experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
_ana_

jony111;16988 wrote: Penguin , Cryssaaaaaa nu stiti voi cat polish si lustru am dat eu la cur nu mai cand te uiti in el te orbeste hai luati o doza de xanax sa va relaxati , trageti un joint va facut astia de vorbiti singure in casa nu vedeti

:))) ce bine le zici ...imi place...si faza cu Arielul a fost bine gandita :)
_ana_

Keke;16987 wrote: Good night ana
Fiecare cu opinia lui clar..doar ca in unele cazuri e tras de par..Un fel de rade ciob de oala sparta..nu imi platesc impozitele la stat dar bat obrazul altor servicii pt “obligatiile “ lor..Acum fiecare isi cunoaste situatia personala si sper sa isi gaseasca rezolvare ☺️

Keke...tu zici bine...dar nu oricine stie sa gandeasca ca tine...
pe tine te-a sunat de la Paxum?,...stiu ca am acitvat in aceeasi perioda cu tine "aplicarea pt card"
_ana_

Rimela;17019 wrote: Stiu ana,mi-am dat seama prea tarziu....dar na ,fiecare da atat cat poate.
Vad ca nici tu nu ai scapat .....😀

Nu scapa nimeni...unii cred ca acest forum este pentru "a-si etala limjajul de mahala" de care dispun :))
No avatar
Keke

_ana_;17051 wrote: Keke...tu zici bine...dar nu oricine stie sa gandeasca ca tine...
pe tine te-a sunat de la Paxum?,...stiu ca am acitvat in aceeasi perioda cu tine "aplicarea pt card"

Nu m-au sunat de la curier iar la status am inca printing.Nu stiu daca trebuie sa scrie schipped ca Sa astept acest apel sau statusul nu prea conteaza cum a fost in multe cazuri din cate am citit pe aici..
No avatar
Annna19

Rimela;17046 wrote: N-ai pentru ce Annna, sigur se rezolva . Nu ai posibilitatea sa vezi in site daca plata a fost trimisa? In contul de Jasmin pot sa vad daca este in pending sau a fost executata……..

Ba da, am primit mail de cofirmare a trimiterii si mi-a zis si Suportul ca s-a trimis si ca trebuie doar sa am rabdare, in caz de ceva probleme, le vor ajunge banii inapoi si ma vor anunta ei ...
_ana_

Keke;17053 wrote: Nu m-au sunat de la curier iar la status am inca printing.Nu stiu daca trebuie sa scrie schipped ca Sa astept acest apel sau statusul nu prea conteaza cum a fost in multe cazuri din cate am citit pe aici..

La mine scris Shipped...dar...am avut nr de tel gresit in sistem...
Imi e teama sa nu mi-l returneze
I-am dat mesaj lui Octav...astept raspuns :)
_ana_

Keke;17053 wrote: Nu m-au sunat de la curier iar la status am inca printing.Nu stiu daca trebuie sa scrie schipped ca Sa astept acest apel sau statusul nu prea conteaza cum a fost in multe cazuri din cate am citit pe aici..

Cred ca te poate suna chiar daca inca e printing la status...
stiu ca ai activat in perioada mea..
Saptamana trecuta s-a schimbat statusul la mine
No avatar
Keke

_ana_;17056 wrote: Cred ca te poate suna chiar daca inca e printing la status...
stiu ca ai activat in perioada mea..
Saptamana trecuta s-a schimbat statusul la mine
Da,asa zic si eu ☺️
_ana_

Keke;17057 wrote: Da,asa zic si eu ☺️

Cand iti ajumge cardul...vei renunta la Monese?
No avatar
Keke

_ana_;17058 wrote: Cand iti ajumge cardul...vei renunta la Monese?

Nu..eventual pot fi folosite prin alternanta..sau macar pana la primirea cardului permanent Paxum..
Scrie răspuns