Declarare venituri videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Keke;16372 wrote: Multumesc Nadia.imi spune ca Nu sunt informatii disponibile cand pun numele meu.inseamna ca all good?

Cu drag - yep!
No avatar
Nadia

Si totusi, noi ne stresam ca primim amenzi si penalizari pentru ca am ales forma gresita de a le DA BANI (aceiasi bani, mind you), cand zeci de mii de modele independente din Romania nu-si declara un cent. Eu zic sa ne calmam si sa bem un Martini :))
No avatar
Elenna

Si eu mi am comandat Monesse si am scos banii de la un atm BCR. Este mai safe asa? Nadia tu ai declarat vreun venit? Eu nu am declarat nimic, nu primesc bani lunar, lucrez ocazional, alteori mai primeac si vreo 3 luni la rand, si mi e cam teama si nici n as avea vreo idee cum sa procedez cu toata zarva aceasta cu fiscul
No avatar
Alicia41

Alexyss;16408 wrote: 1-ai citit, nu ai fost prezenta sa ti se spuna direct,habar nu ai despre ce este vorba...declaratia anuala este suficienta pentru declararea veniturilor ca model independent!
2-prin felul asta ANAF-ul "prosteste" credulii sa plateasca in plus la stat,nu ai nevoie de nici o forma juridica atata vreme cat iti declari veniturile obtinute in strainatate.
3-Atitudine aroganta si restul le regasesc din plin la tine...
PS....mai ai de invatat multe,din pacate orice model sau studio nou aparut sau cu o vechime de 1-2-3 ani crede ca le stie pe toate...aroganta de 2 lei din partea voastra, noi astia care suntem in business din 2001 ce sa ma zicem..va lasam arogante si sa cautati in google raspunsurile corecte,cu voi nici Dunarea cu BAC-ul nu as trece...@Alicia41...game over...

Draga mea, si eu tot in 2001 am inceput sa lucrez deci nu esti cu nimic superioara ca experienta si vechime, crede-ma.
Puteai sa-ti spui parerea fara sa ma ataci pe mine, gen "uite, eu stiu ca se face asa si asa...".
Evident ca cine se duce acum si intreaba la ANAF i se spune de PFA ptr ca da, se platesc mai multi bani, exista un plafon minim plus un procent din venitul net ptr care se platesc taxe, etc.
Ideea era ca pana ajunge modelul nou sau care vrea sa inceapa sa plateasca de acum incolo sa depuna declaratia anul viitor si sa plateasca taxe pentru banii primiti din strainatate poate avea surpriza sa i se blocheze contul si sa i se puna sechestru pe bani pana nu plateste o suma la ANAF, Blondy a povestit aici exact aceasta situatie deci exista si acest risc.
Oricum, eu stiu si de la prietena mea ce i s-a spus la ANAF, ca trebuie sa isi faca PFA, ea incaseaza mai multi bani decat mine in contul din Romania.
Stii, ideea e ca nu conteaza ce spui ci cum o spui, daca esti aroganta si te iei de lume asa asta denota lipsa de educatie din partea ta oricat de experta ai fi in acest business.
Nici eu nu m-am nascut ieri, fac 44 ani deci... fii educata mai intai de toate ca si eu stiu ce vorbesc :)
No avatar
Alicia41

Ești doar un Hater Alexis și misogin pe deasupra, nu mă mir...ok, whatever...
No avatar
Elenna

Si eu mi am comandat Monesse si am scos banii de la un atm BCR. Este mai safe asa? Nadia tu ai declarat vreun venit? Eu nu am declarat nimic, nu primesc bani lunar, lucrez ocazional, alteori mai primeac si vreo 3 luni la rand, si mi e cam teama si nici n as avea vreo idee cum sa procedez cu toata zarva aceasta cu fiscul. Si avand acest cont monese, neffind un cont romanesc iar nu stiu cum sa specific in acea declaratie. Si cat procent va trebui sa platesc statului conform acelei declaratii? Multumesc
No avatar
Buttercup

Elenna;16414 wrote: Si eu mi am comandat Monesse si am scos banii de la un atm BCR. Este mai safe asa? Nadia tu ai declarat vreun venit? Eu nu am declarat nimic, nu primesc bani lunar, lucrez ocazional, alteori mai primeac si vreo 3 luni la rand, si mi e cam teama si nici n as avea vreo idee cum sa procedez cu toata zarva aceasta cu fiscul. Si avand acest cont monese, neffind un cont romanesc iar nu stiu cum sa specific in acea declaratie. Si cat procent va trebui sa platesc statului conform acelei declaratii? Multumesc

Declarația 212. În ea pui IBAN, opțional si extrasul de cont (cam toate opțiunile astea de plata ar trebui să aibă). Plătești 10% + CASS, CAS (la nevoie). Din moment ce nu ai venit lunar din chat, ultima parte probabil nu o vei plati. Momentan oferă 10% reducere din suma de plata daca depui online si anticipat.
Cel mai bine cauta un contabil în zona, care sa te ajute sa completezi declarația, pentru că are câteva pagini bune si unele nu se completează. Spor!
Baietzelu

Alicia41 ... daca nu e de acord cu ce spui nu inseamna ca e misogin.

Extras din dex:

MISOGÍN, -Ă, misogini, -e, s. m., adj. 1. (Persoană) care are aversiune sau dispreț față de femei. 2. Adj. Care manifestă aversiune sau dispreț față de femei.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Alicia41

Dragilor, eu nu am chef de cearta cu nimeni si sincer vreau sa mai postez in forumul asta, chiar nu am nevoie de hateri sa imi raspunda ostil la postari.
Stiu si ce inseamna misogin si da, se simte in postari aversiunea fata de femei, eu am crezut ca vorbesc cu o femeie aroganta si increzuta dar cand am aflat ca e barbat, cu atat mai mult mi-am dat seama ce si cum.
Eu nu am dat informatii gresite, si varianta PFA e reala ca si declaratia de care voi vorbiti, fiecare face ce crede de cuviinta pana la urma.
Daca aveti chef sa atacati lumea ptr ce spune eu nu vreau sa particip, ma retrag si doar citesc, nu mai postez, eu cred ca este un forum deschis tuturor, fie ca suntem mai vechi pe forum sau mai noi.

Edit: ma refer la modul general in acest post, la oricine simte nevoia sa fie ostil
Baietzelu

Eu nu am inteles cu ce sunt hater , doar ca nu esti deacord cu ce am spus ? Incearca sa te calmezi deoarece nu dai dovada ca ai acea varsta ,crede-ma .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Scrie răspuns