Baietzelu;16111 wrote: Sincer sincer ? Am calculat de cateva ori ... si crede-ma ca tot monese mi-a dat cu vreo 400 lei in plus in situatia in care am platit comision vreo 210$ din paxum catre monese ... si ies pe plus .
Dar pare ok si paxum daca nu vrei “n” tranzactii.
Perfect... Folosesc Monese pina o sa am nevoie de o suma mare de retras... Multumesc...Concediu placut
experienta mea cu paxum recente
Baietzelu;16118 wrote: Nadia scuze , am inteles de card... nu e temporara functia 100% de acolo au comisioanele cele mai mari .
Keke in romania la atm uri care elibereaza si euro nu am putut scoate.
Presupun ca ai incercat si la ING, nu? Stiu ca ei au bancomate pentru valuta. Păcat ca nu merge.
Concediu fain.
Keke in romania la atm uri care elibereaza si euro nu am putut scoate.
Presupun ca ai incercat si la ING, nu? Stiu ca ei au bancomate pentru valuta. Păcat ca nu merge.
Concediu fain.
Baga pe google curs valutar banci..e un site unde apare cursul de la toate bancile,insa banca il are putin modificat in realitate,ca se tot schimba.de obicei banca romaneasca are cursul mare,dar degeaba,ca te ard pe alte parti...Cand aveam fc,cu raifaisenul ma impacam cel m bn.
morenitta;14557 wrote: Salut ,a primit cineva cardul pina acum de la ei? La mine de pe 28.04 e tot printing,cu toate ca 45$ iau luat imediat ,deja au trecut cu mult peste 10 zile(Sunt curioasa s-a schimbat la cineva statutul din printing la altceva ?Eu am dubii ca voi primi cardul lor.
Buna , nu am primit cardul inca , dar de 3 zile la status scrie "delivered" . Acum sunt curioasa sa vedem cat dureaza ! O sa anunt !
Buna , nu am primit cardul inca , dar de 3 zile la status scrie "delivered" . Acum sunt curioasa sa vedem cat dureaza ! O sa anunt !