experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
blackburn1911

Salutare lume,

Am facut si eu cerere de card, l-a printat, l-a trimis pe data de (2018-06-04 07:50:02) si pe data de 13, luna aceasta, m-a sunat un nene care mi-a spus ca e de la Paxum Bucuresti si ca are si el nevoie sa-i dau adresa din nou pentru ca am gresit adresa si nu stia ce judet este. I-am dat adresa, mi-a spus ca o sa vina cardul intr-o saptamana prin curier si nici pana acum nu a ajuns.

Am fost contactat de pe numarul +40212075857, un numar la care nu poti suna sau trimite mesaj. Am cautat numarul pe Google si toti spun ca este un numar de pe care se face marketing. Practic astept de 12 zile sa-mi vina cardul care este in Romania.
No avatar
Ruby

Și eu am pățit la fel tot pe dat de 04.06 a fost trimis și pe data de 12 sau 13 am fost sunata sa mai dau o data adresa că este incompleta ! Cardul încă nu l-am primit cică trebuie să mă sune un curier !!! Aștept zilele astea daca nu ajunge trimit un mail la paxum !
No avatar
blackburn1911

Ruby;17429 wrote: Și eu am pățit la fel tot pe dat de 04.06 a fost trimis și pe data de 12 sau 13 am fost sunata sa mai dau o data adresa că este incompleta ! Cardul încă nu l-am primit cică trebuie să mă sune un curier !!! Aștept zilele astea daca nu ajunge trimit un mail la paxum !

I-am trimis lui Chris ala, poate ma ajuta el ca pana raspund astia de la Paxum dupa 10 ani..
No avatar
jony111

nu mai fiti asa de speriati cardul vine in aproximativ 1 luna jumate de cand scrie in cont shipping , poate ajunge chiar mai devreme in 4 saptamani , nu are rost sa contactati paxum mai devreme de acesta perioada estimata, daca nu ajunge pana pe 15 iulie atunci sa contactati suportul asta e valabil pentru cei a caror status sa schimbat pe 4.06.2018 in shipping iar pt ceilalti faceti voi calculul estimari sosiri cardului
_ana_

jony111;17433 wrote: nu mai fiti asa de speriati cardul vine in aproximativ 1 luna jumate de cand scrie in cont shipping , poate ajunge chiar mai devreme in 4 saptamani , nu are rost sa contactati paxum mai devreme de acesta perioada estimata, daca nu ajunge pana pe 15 iulie atunci sa contactati suportul asta e valabil pentru cei a caror status sa schimbat pe 4.06.2018 in shipping iar pt ceilalti faceti voi calculul estimari sosiri cardului

:)) "nu mai fiti asa speriati"...ce imi place cum le formulezi...
Cei care nu ai facut combinatia cu Monese...nu mai au rabdare ...
Eu recomand Monese si acum la cei care inca nu il au ...este avantajos
No avatar
Guest

blackburn1911;17430 wrote: I-am trimis lui Chris ala, poate ma ajuta el ca pana raspund astia de la Paxum dupa 10 ani..
Degeaba ii contactezi, îți vor spune sa aștepți. Adevărul e că odată plecate de la ei, nu au de unde să știe pe unde sunt cardurile.
No avatar
alina88

nmuser;17420 wrote: buna Ana,imi poti explica te rog cum sa trimit bani pe cardul monese? mi-a venit acum cardul,l-am activat am adaugat in paxum cardul dar cand vreau sa trimit bani imi spune ca nu e pe numele meu!cred ca am gresit undeva
Multumesc!
am reusit intre timp! multumesc :D

buna poti sa imi spui si mie cat timp ai asteptat in aplicatia monese sa iti accepte buletinul?eu dupa ce am facut poza buletinului mi--a aparut mesajul Asteapta un moment....si asa a incremenit ...
No avatar
just me

Buna tuturor! Aveti idee care e limita maxima de scos bani de pe cardul monese pe zi? Am inteles ca nu poti scoate prea mult intr-o zi..Astept raspunsuri multumesc!
No avatar
Keke

just me;17460 wrote: Buna tuturor! Aveti idee care e limita maxima de scos bani de pe cardul monese pe zi? Am inteles ca nu poti scoate prea mult intr-o zi..Astept raspunsuri multumesc!

350 euro pe zi
No avatar
just me

Keke;17461 wrote: 350 euro pe ziMultumesc keke 😉
Scrie răspuns