experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cryssaaaaaa

Care-i faza cu banca transilvania ca nu inteleg la ce te referi
No avatar
Cryssaaaaaa

Auzi Octav, cate secole mai trebuie sa astept pentru a primi cardul????????
Iti bati joc de noi de 3 luni eu inca am status printing pe cont!!!
Ce te ai gandit tu??? Prostii care au facut transferuri si ti au bagat tone de bani in buzunar mai pot astepta deci prioritate au acum prostii ai caror bani au ramas la paxum in cont luni de zile si te-ai folosit de ei!!!
De unde stiu eu ca n-ai facut intentionat sa asteptam un secol ca sa-ti faci tu o mica avere din comisionae de transfer si mai noi din comisioanele ascumse de care s-a aflat atunci cand a primit lumea cardul!
De unde stim noi ca nu ai facut intentionat toata bataia asta de joc ca sa ai niste bani gheata sa-i joci la bursa si sa produci bani pe persoana fizica Octav " smecherul" care a ajuns in America si inseala lumea la limita legii!
No avatar
Cryssaaaaaa

Sper sa vezi mesajele si sa raspunzi!
Daca ai un raspuns.....sau daca nu esti o fantoma...sau poate toata" compania" la care lucrezi e o fantoma!
Nu va mai suport!
Cand aud de paxum deja imi vine sa vomit!
No avatar
Rimela

Cryssaaaaaa;16908 wrote: Buna
Mai este cineva care are la cardul paxum si acum status printing???
Deci eu nu-i mai suport!!!!!
Astia fac intentionat pentru a luat comisioane de transfer si pentru a tine oamenilor banii blocati!
Cine stie cat profit au facut ei de cand tin banii blocati mai mult decat atat mi se pare bataie de joc!!! Am deschis contul din 16 aprilie. Suntem in puii mei in 18 iunie. 3 luni si eu inca nu am cardul??????
Ma apuca toti dracii deci nu mi mai suport!
Oare Octav se simtr ok cand vede de cata lume isi bate joc??? De fapt da el se simte ok ca inseala lumea prin comisioane ascunse, prin blocarea banilor si prin comisioanele de transfer!!!!
Octav imi este rusine in momentul asta ca esti roman ca si noi iar sincer daca as avea sansa sa te am in fata ochilor macar 5 minute te-as juca in picioare la cati nervi ai putut sa-mi faci!!!!!!

Ma crucesc de ceea ce citesc!!!!!!
Mai dragutza ,inainte sa jignesti si sa ameninti ,fa un mic efort si documenteaza-te putin. Citeste si tu un pic ce s-a mai scris inainte.............
S-a mai spus ca alta banca printeaza si emite cardurile!!! S-a mai explicat de ce dureaza atat!!! Tu crezi ca depinde de Octav? Sau crezi ca le printeaza el pt d-zeu!!!!!!!!
Nimeni nu s-a gandit ca o sa dureze atat asta e clar, dar asta este.
Am mai spus si ma repet : nimeni nu obliga pe nimeni sa lucreze cu Paxum!!!! Iarasi nimeni nu este de vina ca sunt persoane care nu pot face transferuri in conturile personale din cauza propririlor pe care le au, paxum a pus la dispozitie metode de retragere pana se rezolva cu cardurile.
Calmeaza-te ca nu rezolvi nimic cu nervi si jigniri........
No avatar
Rimela

Cred ca daca Octav ar fi stiut cu cine o sa aiba de a face ...si-ar fi vazut linistit de treburile lui. Nu si-ar fi dat emailui sa il contacteze toata lumea pentru a i se verifica contul. Ar fi lasat conturile sa se aprobe in ordinea solicitarilor........si cate unii chiar ati fi meritat asa ceva, sa va blocheze banii atata timp ( asa cum se plang cate unii) lucru care nu s-a intamplat.......dar na e greu sa folosesti neuronul..........
No avatar
Cryssaaaaaa

Cruceste-te in continuare si da ignore mesajului ca nu ti se adresa tie personal!
Am citit tot ce s-a scris. Lasa-ma cu texte de genul ca nu obliga nimeni pe nimeni sau nu e vina lui Mos Craciun!
EU AM PLATIT UN SERVICIU SI VREAU SA BENEFICIEZ DE EL SI PUNCT! MOTIVELE PENTRU CARE NU BENEFICIEZ NU MA INTERESEAZA!
Abtine-te te rog frumos ca e aberant ce ai scris!
LIPSA DE INFORMARE INSEAMNA TOT INSELACIUNE!
No avatar
Cryssaaaaaa

Cred ca tu nu ai ce sa folosesti ca ma indoiesc de faptul ca mai ai vreunul functional la ce aberatii scrii. Vezi-ti de treaba ta cucoana ca nu te-a intrebat jimeni nimic!
No avatar
Cryssaaaaaa

Cred ca tu nu ai ce sa folosesti ca ma indoiesc de faptul ca mai ai vreunul functional la ce aberatii scrii. Vezi-ti de treaba ta cucoana ca nu te-a intrebat nimeni nimic!

Rimela;16915 wrote: Cred ca daca Octav ar fi stiut cu cine o sa aiba de a face ...si-ar fi vazut linistit de treburile lui. Nu si-ar fi dat emailui sa il contacteze toata lumea pentru a i se verifica contul. Ar fi lasat conturile sa se aprobe in ordinea solicitarilor........si cate unii chiar ati fi meritat asa ceva, sa va blocheze banii atata timp ( asa cum se plang cate unii) lucru care nu s-a intamplat.......dar na e greu sa folosesti neuronul..........
No avatar
Cryssaaaaaa

Vezi ca Octav a facut munca de "voluntariat" ca nu avea altceva de facut cu viata lui! Sa fim seriosi!!! Dar fiecare intelege ce poate si cat poate
No avatar
Rimela

Cryssaaaaaa;16916 wrote: Cruceste-te in continuare si da ignore mesajului ca nu ti se adresa tie personal!
Am citit tot ce s-a scris. Lasa-ma cu texte de genul ca nu obliga nimeni pe nimeni sau nu e vina lui Mos Craciun!
EU AM PLATIT UN SERVICIU SI VREAU SA BENEFICIEZ DE EL SI PUNCT! MOTIVELE PENTRU CARE NU BENEFICIEZ NU MA INTERESEAZA!
Abtine-te te rog frumos ca e aberant ce ai scris!
LIPSA DE INFORMARE INSEAMNA TOT INSELACIUNE!

Da am sa ma abtin,multumesc de sfat. Nu cred ca ai mai mult de 20-22 ani.......
Totusi nu ma pot abtine sa te intreb de ce nu il contactezi prin email si sa ii spui ce ai pe suflet? Ce crezi ca demonstrezi aici daca te inverzesti de furie??? ......🙂
Scrie răspuns