experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cryssaaaaaa

Auzi duduie, ia-o pe Rimela si plecati sa va beti berea nu ma mai stresati cu idei de oameni limitati!

_ana_;16939 wrote: Ai dreptate keke...si eu sunt client vechi...Doar nu toti stiu sa citeasca :)))
_ana_

Pentru frustatii de pe acest forum ...am semnatura :)))
No avatar
Cryssaaaaaa

Asa e frate!
Nu vreau sa generalizez dar multa lume pe aici are creierul spalat. O fi fost Octav in vizita la Vanessa si Melissa si le-a facut vreun descantec....
Sau toti neuronii sunt perfuzati...
E urat ca jignesc dar nu mai suport naivitatea frate!

Penguin;16942 wrote: Doamne,dar ce i mai luati apararea lui Octav,si paxumului...S a pogorat sf mail al lui Octav la crucea rosie a chatistilor,ca se decerneaza premiile pt patriotism 😂😂.totusi octav nu a raspuns intrebarii mele referitoare la faptul ca nu semneaza in mail cu antetul firmei...Asta i mizilic.Cryssa are dreptate...e bataie de joc ce se intampla...Cum se face ca la fc am stiut totul de la bun inceput?si eu dc am o mie,nu ma obliga nimeni sa dau pe transfer 37 d dol..ca nu suporta angajatii de la paxum,toti psihopatii,cu mn...Am platit pt card,e normal sa l vrem.Dar cu asa mentalitati,ne multumim cu nimic ,pe banii nostrii,normal ca suntem si v om fi intotdeauna jos..
No avatar
Penguin

"Frustratii"...in semnatura ar trebui si sa incluzi "lingusitoarea nr 1"
No avatar
Penguin

Cryssaaaaaa;16945 wrote: Asa e frate!
Nu vreau sa generalizez dar multa lume pe aici are creierul spalat. O fi fost Octav in vizita la Vanessa si Melissa si le-a facut vreun descantec....
Sau toti neuronii sunt perfuzati...
E urat ca jignesc dar nu mai suport naivitatea frate!

Ana are buton ca bgs ul...spui cv de octav si paxum,hop apare si paula iacob
_ana_

Arabu...cand mai intri pe aici?...cand faci putina curatenie?
macar odata...ca e nevoie :))
No avatar
Cryssaaaaaa

Saraca de tine!
Sincer inspiri mila!

_ana_;16944 wrote: Pentru frustatii de pe acest forum ...am semnatura :)))
No avatar
Cryssaaaaaa

Femeie taci ca ti zic vreo doua de intri in depresie!

_ana_;16948 wrote: Arabu...cand mai intri pe aici?...cand faci putina curatenie?
macar odata...ca e nevoie :))
No avatar
Cryssaaaaaa

"Ana" cred ca de fapt e un "an" cu o viata obosita si trista care nu are al5ceva mai bun de facut decat sa se contrazica pe aici cu lumea.
Fiecare face cat poate

Penguin;16947 wrote: Ana are buton ca bgs ul...spui cv de octav si paxum,hop apare si paula iacob
No avatar
erika9

La mine aparea shipped de pe 4 iunie, iar pe 13 iunie(miercurea trecuta) m-au sunat si au spus ca vine cardul sapt asta. Deci dupa ce s-a schimbat statusul nu a mai durat 20 zile lucratoare, asa cum ma asteptam. Acum sa vedem, ei au zis ca imi vine sapt asta, dar cine stie ce se mai intampla?
Scrie răspuns