experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Deci am facut calculele si +/- cativa lei diferenta in favoarea paxumului

La 1000$ + 35.5$ comision trimisi catre monese retrag cam 3837 ron

La 1000$ + 0.25 centi comision trimisi catre paxum ar trebui sa retrag 3860 ron

Se dovedeste a fi bun paxum din prisma retragerii la atm ATAT

Se dovedeste a fi mult mai bun monese , daca faci cumparaturi cu cardul frecvent, cursul e cel mai bun posibil.

Cam atat!
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Keke

Baietzelu;17549 wrote: Deci am facut calculele si +/- cativa lei diferenta in favoarea paxumului

Se dovedeste a fi mult mai bun monese , daca faci cumparaturi cu cardul frecvent, cursul e cel mai bun posibil.

Cam atat!

Buna Baietzelu.Cu cardul Paxum se pot face cumparaturi/plati online?Citisem ca este dedicat doar retragerilor de la ATM.
Baietzelu

Keke;17550 wrote: Buna Baietzelu.Cu cardul Paxum se pot face cumparaturi/plati online?Citisem ca este dedicat doar retragerilor de la ATM.

Salut , din ce am citit aici nu se pot face . O sa incerc
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
ladyl

buna! azi mi-a sosit cardul paxum. l-am activat, dar ca sa retrag banii de pe el imi spune urmatoarele: To use your card please transfer funds from your "Current Account" to your "Card Account" first. si nu gasesc unde sa dau. daca ma puteti ajuta. multumesc.
_ana_

Baietzelu;17549 wrote: Deci am facut calculele si +/- cativa lei diferenta in favoarea paxumului

Cam atat!

Multumesc...e bine de stiut :)
No avatar
ladyl

ma poate ajuta cineva? azi mi-a sosit cardul paxum. l-am activat, dar ca sa retrag banii de pe el imi spune urmatoarele: To use your card please transfer funds from your "Current Account" to your "Card Account" first. si nu gasesc unde sa dau. daca ma puteti ajuta. multumesc.
No avatar
jony111

ladyl;17554 wrote: ma poate ajuta cineva? azi mi-a sosit cardul paxum. l-am activat, dar ca sa retrag banii de pe el imi spune urmatoarele: To use your card please transfer funds from your "Current Account" to your "Card Account" first. si nu gasesc unde sa dau. daca ma puteti ajuta. multumesc.

uite aici cu imagini iti arata

http://paxumblog.com/how-to-transfer-funds-instantly-to-your-paxum-card/
No avatar
Guest

Keke;17550 wrote: Buna Baietzelu.Cu cardul Paxum se pot face cumparaturi/plati online?Citisem ca este dedicat doar retragerilor de la ATM.

Poți face cumpărături online, doar la POS nu merge.
No avatar
ladyl

multumesc. am transferat. dar e normal sa arate 0.00 acum? in my account? sorry dar e prima oara cand folosesc paxum.
_ana_

ladyl;17558 wrote: multumesc. am transferat. dar e normal sa arate 0.00 acum? in my account? sorry dar e prima oara cand folosesc paxum.

Da...nu mai ai banii pe site paxum... ai trasnsferat pe Card acuma
Poti pe viitor sa nu transferi toata suma si sa lasi in site 2-3 dolari macar
Scrie răspuns