experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
_ana_

just me;17122 wrote: Cu aceste postari poate le dati voi idei....Mai bine evitati acest subiect..ca nu se stie cine citeste aceste postari ...

:))) Nu cred ca citeste pe forum... Dar...mai bine sa ne dea o prima ca aducem banii de la straini in Romania...
_ana_

nmuser;17120 wrote: hello,am mai postat in legatura cu ceea ce ma intereseaza pe mine,dar aici vad ca este mult mai in detaliu raspunsul oricarei intrebari:)
am fost sunata sapt trecuta de un reprezentant PAXUM ROMANIA si mi s-a spus ca va veni cardul in cateva zile,cei care l-au primit imi puteti va rog sa imi spuneti in cat timp a venit,nu am mai scos nici un ban de cand problema cu FCP si sunt pe 0,imi cer scuze daca am incalcat vreo regula cand am repostat aici!

Hey...eu nu am fost sunata...dar stiu ca sapt asta trebuie sa il primesc...maxim sapt viitoare...
Poate e la fel si la tine daca ai depus pt card in perioada mea...

Daca vrei sa afli sigur...da-i email domnului Octav... :)
_ana_

Keke;17111 wrote: Buna Nord.Citisem tot aici pe forum despre persoane care stiau studiouri ce au avut pb si nu numai,era si o dra care spunea ca ar fi avut aceeasi situatie cu fiscul dar nu a elaborat despre ce si cum..doar ca era model..

Keke...poate acel model facea...sume mari...(foarte mari)...
sau poate cineva a vrut sa ii faca rau...
No avatar
nmuser

_ana_;17157 wrote: Hey...eu nu am fost sunata...dar stiu ca sapt asta trebuie sa il primesc...maxim sapt viitoare...
Poate e la fel si la tine daca ai depus pt card in perioada mea...

Daca vrei sa afli sigur...da-i email domnului Octav... :)

I am dat mail acum vreo 2 sapt,nu stia nici el sigur,mi a preconizat 1 2 saptamani,au trecut cele 2 sapt!:) pe data de 4/06 a fost trimis,si eu banuiesc ca saptamana asta ajunge,doar ca n am scos banii de 3 luni aproape si parca fiecare zi trecuta e tot mai grea:)
No avatar
andreib

Buna, uite ce a patit un prieten fratilor. A trimis mail lui octav, ce ii drept a spus ca ia trimis zeci de mailuri dar la intrebat daca cumva anaful poate sti banii de pe paxum sau de pe cardul paxum. Octav ia rasppuns ca in 2 ore o sa ii blocheze accountul pentru ca i se pare ca face ilegalitate si nu plateste taxe si impozite si contul va fi inchis pana nu trimite nu stiu ce documente de la anaf. Prietenul avea ceva bani in cont si astepta cardul, ce parere aveti? A lucrat 3 luni de-a moaca si acum ii blocheaza contul pentru o simpla intrebare? Sa fim seriosi ca toti de aici aproape facem la fel si scoatem fara sa prea platim impozite... A-ti vazut ce face D-l Octav?
No avatar
jony111

andreib;17166 wrote: Buna, uite ce a patit un prieten fratilor. A trimis mail lui octav, ce ii drept a spus ca ia trimis zeci de mailuri dar la intrebat daca cumva anaful poate sti banii de pe paxum sau de pe cardul paxum. Octav ia rasppuns ca in 2 ore o sa ii blocheze accountul pentru ca i se pare ca face ilegalitate si nu plateste taxe si impozite si contul va fi inchis pana nu trimite nu stiu ce documente de la anaf. Prietenul avea ceva bani in cont si astepta cardul, ce parere aveti? A lucrat 3 luni de-a moaca si acum ii blocheaza contul pentru o simpla intrebare? Sa fim seriosi ca toti de aici aproape facem la fel si scoatem fara sa prea platim impozite... A-ti vazut ce face D-l Octav?

O parere foarte buna acum prietenul tau sau "tu" sa merga sa ia acele declarati de venit si sa le trimita prin email o zi fericita :))
No avatar
just me

andreib;17166 wrote: Buna, uite ce a patit un prieten fratilor. A trimis mail lui octav, ce ii drept a spus ca ia trimis zeci de mailuri dar la intrebat daca cumva anaful poate sti banii de pe paxum sau de pe cardul paxum. Octav ia rasppuns ca in 2 ore o sa ii blocheze accountul pentru ca i se pare ca face ilegalitate si nu plateste taxe si impozite si contul va fi inchis pana nu trimite nu stiu ce documente de la anaf. Prietenul avea ceva bani in cont si astepta cardul, ce parere aveti? A lucrat 3 luni de-a moaca si acum ii blocheaza contul pentru o simpla intrebare? Sa fim seriosi ca toti de aici aproape facem la fel si scoatem fara sa prea platim impozite... A-ti vazut ce face D-l Octav? Mai terminati bai nene cu supozitiile astea....Trageti voi concluziile imediat...ce naiba tot o tineti una si buna...ca nu platim impozite etc...ocoliti naiba subiectul si gata...Faceti voi din tantar armasar..si dati voi idei...pffff
No avatar
Penguin

andreib;17166 wrote: Buna, uite ce a patit un prieten fratilor. A trimis mail lui octav, ce ii drept a spus ca ia trimis zeci de mailuri dar la intrebat daca cumva anaful poate sti banii de pe paxum sau de pe cardul paxum. Octav ia rasppuns ca in 2 ore o sa ii blocheze accountul pentru ca i se pare ca face ilegalitate si nu plateste taxe si impozite si contul va fi inchis pana nu trimite nu stiu ce documente de la anaf. Prietenul avea ceva bani in cont si astepta cardul, ce parere aveti? A lucrat 3 luni de-a moaca si acum ii blocheaza contul pentru o simpla intrebare? Sa fim seriosi ca toti de aici aproape facem la fel si scoatem fara sa prea platim impozite... A-ti vazut ce face D-l Octav?

Pai si i l a inchis?ca nu stiu daca ar avea dreptul sa faca asa cv...teoretic el nu a primit niciun ban in tara ca sa i poata inchida contul..dc i scotea de aici ,era altcv..zic si eu..
_ana_

nmuser;17165 wrote: I am dat mail acum vreo 2 sapt,nu stia nici el sigur,mi a preconizat 1 2 saptamani,au trecut cele 2 sapt!:) pe data de 4/06 a fost trimis,si eu banuiesc ca saptamana asta ajunge,doar ca n am scos banii de 3 luni aproape si parca fiecare zi trecuta e tot mai grea:)

Am inteles acum...sa stii ca multi de pe acest forum avem card Monese...
E o aplicatie simpla de activat si cardul in primesti in max 4 zile lucratoare...

Se merita sa faci asta...pt ca iti transferi banij din cont paxum pe card monese...iti dau link pas cu pas...pt setari...

Daca te hotarasti sa faci asta pina ajunge paxum sa nu ramai pe zero...
_ana_

Doar i-a zis?...Sau chiar ia si blocat contul?.... Pentru ca e o diferenta... :)
Scrie răspuns