experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

da limita de incarcare pe el 500 dolari ma duc sa retrag bani si apoi sa vad daca mai pot baga ceva azi pe el
No avatar
Ruby

Și eu am emoții😁 nici un semn de la curier încă !!!
Baietzelu

100$ trimisi pe cardul paxum

Am incercat sa retrag 390 ron , fonduri insuficiente

Am bagat 380 a mers, mi a mai ramas 1.37$ pe card

Atm - ING

La prima vedere comisionul e cam mare dar o sa fac niste calcule acasa sa vad ce si cum

Tinand cont ca dolarul e mare acum
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Baietzelu;17540 wrote: 100$ trimisi pe cardul paxum

Atm - ING

La prima vedere comisionul e cam mare dar o sa fac niste calcule acasa sa vad ce si cum

Te rog...cand faci calculele sa notezi si aici concluzia ta...
te pricepi la calcule si spre desebire de mine..iti place matematica :)...

Am impresia ca e mai avantajos combinatia cu Monese...dar astept calculele tale :)
No avatar
Nadia

Baietzelu;17540 wrote: 100$ trimisi pe cardul paxum

Atm - ING

Multumim frumos pentru update - ne poti confirma daca intr-adevar acel comision de trimitere a banilor pe card este tot de 2.9%+cativa dolari? Pentru ca daca da, chiar este mai avantajos cu Monese, cel putin pana vin cardurile alea permanente.
Baietzelu

Mersi ana .

Nadia comisionul de pe paxum pe cardul paxum e de 0.25 centi , o nimica toata dar am impresia ca mi-a scos dolarul cam la 3.86 ron... nu pot sa ma pronunt daca e mai bine cu monese inca.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
jony111

am retras de la banca romaneasca am bagat pe card 500 $ si am retras 1900 lei mai am 11 dolari pe card deci mi la dat cu 3,88 dolarul, nu mai pot efectua un card load azi decat maine deci poti retrage 1900 lei pe zi , imi voi face un obicei zilnic sa merg la bancom,at acum :)))
No avatar
Nadia

Multumesc :)

Apropo de ING, si eu am avut un curs destul de scazut cand am transferat banii pe card. Vorbesc strict de banii care au intrat in cont, fara comision pe care l-am platit separat la Paxum. Cred ca Paxum este cel care practica un curs mai scazut, am vazut asta si cand am facut EFT si 1 USD=0.80 EUR, cand la monese era 0.87.
LauraT

Nadia;17546 wrote: Multumesc :)

Apropo de ING, si eu am avut un curs destul de scazut cand am transferat banii pe card. Vorbesc strict de banii care au intrat in cont, fara comision pe care l-am platit separat la Paxum. Cred ca Paxum este cel care practica un curs mai scazut, am vazut asta si cand am facut EFT si 1 USD=0.80 EUR, cand la monese era 0.87.

La raiffeisen parca e cursul cel mai bun spunea Arabu .
No avatar
Nadia

LauraT;17547 wrote: La raiffeisen parca e cursul cel mai bun spunea Arabu .

Asa e, si se pare ca intra si mai repede pe card la Raiffeisen decat la ING, dar na, la ING primesti cardul pe loc si cred ca toate eram stresate cu problemele de la FCP si toate cele, de aia ne-am dus acolo. oricum, cand faci EFT in Euro iti calculeaza Paxum conversia (la 1000 de euro transferati, iti calculeaza 1190 sau whatever + cei $5), de aia ziceam ca e cam slabut cursul lor de conversie.
Scrie răspuns