experienta mea cu paxum recente
Cryssaaaaaa;17502 wrote: Buna
Mai este cineva care are la cardul paxum status printing? La mine e asa din 14 iunie...dupa ce a fost subbited o luna si ceva....nu i mai suport
daca e din 14 iunie asa asta inseamna ca mai dureaza 3 sapatamani pana va scrie shipping iar apoi mai astepti inca o luna pana vei primi cardul deci doua luni stai relax mergi la mare traieste-ti vacanta ,tineretea nu mai sta stresata ca de venit vine cu curierul melc expres
Mai este cineva care are la cardul paxum status printing? La mine e asa din 14 iunie...dupa ce a fost subbited o luna si ceva....nu i mai suport
daca e din 14 iunie asa asta inseamna ca mai dureaza 3 sapatamani pana va scrie shipping iar apoi mai astepti inca o luna pana vei primi cardul deci doua luni stai relax mergi la mare traieste-ti vacanta ,tineretea nu mai sta stresata ca de venit vine cu curierul melc expres
-
Cryssaaaaaa
Zi-mi o chestie te rog. Tu ti ai transferat mereu toti banii?
Adica ai lasat la ei in cont ceva?
Gabi;17507 wrote: La mine e in printing din data de 10 mai. Cred că până pe 10 decembrie se schimba statusul in shipped, și până la jumătatea lui 2019 o sa să-l primesc.
Adica ai lasat la ei in cont ceva?
Gabi;17507 wrote: La mine e in printing din data de 10 mai. Cred că până pe 10 decembrie se schimba statusul in shipped, și până la jumătatea lui 2019 o sa să-l primesc.
jony111;17512 wrote: daca e din 14 iunie asa asta inseamna ca mai dureaza 3 sapatamani pana va scrie shipping iar apoi mai astepti inca o luna pana vei primi cardul deci doua luni stai relax mergi la mare traieste-ti vacanta ,tineretea nu mai sta stresata ca de venit vine cu curierul melc expres
Mai pune 3 saptamani
La mine a stat in printing din 2018-05-10. Ieri 2018-06-26 s-a schimbat in sfarsit in shipped . De altfel si scria in cont ca livrarea cardului va dura pana la 6 saptamani si atat a durat pana s-a schimbat in shipped
Mai pune 3 saptamani
Verifica contul Paxum. Din 10 Mai a stat si al meu in printing, ieri s-a schimbat in shipped
Verifica contul Paxum. Din 10 Mai a stat si al meu in printing, ieri s-a schimbat in shipped
hello,eu tocmai am primit cardul PAXUM in sfarsit!!!dupa 2saptamani jumate de la acel apel telefonic!:)
am activat cardul,problema este ca nu imi pot trimite decat 500USD din cont pe CARD:(,insa nici asta nu reusesc pentru ca imi cere "approval codes" am dezactivat aceasta optiune mi-au trimis codul pe mail,totul ok dar tot imi cere approval codes sa imi trimit bani pe card:(,am incercat sa bag unul dintre acele codurile pe care ei le-au trimis pe mail,dar nu functioneaza:(...are cineva idee ce este de facut?
p.s; am reusit,dupa ce m-am logat din nou pe site:)
am activat cardul,problema este ca nu imi pot trimite decat 500USD din cont pe CARD:(,insa nici asta nu reusesc pentru ca imi cere "approval codes" am dezactivat aceasta optiune mi-au trimis codul pe mail,totul ok dar tot imi cere approval codes sa imi trimit bani pe card:(,am incercat sa bag unul dintre acele codurile pe care ei le-au trimis pe mail,dar nu functioneaza:(...are cineva idee ce este de facut?
nmuser;17522 wrote: hello,eu tocmai am primit cardul PAXUM in sfarsit!!!dupa 2saptamani jumate de la acel apel telefonic!:)
Intra pe site si dezactiveaza optiunea cu codurile .
Intra pe site si dezactiveaza optiunea cu codurile .