Momentan nu se poate face dailypayout ( adica sa-ti scoti banii indiferent de data ) cat despre secondary balance cei de la cosmo au spus pe contul lor de Twitter " Hi Everyone! System maintenance has concluded
cosmo payment
-
purplehazekitty
Alicia41;16429 wrote: Eu nu am auzit de asa ceva, despre ce e vorba mai exact? Eu am Card Cosmo dar nu am primit bani pe el de la cam site in ultimele 2 saptamani pentru ca am schimbat metoda de plata cu Paxum, acum vreau sa schimb inapoi cu Cosmo daca nu mai citesc despre noi probleme cu Secondary balance sau alte erori.
Momentan nu se poate face dailypayout ( adica sa-ti scoti banii indiferent de data ) cat despre secondary balance cei de la cosmo au spus pe contul lor de Twitter " Hi Everyone! System maintenance has concluded
Please feel free to transfer your secondary balances within daily limits. Our sincerest of apologies for any inconveniences caused. " desi eu nu am avut probleme de genul .
purplehazekitty;16431 wrote: Momentan nu se poate face dailypayout ( adica sa-ti scoti banii indiferent de data ) cat despre secondary balance cei de la cosmo au spus pe contul lor de Twitter " Hi Everyone! System maintenance has concluded
Please feel free to transfer your secondary balances within daily limits. Our sincerest of apologies for any inconveniences caused. " desi eu nu am avut probleme de genul .
Oh eu mi-am scos banii deja, i-am transferat din Secondary balance fix cand au anuntat ei pe Twitter si de atunci nu am mai avut curaj sa primesc bani in contul Cosmo dar acum vreau sa-l folosesc din nou ptr ca nu am alt card Paxum si nici nu vreau sa comand, nu acum.
Scuze ca insist, cum sa iti scoti banii indiferent de data? Poti sa scoti ce nu ai in contul Cosmo?! Poate te referi la studioul Boleyn Models care il detine o romanca din USA, Katy Boleyn si are Daily Pay?
Oh eu mi-am scos banii deja, i-am transferat din Secondary balance fix cand au anuntat ei pe Twitter si de atunci nu am mai avut curaj sa primesc bani in contul Cosmo dar acum vreau sa-l folosesc din nou ptr ca nu am alt card Paxum si nici nu vreau sa comand, nu acum.
Scuze ca insist, cum sa iti scoti banii indiferent de data? Poti sa scoti ce nu ai in contul Cosmo?! Poate te referi la studioul Boleyn Models care il detine o romanca din USA, Katy Boleyn si are Daily Pay?
-
purplehazekitty
Alicia41;16433 wrote: Oh eu mi-am scos banii deja, i-am transferat din Secondary balance fix cand au anuntat ei pe Twitter si de atunci nu am mai avut curaj sa primesc bani in contul Cosmo dar acum vreau sa-l folosesc din nou ptr ca nu am alt card Paxum si nici nu vreau sa comand, nu acum.
Nop, Ma refer doar la Chaturbate . de unde se putea face dailypayout dar la scurt timp dupa ce a aparut cosmo ( dupa vreo 2-3 saptamani cred) cei de la chaturbate au scos aceasta optiune spunand "Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon. " so...eu unul eram doar curios daca se mai stie ceva nou legat de asta. In cazul meu nu m-am complicat cu paxum.
Nop, Ma refer doar la Chaturbate . de unde se putea face dailypayout dar la scurt timp dupa ce a aparut cosmo ( dupa vreo 2-3 saptamani cred) cei de la chaturbate au scos aceasta optiune spunand "Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon. " so...eu unul eram doar curios daca se mai stie ceva nou legat de asta. In cazul meu nu m-am complicat cu paxum.
purplehazekitty;16434 wrote: Nop, Ma refer doar la Chaturbate . de unde se putea face dailypayout dar la scurt timp dupa ce a aparut cosmo ( dupa vreo 2-3 saptamani cred) cei de la chaturbate au scos aceasta optiune spunand "Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon. " so...eu unul eram doar curios daca se mai stie ceva nou legat de asta. In cazul meu nu m-am complicat cu paxum.
Am inteles, ok, eu nu lucrez pe CB si de asta nu stiam de optiunea asta. Eu 'm-am complicat' cu Paxum ptr ca mi-a fost frica de teapa cu Cosmo, cum au facut si aia la Epassporte acum mai multi ani si First Choice recent.
Sper sa nu mai fie probleme cu Cosmo ca m-am saturat de tepe. Bafta!
Am inteles, ok, eu nu lucrez pe CB si de asta nu stiam de optiunea asta. Eu 'm-am complicat' cu Paxum ptr ca mi-a fost frica de teapa cu Cosmo, cum au facut si aia la Epassporte acum mai multi ani si First Choice recent.
