Cryssaaaaaa;16945 wrote: Asa e frate!
Nu vreau sa generalizez dar multa lume pe aici are creierul spalat. O fi fost Octav in vizita la Vanessa si Melissa si le-a facut vreun descantec....
Sau toti neuronii sunt perfuzati...
E urat ca jignesc dar nu mai suport naivitatea frate!
Mie mi lau spalat cu Ariel si sunt multumit e alb imaculat fara pete, si inca ceva inca am bani in cont si astept cardul dar sunt mai calm am luat pilule calmante te sfatuiesc sa faci acelasi lucru nu ai de ales in momentul de fata saptamana asta cel tarziu primesc cardul
experienta mea cu paxum recente
-
Cryssaaaaaa
Octav, divinitatea noastra arata-te!
Ti-a mancat pisica limba draga????
Ti-a mancat pisica limba draga????
jony111;16953 wrote: Mie mi lau spalat cu Ariel si sunt multumit e alb imaculat fara pete, si inca ceva inca am bani in cont si astept cardul dar sunt mai calm am luat pilule calmante te sfatuiesc sa faci acelasi lucru nu ai de ales in momentul de fata saptamana asta cel tarziu primesc cardul
Jonny111...ignora...nu se merita...serios
de ce pierzi vremea sa ii vorbesti frumos?
Jonny111...ignora...nu se merita...serios
-
Cryssaaaaaa
Tu nu auzi ca la mine inca e status Printing???
In ce limba sa mai scriu?
jony111;16953 wrote: Mie mi lau spalat cu Ariel si sunt multumit e alb imaculat fara pete, si inca ceva inca am bani in cont si astept cardul dar sunt mai calm am luat pilule calmante te sfatuiesc sa faci acelasi lucru nu ai de ales in momentul de fata saptamana asta cel tarziu primesc cardul
-
Cryssaaaaaa
Bai "fata" chiar nu ai treaba??????
Te-a bagat cineva in seama???? Sau iti place sa te comporti ca un supozitor?
_ana_;16955 wrote: Jonny111...ignora...nu se merita...serios
Te-a bagat cineva in seama???? Sau iti place sa te comporti ca un supozitor?
_ana_;16955 wrote: Jonny111...ignora...nu se merita...serios
Cryssaaaaaa;16957 wrote: Tu nu auzi ca la mine inca e status Printing???
da am citit intra in contul tau verifica daca ai bagat numarul de telefon corect si inca ceva sunt curios din ce data iti scrie tie printing ca status
da am citit intra in contul tau verifica daca ai bagat numarul de telefon corect si inca ceva sunt curios din ce data iti scrie tie printing ca status
-
Cryssaaaaaa
De cateva zile!
A fost subbmited o luna si ceva!
Nu postez aici aberatii pentru ca n am ceva mai bun de facut
jony111;16959 wrote: da am citit intra in contul tau verifica daca ai bagat numarul de telefon corect si inca ceva sunt curios din ce data iti scrie tie printing ca status
A fost subbmited o luna si ceva!
Nu postez aici aberatii pentru ca n am ceva mai bun de facut
jony111;16959 wrote: da am citit intra in contul tau verifica daca ai bagat numarul de telefon corect si inca ceva sunt curios din ce data iti scrie tie printing ca status
-
Cryssaaaaaa
Exact! Supozitor obosit!
Penguin;16960 wrote: Ignora,nu se merita,da ea se baga n seama,stii

Penguin;16960 wrote: Ignora,nu se merita,da ea se baga n seama,stii