Plata Ifriends??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ducesa

Dar cei ''blocati'' de FCP au venit cuiva?
No avatar
Budincacupaine

Eu la 21:30 eram la bancomat.:))
Off Ducesa, ma oftic de tine parca ma oftic de mine, iti jur. Eu am primit si banii din acea perioada dar ai mei nu au ajuns niciodata la fch. Deci din pacate nu te pot ajuta. Totusi sper din suuuflet sa rezolvi!
Oricum mai usor cu increderea in cosmo ca este fch sub alta forma. Din pacate, noi la ifriends nu avem decat cosmo sau wire ca si variante :(
No avatar
Yvonne

Ducesa;14117 wrote: Dar cei ''blocati'' de FCP au venit cuiva?
Nu. Sper sa-i vad curand
No avatar
Yvonne

Ducesa;14117 wrote: Dar cei ''blocati'' de FCP au venit cuiva?
Ti-am trimis PM.
No avatar
Blondy

Buna...humm nici eu nu am primit ultima plata de pe firstchoise. Am tot vorbit cu ei si imi spun acelasi lucru si anume ca banutii inca sunt la firstchoise si nu i-au primit inapoi. Problema este ca cei de la firstchoise spun ca banii nu mai sunt la ei de mult... :-/
No avatar
Ducesa

Asta mi au spus si mie
No avatar
Blondy

Buna. Mai stie cineva ceva de ultima plata de pe first choice care inca nu a fost platita? Eu inca ii intreb zilnic si nimic nou :(
Tot incerc sa vb cu un superior de la if dar nu dau de nici unul. Vre un pont ceva cu cine as putea vorbi?
No avatar
Yvonne

Blondy;17472 wrote: Buna. Mai stie cineva ceva de ultima plata de pe first choice care inca nu a fost platita? Eu inca ii intreb zilnic si nimic nou :(
Tot incerc sa vb cu un superior de la if dar nu dau de nici unul. Vre un pont ceva cu cine as putea vorbi?

N ai cu cine vorbi, ca toti sunt niste nesimtiti! Ii doare FIX in cot de noi! Madame Peggy, manager ul stie doar sa dea din umeri si sa spuna ca "intelege frustrarea noastra". Pe dracu! Ar trebui sa facem o petitie, un forum, ceva, sa ne strangem toate si sa i amenintam ca i dam in judecata, sau ca le facem public negativa etc. In fond si la urma urmei, EI sunt cei care au primit DEJA proc din munca noastra, si tot EI cei care au trimis platile. De la FCP n-o sa vezi nimic, fiindca pur si simplu banii NU au ajuns la ei, deci nu pot da ce nu au vazut! Mi-au zis-o toti admin ii de la FCP. Asa draci am in leg cu situatia asta, incat imi vine sa scriu mare si frumos la topic ul room ului, sa citeasca membrii, ca "IFR KEEPS 100% OF YOUR MONEY AND REFUSES TO PAY US! ", sa-i fac de tot rahatul!
No avatar
Blondy

Humm eu am tot incercat sa le zic sa opresca din kkt-ul ala de "reserve" ca am peste 4000$ opriti acolo si sa imi faca plata. Bineinteles k nu pot face asa ceva. Si eu sunt plina de spume si tare as vrea sa ii spun si eu cate ceva lu Miss Peggy asta. Imi poti spune cum ai dat de ea , te rog?
No avatar
Yvonne

Blondy;17500 wrote: Humm eu am tot incercat sa le zic sa opresca din kkt-ul ala de "reserve" ca am peste 4000$ opriti acolo si sa imi faca plata. Bineinteles k nu pot face asa ceva. Si eu sunt plina de spume si tare as vrea sa ii spun si eu cate ceva lu Miss Peggy asta. Imi poti spune cum ai dat de ea , te rog?
Nu am cerut cu ea in mod special..dar mereu cand am vrut cu un supervisor sau cineva din conducere, pe ea mi-au dat-o. Dar nu te sfatuiesc sa mergi prea des, ca te umpli de nervi cand auzi tupeul si nesimtirea cu care-ti raspund astia🤮
Scrie răspuns