experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
wasilus

Hello... Imi poate spune cineva prin ce curier a primit cardul paxum? Citisem pe aici ca te suna inainte curierul ... Eu am primit 3 apeluri in 3 zile diferite dar de fiecare data am auzit prea tarziu telefonul si cand am incercat sa sun inapoi nu mergea. E posibil sa-l returneze daca nu ma gasesc la telefon? Merci
No avatar
Buttercup

Keke;16895 wrote: Cand zic site ma refer la cb,jasmin,ifriends,mfc etc☺️

E mai complicat de atât, pentru că site-urile de obicei refuză să facă plăți în alt cont fata de cel al modelului. Iar pentru SWIFT ai doar cont comun, nu personal.
Probabil, ar trebui ca site-urile sa implementeze Monese ca modalitata de plata, pentru a putea merge astfel. Din ce stiu, e folosit pe Xlove, dar doar atat.
No avatar
Keke

Buttercup;16899 wrote: E mai complicat de atât, pentru că site-urile de obicei refuză să facă plăți în alt cont fata de cel al modelului. Iar pentru SWIFT ai doar cont comun, nu personal.
Probabil, ar trebui ca site-urile sa implementeze Monese ca modalitata de plata, pentru a putea merge astfel. Din ce stiu, e folosit pe Xlove, dar doar atat.

Da 😞....am uitat acest detaliu al site-urilor..speram Sa ii putem ajuta pe cei care considera comisioanele prea mari.Personal ,repet,Paxum+ card=perfect.
_ana_

[QUOTE=wasilus;16896]Hello... Imi poate spune cineva prin ce curier a primit cardul paxum? Citisem pe aici ca te suna inainte curierul ... Eu am primit 3 apeluri in 3 zile diferite dar de fiecare data am auzit prea tarziu telefonul si cand am incercat sa sun inapoi nu mergea. E posibil sa-l returneze daca nu ma gasesc la telefon? Merci

Si pe mine ma intereseaza...eu am avut nr de tel gresit pe site si nu m-au sunat...
EU am cont la Paxum de 2 ani...si anul trecut mi-am schimbat nr de tel...dar am uitat sa il modific pe site :(
Acum l-am modificat...oare ma suna sau imi returneaza cardul?
No avatar
erika9

Rimela;16892 wrote: P.S: Mie banca mea nu mi-a luat nimic, cat am trimis din Paxum atat am primit in contul meu

Ms de raspuns. Atunci voi merge si eu tot pe EFT...doar ca nu sunt incantata ca imi intra banii direct in cont bancar. Eu am facut 3 tranzactii EFT, platile de la diferite siteuri si mi-au luat cate 8,12,7 lei ceva de genul. Total vreo 25 lei maxim a oprit BT la cateva sute de lei primiti, ceea ce nu mi s-a parut o avere. Imi poti spune la ce banca esti de dureaza 3 zile EFT? Ma gandesc sa fac eft data viitoare, dar daca dureaza mult, sa schimb banca.
No avatar
Rimela

erika9;16903 wrote: Ms de raspuns. Atunci voi merge si eu tot pe EFT...doar ca nu sunt incantata ca imi intra banii direct in cont bancar. Eu am facut 3 tranzactii EFT, platile de la diferite siteuri si mi-au luat cate 8,12,7 lei ceva de genul. Total vreo 25 lei maxim a oprit BT la cateva sute de lei primiti, ceea ce nu mi s-a parut o avere. Imi poti spune la ce banca esti de dureaza 3 zile EFT? Ma gandesc sa fac eft data viitoare, dar daca dureaza mult, sa schimb banca.

Nu lucrez cu nici o banca din Romania pt ca eu locuiesc in Spania. Dar oricum nu stiu daca conteaza asa mult. Un transfer nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 zile. Asta depinde de fiecare banca pt ca Paxum valideaza transferurile in 24 de ore.
No avatar
Rimela

P:S: Nici eu nu sunt foarte incantata sa imi intre in contul meu dar pana la urma asta este. Daca ma ia cineva la intrebari sa imi zica unde si cat sa platesc si gata. Pe unde am intrebat au dat din umeri si l-au luat pe nu stiu in brate 😀. Asa ca nu ma mai stresez
miky

fetelor stiti ceva de nitromax sau lucreaza cineva acolo ??????pls
No avatar
Alina85

wasilus;16896 wrote: Hello... Imi poate spune cineva prin ce curier a primit cardul paxum? Citisem pe aici ca te suna inainte curierul ... Eu am primit 3 apeluri in 3 zile diferite dar de fiecare data am auzit prea tarziu telefonul si cand am incercat sa sun inapoi nu mergea. E posibil sa-l returneze daca nu ma gasesc la telefon? Merci

Buna.Pe mine m-au sunat chipurile de la fan curier sa imi spuna ca am un plic la ei si ca din pacate s-a sters adresa si nu mi-l pot livra.A ramas sa ma sune curierul...nu s-a intamplat.
Azi am fost la Fan curier sa intreb si , surpriza!! Oamenii nu au habar de plicul meu...nici la mn in judet si nici la alt sediu din tara...asa ca mi se pare cam dubios
No avatar
Cryssaaaaaa

Buna
Mai este cineva care are la cardul paxum si acum status printing???
Deci eu nu-i mai suport!!!!!
Astia fac intentionat pentru a luat comisioane de transfer si pentru a tine oamenilor banii blocati!
Cine stie cat profit au facut ei de cand tin banii blocati mai mult decat atat mi se pare bataie de joc!!! Am deschis contul din 16 aprilie. Suntem in puii mei in 18 iunie. 3 luni si eu inca nu am cardul??????
Ma apuca toti dracii deci nu mi mai suport!
Oare Octav se simtr ok cand vede de cata lume isi bate joc??? De fapt da el se simte ok ca inseala lumea prin comisioane ascunse, prin blocarea banilor si prin comisioanele de transfer!!!!
Octav imi este rusine in momentul asta ca esti roman ca si noi iar sincer daca as avea sansa sa te am in fata ochilor macar 5 minute te-as juca in picioare la cati nervi ai putut sa-mi faci!!!!!!
Scrie răspuns