experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
andreib

Buna, sunt nou pe forum si as dorii daca va rog sa imi raspundeti la o intrebare.

Daca o sa scot banii din contul paxum pe card extern la banca banuiesc ca vede ANAFUL sau poate pe viitor o sa vina din urma

Dar daca banii se scot pe cardul de paxum de la ATM, poate ANAFUL sa afle detaliile contului paxum sau pot sa stau linistit?
Va multumesc
No avatar
Penguin

andreib;17105 wrote: Buna, sunt nou pe forum si as dorii daca va rog sa imi raspundeti la o intrebare.

Daca o sa scot banii din contul paxum pe card extern la banca banuiesc ca vede ANAFUL sau poate pe viitor o sa vina din urma

Dar daca banii se scot pe cardul de paxum de la ATM, poate ANAFUL sa afle detaliile contului paxum sau pot sa stau linistit?
Va multumesc

teoretic anaful se sesizeaza de la o anumita suma anuala...dar dc faci tranzactii bancare cu sume mari,stiam ca banca are obligatia de a anunta mai departe...scoate si tu mai putin pe zi,gen 3000 de lei,si nu cred ca vei avea probleme
No avatar
andreib

Nu am scos niciodata prin banca si nici nu voi scoate, astept sa ajunga PAXUM card. Eu ma refeream daca ANAFUL poate vedea banii si platile pe paxum si pe cardul paxum lunar sau nu, sti cumva? Sau daca poate sa vina retroactiv de pe FirstChoice Pay anaful sa ma puna sa platesc.

Multumesc
Nord

andreib;17105 wrote: Buna, sunt nou pe forum si as dorii daca va rog sa imi raspundeti la o intrebare.

Va multumesc

Anaful inca nu s-a luat de nimeni din acest domeniu! Insa ei stiu absolut totul fie ca scoti pe card romanesc sau cu card-ul Paxum (suntem in 2018 nu exista tranzactii anomime)! O sa ia pe cineva vreodata? Nu se stie poate intr-o zi sa li se scoale lor si sa ia la puricat pe toti cei ce detin conturi de PAxum, Cosmo, Paypal etc ! Ideea e ca daca faci evaziune trebuie sa iti asumi si sa fii constient de riscuri! Industria asta a cam fost lasata in pace ei s-au ocupat de altii mai mari insa nu se stie minutul cand li se pune pata si se gandesc ca ar mai putea incasa cateva sute de milioane de euro anual!
Dar pana atunci fiecare face ce vrea cat timp nimeni nu-ti bate la usa e ok!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Keke

Nord;17110 wrote: Anaful inca nu s-a luat de nimeni din acest domeniu! Insa ei stiu absolut totul fie ca scoti pe card romanesc sau cu card-ul Paxum (suntem in 2018 nu exista tranzactii anomime)! O sa ia pe cineva vreodata? Nu se stie poate intr-o zi sa li se scoale lor si sa ia la puricat pe toti cei ce detin conturi de PAxum, Cosmo, Paypal etc ! Ideea e ca daca faci evaziune trebuie sa iti asumi si sa fii constient de riscuri! Industria asta a cam fost lasata in pace ei s-au ocupat de altii mai mari insa nu se stie minutul cand li se pune pata si se gandesc ca ar mai putea incasa cateva sute de milioane de euro anual!
Dar pana atunci fiecare face ce vrea cat timp nimeni nu-ti bate la usa e ok!

Buna Nord.Citisem tot aici pe forum despre persoane care stiau studiouri ce au avut pb si nu numai,era si o dra care spunea ca ar fi avut aceeasi situatie cu fiscul dar nu a elaborat despre ce si cum..doar ca era model..
No avatar
nyxxa_89

ramona a primit? cand? dar eu nu l-am primit card paxum pfff...
No avatar
Penguin

andreib;17108 wrote: Nu am scos niciodata prin banca si nici nu voi scoate, astept sa ajunga PAXUM card. Eu ma refeream daca ANAFUL poate vedea banii si platile pe paxum si pe cardul paxum lunar sau nu, sti cumva? Sau daca poate sa vina retroactiv de pe FirstChoice Pay anaful sa ma puna sa platesc.

Multumesc

meseria asta e undeva la limita legii,si presupun ca faptul ca cei care ne platesc,sunt platitori de taxe,are ceva de a face cu faptul ca anaful inca nu s a bagat!convingerea mea e ca anaful se baga demult dc aveau drepturi depline si legale...Oricum ei vad orice...asa ca...mergi inainte!
Nord

Keke;17111 wrote: Buna Nord.Citisem tot aici pe forum despre persoane care stiau studiouri ce au avut pb si nu numai,era si o dra care spunea ca ar fi avut aceeasi situatie cu fiscul dar nu a elaborat despre ce si cum..doar ca era model..

Dau au avut probleme cu fiscul si ITM-ul unele studiouri in trecut! Dar erau studiouri "legale" care aveau zeci de modele fara contract si astfel faceau evaziune de milioane de euro pe an in plus nu inregistrau banii primiti prin Paxum, au fost cel mai probabil dati in gat si au intrat peste ei si au descoperit neregulile, dar ei sunt bine in ziua de astazi fara probleme si-au platit datoriile si functioneaza in continuare! Dar nimeni nu a luat la rost vreun model independent care nu a declarat nimic niciodata inca! Nu se stie ce va fi pe viitor!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
nmuser

hello,am mai postat in legatura cu ceea ce ma intereseaza pe mine,dar aici vad ca este mult mai in detaliu raspunsul oricarei intrebari:)
am fost sunata sapt trecuta de un reprezentant PAXUM ROMANIA si mi s-a spus ca va veni cardul in cateva zile,cei care l-au primit imi puteti va rog sa imi spuneti in cat timp a venit,nu am mai scos nici un ban de cand problema cu FCP si sunt pe 0,imi cer scuze daca am incalcat vreo regula cand am repostat aici!
No avatar
just me

Nord;17114 wrote: Dau au avut probleme cu fiscul si ITM-ul unele studiouri in trecut! Dar erau studiouri "legale" care aveau zeci de modele fara contract si astfel faceau evaziune de milioane de euro pe an in plus nu inregistrau banii primiti prin Paxum, au fost cel mai probabil dati in gat si au intrat peste ei si au descoperit neregulile, dar ei sunt bine in ziua de astazi fara probleme si-au platit datoriile si functioneaza in continuare! Dar nimeni nu a luat la rost vreun model independent care nu a declarat nimic niciodata inca! Nu se stie ce va fi pe viitor! Cu aceste postari poate le dati voi idei....Mai bine evitati acest subiect..ca nu se stie cine citeste aceste postari ...
Scrie răspuns