:))) ce bine le zici ...imi place...si faza cu Arielul a fost bine gandita
experienta mea cu paxum recente
jony111;16988 wrote: Penguin , Cryssaaaaaa nu stiti voi cat polish si lustru am dat eu la cur nu mai cand te uiti in el te orbeste hai luati o doza de xanax sa va relaxati , trageti un joint va facut astia de vorbiti singure in casa nu vedeti
Keke;16987 wrote: Good night ana
Fiecare cu opinia lui clar..doar ca in unele cazuri e tras de par..Un fel de rade ciob de oala sparta..nu imi platesc impozitele la stat dar bat obrazul altor servicii pt “obligatiile “ lor..Acum fiecare isi cunoaste situatia personala si sper sa isi gaseasca rezolvare
Keke...tu zici bine...dar nu oricine stie sa gandeasca ca tine...
pe tine te-a sunat de la Paxum?,...stiu ca am acitvat in aceeasi perioda cu tine "aplicarea pt card"
Fiecare cu opinia lui clar..doar ca in unele cazuri e tras de par..Un fel de rade ciob de oala sparta..nu imi platesc impozitele la stat dar bat obrazul altor servicii pt “obligatiile “ lor..Acum fiecare isi cunoaste situatia personala si sper sa isi gaseasca rezolvare
Keke...tu zici bine...dar nu oricine stie sa gandeasca ca tine...
pe tine te-a sunat de la Paxum?,...stiu ca am acitvat in aceeasi perioda cu tine "aplicarea pt card"
_ana_;17051 wrote: Keke...tu zici bine...dar nu oricine stie sa gandeasca ca tine...
Nu m-au sunat de la curier iar la status am inca printing.Nu stiu daca trebuie sa scrie schipped ca Sa astept acest apel sau statusul nu prea conteaza cum a fost in multe cazuri din cate am citit pe aici..
Nu m-au sunat de la curier iar la status am inca printing.Nu stiu daca trebuie sa scrie schipped ca Sa astept acest apel sau statusul nu prea conteaza cum a fost in multe cazuri din cate am citit pe aici..
Rimela;17046 wrote: N-ai pentru ce Annna, sigur se rezolva . Nu ai posibilitatea sa vezi in site daca plata a fost trimisa? In contul de Jasmin pot sa vad daca este in pending sau a fost executata……..
Ba da, am primit mail de cofirmare a trimiterii si mi-a zis si Suportul ca s-a trimis si ca trebuie doar sa am rabdare, in caz de ceva probleme, le vor ajunge banii inapoi si ma vor anunta ei ...
Ba da, am primit mail de cofirmare a trimiterii si mi-a zis si Suportul ca s-a trimis si ca trebuie doar sa am rabdare, in caz de ceva probleme, le vor ajunge banii inapoi si ma vor anunta ei ...
Keke;17053 wrote: Nu m-au sunat de la curier iar la status am inca printing.Nu stiu daca trebuie sa scrie schipped ca Sa astept acest apel sau statusul nu prea conteaza cum a fost in multe cazuri din cate am citit pe aici..
La mine scris Shipped...dar...am avut nr de tel gresit in sistem...
Imi e teama sa nu mi-l returneze
I-am dat mesaj lui Octav...astept raspuns
La mine scris Shipped...dar...am avut nr de tel gresit in sistem...
Imi e teama sa nu mi-l returneze
I-am dat mesaj lui Octav...astept raspuns
Keke;17053 wrote: Nu m-au sunat de la curier iar la status am inca printing.Nu stiu daca trebuie sa scrie schipped ca Sa astept acest apel sau statusul nu prea conteaza cum a fost in multe cazuri din cate am citit pe aici..
Cred ca te poate suna chiar daca inca e printing la status...
stiu ca ai activat in perioada mea..
Saptamana trecuta s-a schimbat statusul la mine
Cred ca te poate suna chiar daca inca e printing la status...
stiu ca ai activat in perioada mea..
Saptamana trecuta s-a schimbat statusul la mine