Alicia41;16074 wrote: Ty Nadia, stiu de Monese, am o prietena care a comandat si-l asteapta, ea nu vrea sa mai foloseasca Cosmo si sa evite transferurile catre banca romaneasca, eu am zis sa mai astept sa vedem ce face Cosmo daca isi revin ca daca nu aveau problema aia cu Secondary balance nu ma complicam cu Paxum si ING. Chiar am crezut ca fug cu banii cum au facut Epassorte in trecut si FCP mai de curand
Da pe bune, chestia asta cu taxarea banilor din afara e absurda oricum, fratele meu chiar lucreaza in Germania si trimite bani acasa ptr copii pe care-i incaseaza tatal meu care e pensionar, ce face statul, il ia pe tata la puricat ca a primit bani ->200-300 euro prin Western Union?
Adica, care e limita totusi? Evident ca fratele meu plateste taxele acolo, ei vor sa taxeze lumea si aici ptr banii trimisi familiei in tara? Nu are sens sincer si am inteles ca legea nu a fost adoptata, e trimisa parlamentului ptr aprobare si a fost criticata pentru ca lasa loc de abuzuri.
Da, asta e Romania din pacate si sa mai zici ca merita sa platim taxe, pe mine cu ce m-a ajutat statul cand m-am apucat de munca asta si a trebuit din banii mei sa imi cumpar echipament si tot ce presupune munca asta?
Mi-am crescut copilul singura si l-am tinut in facultate din banii de videochat, numai eu stiu ca m-am imbolnavit de la suprasolicitare si stress timp de 18 ani, acum abia mai reusesc sa intru pe cam dar ce sa fac ca nu ma ajuta nimeni, eu cu baiatul ne descurcam, el a facut o facultate (Jurnalism la stat la Universitate) si ii dau aia la munca acum 1700 lei pe luna plus ce fac eu pe cam ne putem descurca ca eu nu mai pot sa lucrez decat videochat acasa.
Ma gandeam sa cer si eu ajutor social ca tot li se da la toti puturosii si betivii care nu vor sa munceasca, apropos, ajutoarele alea se dau din banii platiti de noi ca si taxe, tot ce fura astia in tara asta din taxele noastre sunt banii, de-aia eu nu vreau sa le dau nimic!! Bleah! xx
Alicia, am citit pe alt topic aici pe forum ca s-a rezolvat problema cu secondary balance la Cosmo

. Totusi, nu cred ca vor fi atat de stricti, sincer, probabil ca vor folosi niste algoritmi foarte specifici ca sa identifice tranzactiile cu adevarat suspecte. Adica, sa fim seriosi, poate 80% din cei 4 milioane de romani plecati dincolo lucreaza fara forme legale, ce le faci alora? Stiu si ei cum stau lucrurile... sper, cel putin
Si mama m-a crescut singura cu mult chin, stiu ce sacrificiu faceti si sunt sigura ca si fiul tau iti e recunoscator cum ii sunt si eu mamei. De cand am inceput sa fac mai multi bani i-am facut viata mai usoara si ma bucura tare mult faptul asta