experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

Buttercup;16870 wrote: Nu este taxa lunară pe card, ci taxa de retragere in alta monedă fata de cea a cardului. Toate băncile au aceste comisioane.

Mi s ar fi parut normal sa fie afisate toate comisioanele,nu sa mai rasara dupa 1 mie de ani de asteptare,cate o taxa.Si ar fi normal sa ne lamureasca dn ul octav,care ma cearta pe mn ca vb aiurea pe aici,despre comisioanele astea care nu erau afisate si de ce nu erau afisate,poate optam spre altceva!
No avatar
Buttercup

Penguin;16872 wrote: Mi s ar fi parut normal sa fie afisate toate comisioanele,nu sa mai rasara dupa 1 mie de ani de asteptare,cate o taxa.Si ar fi normal sa ne lamureasca dn ul octav,care ma cearta pe mn ca vb aiurea pe aici,despre comisioanele astea care nu erau afisate si de ce nu erau afisate,poate optam spre altceva!

Nu erau afisate pentru că nu știau inca ce comisioane va practica eminentul cardului. Cum nu printeaza ei cardurile, ci TruCash, o platformă similară cu Intercash, ei trebuie trași de ureche.
Eu stiam ca vor mai fi si comisioane de retragere, fiindcă orice card are când scoti in alta monedă.
No avatar
Cornelia

Waw multumesc pt asta :) acum stiu CE optiuni am
No avatar
ramona31

Eu cand am zis ca au comisioanele mari, ca nu pot plati cu cardul la pos ca imi spune pin gresit ati comentat ca nimic nu imi convine....acum ati realizat ca am dreptate? Eu sunt curioasa daca imi vor inapoia cei 49 dolari platiti in martie pentru mentinerea cardului vechi pe anul acesta!
No avatar
Penguin

ramona31;16877 wrote: Eu cand am zis ca au comisioanele mari, ca nu pot plati cu cardul la pos ca imi spune pin gresit ati comentat ca nimic nu imi convine....acum ati realizat ca am dreptate? Eu sunt curioasa daca imi vor inapoia cei 49 dolari platiti in martie pentru mentinerea cardului vechi pe anul acesta!

Si eu am avut parte de acelasi tratament,stai linistita,cand am afirmat ca nu sunt seriosi si nu numai!
No avatar
Buttercup

ramona31;16877 wrote: Eu cand am zis ca au comisioanele mari, ca nu pot plati cu cardul la pos ca imi spune pin gresit ati comentat ca nimic nu imi convine....acum ati realizat ca am dreptate? Eu sunt curioasa daca imi vor inapoia cei 49 dolari platiti in martie pentru mentinerea cardului vechi pe anul acesta!

Nu cred ca merge la POS pentru că știu că nu are cip, iar tehnologia asta a rămas în urmă, deci automat da erori. Dacă vrei să folosești la POS, trebuie sa il treci cu banda, nu sa il introduci. Poate asa o sa vrea.
No avatar
Keke

Din calculele lui Buttercup reiese ca virgula Cosmo ar avea cele mai mari comisioane.La ei nu exista optiunea EFT .Paxum are.Si e doar 5$.Penguin,ai putea vb cu Octav sa iti primesti banutii pt cardul Paxum si Sa te orientezi catre eft(cel mai ieftin).
No avatar
Penguin

Buttercup;16880 wrote: Nu cred ca merge la POS pentru că știu că nu are cip, iar tehnologia asta a rămas în urmă, deci automat da erori. Dacă vrei să folosești la POS, trebuie sa il treci cu banda, nu sa il introduci. Poate asa o sa vrea.

Pana la urma fcp erau pistol cu apa pe langa astia..ca m sm pierdut printre taxe si comisioane..nu mai punem asteptarea la socoteala..bn ca e dolarul mare acum,dar cand o sa scada,atunci o sa usture.
No avatar
Penguin

Keke;16881 wrote: Din calculele lui Buttercup reiese ca virgula Cosmo ar avea cele mai mari comisioane.La ei nu exista optiunea EFT .Paxum are.Si e doar 5$.Penguin,ai putea vb cu Octav sa iti primesti banutii pt cardul Paxum si Sa te orientezi catre eft(cel mai ieftin).

Vreau sa fac asa la monese..dar am inteles ca tre sa bagi ibanul bancii..sau nu stiu..
No avatar
Keke

Penguin;16883 wrote: Vreau sa fac asa la monese..dar am inteles ca tre sa bagi ibanul bancii..sau nu stiu..
Da,ibanul bancii din Estonia.Nu stiu cat ar dura(banuiesc cateva zile) Sa ajunga banii.
Scrie răspuns