experienta mea cu paxum recente
Mrvc;17664 wrote: mereu vor fi schimbari...cum au fost epassporte, payoneer, FCP, pax etc...vor mai si altele...asta e industria mereu in schimbare pt N motive.
Datoria noastra e sa ne adaptam constant, cat mai PRO, si sa vedem partea pozitiva in toate.
Gandesti bine...si la ce ai mai postat sunt de acord...eu am avut cu FCP 4000 ron blocati odata pt 30 zile
iar cu conversia la Atm e mai avantajos sa nu o folosesti
...
Ai dreptate
Datoria noastra e sa ne adaptam constant, cat mai PRO, si sa vedem partea pozitiva in toate.
Gandesti bine...si la ce ai mai postat sunt de acord...eu am avut cu FCP 4000 ron blocati odata pt 30 zile
Ai dreptate
-
Guest
_ana_;17670 wrote: Gandesti bine...si la ce ai mai postat sunt de acord...eu am avut cu FCP 4000 ron blocati odata pt 30 zile 
...
Ai dreptate
peste tot in viata vor fi capcane, ambalate in "siguranta" etc... treaba noastra e sa deschidem ochii mereu si sa luam deciziile cele mai ok
Ai dreptate
peste tot in viata vor fi capcane, ambalate in "siguranta" etc... treaba noastra e sa deschidem ochii mereu si sa luam deciziile cele mai ok
Alina85;17669 wrote: Si uite asa o sa ramanem la transfer pe cardul din Romania..pana mea...
Alina, vad ca si wire-urile/EFT-urile se fac mult mai rapid acum la Paxum. Practic dureaza o zi jumatate sa iti intre banii pe card extern si 3 zile lucratoare sa ii primesti in banca, indiferent ce varianta alegi banii tot in cont romanesc iti intra deci riscurile sunt la fel. Recomand transferul bancar, daca poti sa mai astepti doua zile lucratoare in plus si economisesti si cateva zeci bune de dolari. In Aprilie/Mai a durat mai mult, dar acum se efectueaza mai repede.
Alina, vad ca si wire-urile/EFT-urile se fac mult mai rapid acum la Paxum. Practic dureaza o zi jumatate sa iti intre banii pe card extern si 3 zile lucratoare sa ii primesti in banca, indiferent ce varianta alegi banii tot in cont romanesc iti intra deci riscurile sunt la fel. Recomand transferul bancar, daca poti sa mai astepti doua zile lucratoare in plus si economisesti si cateva zeci bune de dolari. In Aprilie/Mai a durat mai mult, dar acum se efectueaza mai repede.
Nadia;17672 wrote: Alina, vad ca si wire-urile/EFT-urile se fac mult mai rapid acum la Paxum. Practic dureaza o zi jumatate sa iti intre banii pe card extern si 3 zile lucratoare sa ii primesti in banca, indiferent ce varianta alegi banii tot in cont romanesc iti intra deci riscurile sunt la fel. Recomand transferul bancar, daca poti sa mai astepti doua zile lucratoare in plus si economisesti si cateva zeci bune de dolari. In Aprilie/Mai a durat mai mult, dar acum se efectueaza mai repede.
Asta am facut pana acum si cred ca tot asa voi face si dupa ce primesc cardul...acum cred ca imi pare rau ca l-am platit!
Asta am facut pana acum si cred ca tot asa voi face si dupa ce primesc cardul...acum cred ca imi pare rau ca l-am platit!
Mrvc;17671 wrote: peste tot in viata vor fi capcane, ambalate in "siguranta" etc... treaba noastra e sa deschidem ochii mereu si sa luam deciziile cele mai ok
Exact. Problema e ca se mizeaza mult si pe faptul ca nu toata lumea isi declara veniturile si de aia unele portofele virtuale jongleaza cu banii nostri, ca stiu ca nu o sa mergi sa faci plangere ca sa te autodenunti. S-au pierdut multi bani si cu ePassporte si cu FCP, iar la Paxum daca cititi cu atentie TOS vedeti ca un cont poate fi inchis si fondurile voided, fara explicatii. Dar sa nu mai speculam, cert e ca e bine sa avem intotdeauna un plan B.
Exact. Problema e ca se mizeaza mult si pe faptul ca nu toata lumea isi declara veniturile si de aia unele portofele virtuale jongleaza cu banii nostri, ca stiu ca nu o sa mergi sa faci plangere ca sa te autodenunti. S-au pierdut multi bani si cu ePassporte si cu FCP, iar la Paxum daca cititi cu atentie TOS vedeti ca un cont poate fi inchis si fondurile voided, fara explicatii. Dar sa nu mai speculam, cert e ca e bine sa avem intotdeauna un plan B.
Nadia;17674 wrote: Exact. Problema e ca se mizeaza mult si pe faptul ca nu toata lumea isi declara veniturile si de aia unele portofele virtuale jongleaza cu banii nostri, ca stiu ca nu o sa mergi sa faci plangere ca sa te autodenunti. S-au pierdut multi bani si cu ePassporte si cu FCP, iar la Paxum daca cititi cu atentie TOS vedeti ca un cont poate fi inchis si fondurile voided, fara explicatii. Dar sa nu mai speculam, cert e ca e bine sa avem intotdeauna un plan B.
Ce varianta ar trebui sa incerc, sa nu aiba legatura cu paxum?
Ce varianta ar trebui sa incerc, sa nu aiba legatura cu paxum?
Alina85;17675 wrote: Ce varianta ar trebui sa incerc, sa nu aiba legatura cu paxum?
Pentru fiecare om e o alta varianta care e mai potrivita, insa sincera sa fiu eu raman la parerea mea ca transferul bancar direct de la site-uri e cea mai buna optiune. E cea mai sigura, costurile cele mai mici si acuma daca e sa fim sincere, de anul asta e oricum 10% impozitul pe venit - la aia 3% cat dai la Paxum comision pentru transfer pe external card, mai pui 7% sa iti platesti taxele si dormi linistita.
Pentru fiecare om e o alta varianta care e mai potrivita, insa sincera sa fiu eu raman la parerea mea ca transferul bancar direct de la site-uri e cea mai buna optiune. E cea mai sigura, costurile cele mai mici si acuma daca e sa fim sincere, de anul asta e oricum 10% impozitul pe venit - la aia 3% cat dai la Paxum comision pentru transfer pe external card, mai pui 7% sa iti platesti taxele si dormi linistita.
Confirm ... am incercat acum sa trimit 1000$ pe card paxum si nu merge , limita e de 500$ pe zi spre card si 500$ retragere atm
500$ — > 1950 ron fix am scos de la atm raiffeisen
500$ — > 1950 ron fix am scos de la atm raiffeisen
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Mrvc;17664 wrote: mereu vor fi schimbari...cum au fost epassporte, payoneer, FCP, pax etc...vor mai si altele...asta e industria mereu in schimbare pt N motive.
cei de la epayment lasa si 1000
cei de la epayment lasa si 1000
I do a thing called What I want.B-)