salut!
am primit cardul azi am dat la Transfer funds , Between your accounts la from account am selectat contul curent iar la to account nu imi apare cardul ...... poate cineva sa ma ajute si pe mine va rog frumos
experienta mea cu paxum recente
ehcarodut;17564 wrote: salut!
am primit cardul azi am dat la Transfer funds , Between your accounts la from account am selectat contul curent iar la to account nu imi apare cardul ...... poate cineva sa ma ajute si pe mine va rog frumos
Ai incercat sa inchizi si sa redeschizi site-ul?...
trebuie sa isi vada cardul...nu am patit asta niciodata
Ai incercat sa inchizi si sa redeschizi site-ul?...
Pfff, am dat acum sa activez cardul si imi cere security question, nu mai tin minte care era aceea cand mi-am facut contul si vad ca nici nu am drop-down list din care sa aleg..... argh 
Sau nu trebuie activat cardul inainte sa-l folosim? Cum ati procedat, va rog? Fiecare site te pune sa alegi ce security question preferi si chiar nu mai tin minte care a fost cea de la Paxum.
Sau nu trebuie activat cardul inainte sa-l folosim? Cum ati procedat, va rog? Fiecare site te pune sa alegi ce security question preferi si chiar nu mai tin minte care a fost cea de la Paxum.
ehcarodut;17564 wrote: salut!
activeasza cardul intai si apoi fa operatiunea
activeasza cardul intai si apoi fa operatiunea
_ana_;17565 wrote: Ai incercat sa inchizi si sa redeschizi site-ul?...
am dat refresh la site , m-am delogat si logat din nou si tot nu apare . dupa ce am primit cardul mai trebuia sa fac ceva ?
am dat refresh la site , m-am delogat si logat din nou si tot nu apare . dupa ce am primit cardul mai trebuia sa fac ceva ?
Nadia;17572 wrote: Ti-ai amintit intrebarea de securitate? Eu am uitat de ea
)
n u e problema daca nu ti-o amintesti mergi la profilul tau si daui update la intrebarea de siguranta nu e nevoie so cunosti si duypa ce ai schimbat-o revi la activare
n u e problema daca nu ti-o amintesti mergi la profilul tau si daui update la intrebarea de siguranta nu e nevoie so cunosti si duypa ce ai schimbat-o revi la activare