Deci am facut calculele si +/- cativa lei diferenta in favoarea paxumului
La 1000$ + 35.5$ comision trimisi catre monese retrag cam 3837 ron
La 1000$ + 0.25 centi comision trimisi catre paxum ar trebui sa retrag 3860 ron
Se dovedeste a fi bun paxum din prisma retragerii la atm ATAT
Se dovedeste a fi mult mai bun monese , daca faci cumparaturi cu cardul frecvent, cursul e cel mai bun posibil.
Cam atat!
experienta mea cu paxum recente
Baietzelu;17549 wrote: Deci am facut calculele si +/- cativa lei diferenta in favoarea paxumului
Se dovedeste a fi mult mai bun monese , daca faci cumparaturi cu cardul frecvent, cursul e cel mai bun posibil.
Cam atat!
Buna Baietzelu.Cu cardul Paxum se pot face cumparaturi/plati online?Citisem ca este dedicat doar retragerilor de la ATM.
Cam atat!
Buna Baietzelu.Cu cardul Paxum se pot face cumparaturi/plati online?Citisem ca este dedicat doar retragerilor de la ATM.
Keke;17550 wrote: Buna Baietzelu.Cu cardul Paxum se pot face cumparaturi/plati online?Citisem ca este dedicat doar retragerilor de la ATM.
Salut , din ce am citit aici nu se pot face . O sa incerc
Salut , din ce am citit aici nu se pot face . O sa incerc
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
buna! azi mi-a sosit cardul paxum. l-am activat, dar ca sa retrag banii de pe el imi spune urmatoarele: To use your card please transfer funds from your "Current Account" to your "Card Account" first. si nu gasesc unde sa dau. daca ma puteti ajuta. multumesc.
Baietzelu;17549 wrote: Deci am facut calculele si +/- cativa lei diferenta in favoarea paxumului
Cam atat!
Multumesc...e bine de stiut
Cam atat!
Multumesc...e bine de stiut
ma poate ajuta cineva? azi mi-a sosit cardul paxum. l-am activat, dar ca sa retrag banii de pe el imi spune urmatoarele: To use your card please transfer funds from your "Current Account" to your "Card Account" first. si nu gasesc unde sa dau. daca ma puteti ajuta. multumesc.
ladyl;17554 wrote: ma poate ajuta cineva? azi mi-a sosit cardul paxum. l-am activat, dar ca sa retrag banii de pe el imi spune urmatoarele: To use your card please transfer funds from your "Current Account" to your "Card Account" first. si nu gasesc unde sa dau. daca ma puteti ajuta. multumesc.
uite aici cu imagini iti arata
http://paxumblog.com/how-to-transfer-funds-instantly-to-your-paxum-card/
uite aici cu imagini iti arata
http://paxumblog.com/how-to-transfer-funds-instantly-to-your-paxum-card/
-
Guest
Keke;17550 wrote: Buna Baietzelu.Cu cardul Paxum se pot face cumparaturi/plati online?Citisem ca este dedicat doar retragerilor de la ATM.
Poți face cumpărături online, doar la POS nu merge.
Poți face cumpărături online, doar la POS nu merge.
ladyl;17558 wrote: multumesc. am transferat. dar e normal sa arate 0.00 acum? in my account? sorry dar e prima oara cand folosesc paxum.
Da...nu mai ai banii pe site paxum... ai trasnsferat pe Card acuma
Poti pe viitor sa nu transferi toata suma si sa lasi in site 2-3 dolari macar
Da...nu mai ai banii pe site paxum... ai trasnsferat pe Card acuma
Poti pe viitor sa nu transferi toata suma si sa lasi in site 2-3 dolari macar