-
purplehazekitty
Alicia41;16436 wrote: Am inteles, ok, eu nu lucrez pe CB si de asta nu stiam de optiunea asta. Eu 'm-am complicat' cu Paxum ptr ca mi-a fost frica de teapa cu Cosmo, cum au facut si aia la Epassporte acum mai multi ani si First Choice recent.
Stii cum e , riscul meseriei , cel mai bine pana la urma e sa ai 2-3 conturi in care sa-ti poti baga banii ( cosmo, paxum etc. ) si cum iti intra banii pe card sa mergi sa-i si scoti .
Stii cum e , riscul meseriei , cel mai bine pana la urma e sa ai 2-3 conturi in care sa-ti poti baga banii ( cosmo, paxum etc. ) si cum iti intra banii pe card sa mergi sa-i si scoti .
purplehazekitty;16437 wrote: Stii cum e , riscul meseriei , cel mai bine pana la urma e sa ai 2-3 conturi in care sa-ti poti baga banii ( cosmo, paxum etc. ) si cum iti intra banii pe card sa mergi sa-i si scoti .
Asa si fac, acum am Cosmo si Paxum si eu lucrez doar pe Streamate, daca mai baga Sm vreo metoda de plata noua cum au zis imi fac cont si acolo. Chiar nu m-am asteptat la probleme cu Cosmo atat de repede dupa ce s-au lansat pe piata dar in meseria noastra riscul e mare cand vine vorba de cei prin care ne primim banii sau chiar de site-uri.
Asa si fac, acum am Cosmo si Paxum si eu lucrez doar pe Streamate, daca mai baga Sm vreo metoda de plata noua cum au zis imi fac cont si acolo. Chiar nu m-am asteptat la probleme cu Cosmo atat de repede dupa ce s-au lansat pe piata dar in meseria noastra riscul e mare cand vine vorba de cei prin care ne primim banii sau chiar de site-uri.
-
cristinadrcrist
Hello ,am nevoie de un sfat stiu ca nu e locul potrivit:)) sau subiectul potrivit dar doar aici am reusit sa vorbesc cu persoane cu care am meseria in comun )) so Eu lucrez pe doua site uri care nu accepta split cam ..vor exclusivitate si asta ofer. sunt site -uri cu euro si mie imi merge ok pe ele .Am renuntat la mfc pentru ca eu am lipici la europeni nu la americani
) Deci cum sa fac cu programul sa mi l mai organizez....sa lucrez dimineata pe unul ,pauza mica si apoi pana dupa amiaza pe altul ...? sau invers ..sau o zi opt ore pe unul si a doua zi opt ore pe celalalt ?
cristinadrcrist;16461 wrote: Hello ,am nevoie de un sfat stiu ca nu e locul potrivit:)) sau subiectul potrivit dar doar aici am reusit sa vorbesc cu persoane cu care am meseria in comun )) so Eu lucrez pe doua site uri care nu accepta split cam ..vor exclusivitate si asta ofer. sunt site -uri cu euro si mie imi merge ok pe ele .Am renuntat la mfc pentru ca eu am lipici la europeni nu la americani
) Deci cum sa fac cu programul sa mi l mai organizez....sa lucrez dimineata pe unul ,pauza mica si apoi pana dupa amiaza pe altul ...? sau invers ..sau o zi opt ore pe unul si a doua zi opt ore pe celalalt ?
Hey..cu membrii europeni de obicei e bn seara.Nu stiu care sunt site-urile dar in general cred ca un trafic mai bun este undeva intre orele 17-23.Doar o parere
Daca lucrezi si pe weekend poate imparti sa zicem sambata in doua ture pe fiecare site.asa pe timpul saptamanii poti alterna un site la zi.azi e “x” msine
Hey..cu membrii europeni de obicei e bn seara.Nu stiu care sunt site-urile dar in general cred ca un trafic mai bun este undeva intre orele 17-23.Doar o parere
Keke;16462 wrote: Hey..cu membrii europeni de obicei e bn seara.Nu stiu care sunt site-urile dar in general cred ca un trafic mai bun este undeva intre orele 17-23.Doar o parere
Daca lucrezi si pe weekend poate imparti sa zicem sambata in doua ture pe fiecare site.asa pe timpul saptamanii poti alterna un site la zi.azi e “x” msine
Maine “z” si poimaine iar “x”.
Maine “z” si poimaine iar “x”.
-
cristinadrcrist
multumesc. Da intrádevar seara e mult mai bine dar eu locuiesc cu prietenul meu si el termina programul de la job pe la 5
) desi eu lucrez in alta camera imi e dificil sa gem si sa fac zgomot cand el e in casa
) desi nu are nici o problema cu acest job. Am sa incerc o zi cu o zi ,astazi am lucrat doar pe unul si mai tarziu celalalt.