit 1000$ pe card paxum si nu merge , limita e de 500$ pe zi spre card si 500$ retragere atm

500$ — > 1950 ron fix am scos de la atm raiffeisen

Fiecare retragere este de 500$ fix minus comisionul de la banca?citisem ca era un nu mai stiu cat la % pe undeva....sau asta va fi pt cardurile permanente?imi cer scz.. ma pierd printre cifre si post-uri..
_ana_

Keke;17680 wrote: Fiecare retragere este de 500$ fix minus comisionul de la banca?citisem ca era un nu mai stiu cat la % pe undeva....sau asta va fi pt cardurile permanente?imi cer scz.. ma pierd printre cifre si post-uri..

Cred ca la asta te referi:
comisionul de pe paxum pe cardul paxum e de 0.25 centi , - pt cardul provizoriu ....
(stiu ca asta a scirs Baietzel ieri)..
No avatar
Keke

_ana_;17681 wrote: Cred ca la asta te referi:
comisionul de pe paxum pe cardul paxum e de 0.25 centi , - pt cardul provizoriu ....
(stiu ca asta a scirs Baietzel ieri)..

Ah deci fara vreun % ?si limita de zi 500$.multumesc mult.am inteles acum 😊
No avatar
Penguin

nmuser;17668 wrote: iata ce au raspuns la mail cei de la support!
-----
Unfortunately our new card processor has been having a hard time with processing high volume loads, so we're forced to temporarily lower the daily Paxum Card load limit to $500 USD. We are working with them to resolve this situation and we will raise the limit back as soon as possible.

We deeply regret any inconvenience caused and we would like to assure you that this measure is only temporary and that we're doing all that's possible to have it raised in the shortest time.
----
dupa cum spuneam,la paxum scurt timp inseamna luni,deci poate pana la anul pe vremea asta putem trimite 1000:(

High volume loads...normal,dc multa lume nu si a vazut banii din aprilie..la ce se asteptau?si dc stiau ca nu fac fata,de ce au mai licitat?
_ana_

Keke;17682 wrote: Ah deci fara vreun % ?si limita de zi 500$.multumesc mult.am inteles acum 😊

Da...asta am inteles din ce a scris Baietzel...
(eu inca astept cardul.)..el a fost norocos de ieri a si probat cardul :)

Cu placere pt tine oricand :*
No avatar
Penguin

Keke;17680 wrote: Fiecare retragere este de 500$ fix minus comisionul de la banca?citisem ca era un nu mai stiu cat la % pe undeva....sau asta va fi pt cardurile permanente?imi cer scz.. ma pierd printre cifre si post-uri..

Fix 500 poti transfera pe zi,dupa aia scazi taxa de 2 dol plus 2.5 %,asta fiind valabila pt cardul pe care l am primit de la paxum.
No avatar
Penguin

Si inca cv...poti face alta tranzactie dupa 24 de ore de la ultima tranzactie.De exp:ai retras ieri la 7 pm banii,mai poti retrage azi tot la 7 pm,chiar dc e alta zi!
No avatar
Keke

Multumesc pt raspunsuri..inca astept cardul dar acum stiu ce si cum😊
No avatar
Rimela

Pai si atunci mesajul ala pe care l-am postat aici.......era din 20 Iunie.......deci s-au schimbat limitele intr-o saptamana???? Fuck.......raman la eft-uri 😀
Scrie răspuns