experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

We are hereby letting you know that starting today (13.06.2018) ordering of ePayments prepaid cards through BongaModels has been terminated. deci cei care ati comandat cardul epayments prin bonga vi se vor restitui bani inapoi asta dupa o luna de asteptare si nici nu mai emit carduri deci avem un castigator care sa si dovedit a fi serios Paxum
_ana_

Scoate cineva de la Ing (cu Monese)?...
Pe mine ma intrebaba mereu daca retrag din:
- cont curent,
- cont de credit
- sau economii...

Am dat mereu din "cont curent" dar azi am dat din "credit"...e vreo problema?...
Mi-a dat banii dar ma gandesc sa nu imi faca vreo problema...
Baietzelu

_ana_;16629 wrote: Scoate cineva de la Ing (cu Monese)?...
Pe mine ma intrebaba mereu daca retrag din:
- cont curent,
- cont de credit
- sau economii...

Am dat mereu din "cont curent" dar azi am dat din "credit"...e vreo problema?...
Mi-a dat banii dar ma gandesc sa nu imi faca vreo problema...

Eu scot de la ing si dau cont curent dar nu cred ca e nicio problema daca apesi alt tip de cont si iti da banii. Stai fara grija
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu

jony111;16625 wrote: We are hereby letting you know that starting today (13.06.2018) ordering of ePayments prepaid cards through BongaModels has been terminated. deci cei care ati comandat cardul epayments prin bonga vi se vor restitui bani inapoi asta dupa o luna de asteptare si nici nu mai emit carduri deci avem un castigator care sa si dovedit a fi serios Paxum

Nici nu se putea altfel
_ana_

Baietzelu;16630 wrote: Eu scot de la ing si dau cont curent dar nu cred ca e nicio problema daca apesi alt tip de cont si iti da banii. Stai fara grija

☺ ma gandeam ca tu o sa imi raspunzi...Multumesc baietzelu
_ana_

jony111;16625 wrote: We are hereby letting you know that starting today (13.06.2018) ordering of ePayments prepaid cards through BongaModels has been terminated. deci cei care ati comandat cardul epayments prin bonga vi se vor restitui bani inapoi asta dupa o luna de asteptare si nici nu mai emit carduri deci avem un castigator care sa si dovedit a fi serios Paxum

Paxum ramane de baza :)
No avatar
evie19

Uff acum am citit si eu ca ati fost sunate de paxum...si pe mine m-a sunat acum cateva zile un nr care incepea cu 0374 si eu ca proasta nu am raspuns...oare o sa ma sune din nou sau ar trebui sa ii sun eu?
Baietzelu

_ana_;16632 wrote: ☺ ma gandeam ca tu o sa imi raspunzi...Multumesc baietzelu

Cu placere , oricand.
Alexabubu

Am s eu o intrebare.. Atunci cand transferi banii din contul d paxum pe cardul paxum ..tot comision d 6 dolari plus 3 9 la suta ia..cum este pentru external card.. Sau se trimit toti banii instant.. ?
Baietzelu

Alexabubu;16636 wrote: Am s eu o intrebare.. Atunci cand transferi banii din contul d paxum pe cardul paxum ..tot comision d 6 dolari plus 3 9 la suta ia..cum este pentru external card.. Sau se trimit toti banii instant.. ?
Normal nu ar trebui sa existe comision mare din paxum catre cardul paxum iar limita e 2500$ pe zi. Sa ne spuna cei care au carduri.
Scrie răspuns