cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Heaven

Si la mine a mers totul perfect. au avut atunci problema aia cu secondary ballance cateva zile , cand au fost chestiile alea cu noua lege a datelor personale. De atunci nu au mai fost probleme...recomand cu caldura
No avatar
Keke

Heaven;16686 wrote: Si la mine a mers totul perfect. au avut atunci problema aia cu secondary ballance cateva zile , cand au fost chestiile alea cu noua lege a datelor personale. De atunci nu au mai fost probleme...recomand cu caldura

Multumesc Heaven😊
No avatar
O.k.

Hello.

Ai platit cei 12,95? A mers dupa? Thanks. Sunt in dubii daca sa pun Cosmo
Tzg;11820 wrote: Mi-a ajuns azi cardul de la cosmopayment
Si inca la kyc documents tot nu l-a validat

You have insufficient funds to cover the activation fee of 12.95USD
Plastic Card Activation

cred ca o sa mearga validat si activat dupa prima incasare . am dat deja out la 30 $ sa il activez si sa vedem cu merge..
No avatar
Heaven

Mai exact ce vrei sa stii? Citeste cateva mesaje mai in urma si ai sa vezi ca toata lumea spune ca e ok acum, totul merge. E chiar atat de greu?
No avatar
Baby

Buna..am și eu o întrebare..daca pe contul de paxum am 2 conturi..unul în dolari și unul în lei, când dau transfer se duce automat de pe contul de dolari în cel de lei.. întrebarea e..pot scoate de pe același card paxum banii?
No avatar
matzarebela

baby vei face separat transferurile de pe fiecare cont pe card, si da vei folosii un singur card, la contul in lei ti se va face conversie in $ cardul fiind in $ ca sa se duc in card asta daca il ai, vei selecta tu cardul acolo
No avatar
matzarebela

dar baby nu mai transfera in lei ca pierzi de 2 ori la schimb valutar... de ce ti-ai adaugat lei ca si curency?
No avatar
Baby

Din greșeală..după ce mi am făcut contul paxum..am creat și un cont in Ron tot pe platforma Paxum..iar acum când dau transfer..mi se duce automat pe contul de Ron ...nu știu dacă e bine sau nu ..și dacă am de pierdut mult
No avatar
Baby

La curency am cardul în dolari..pe el primesc banii...mă refer când vreau sa dau transfer din cont pe card...mi se duc din contul de USD în cel de Ron...sper că am explicat bine
No avatar
Baby

Puteți scrie aici etapele cum faci un transfer din cont pe card va rog? Nu am folosit paxum până acum..și sper sa fac bine transferul... mulțumesc
Scrie răspuns