experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Pffft, pai si in cazul asta oare are ceva daca alegem sa folosim doar cardul monese? Teoretic n-ar trebui sa fie o problema, nu? Ca doar am platit comisioanele de administrare ale cardului, putem alege ce metoda de plata folosim, cred... sau oare o fi temporara asta cu card load-ul? Ca am vazut ca a fost introdusa cu putin inainte de problemele FCP.
No avatar
Elysa

Chiar nimeni nu foloseste Cosmopay? nimeni nu stie la ce banca da dolarul mai bine? va rog ajutati-ma si pe mine ...
Baietzelu

Nadia;16112 wrote: Pffft, pai si in cazul asta oare are ceva daca alegem sa folosim doar cardul monese? Teoretic n-ar trebui sa fie o problema, nu? Ca doar am platit comisioanele de administrare ale cardului, putem alege ce metoda de plata folosim, cred... sau oare o fi temporara asta cu card load-ul? Ca am vazut ca a fost introdusa cu putin inainte de problemele FCP.

Poti folosi cardul paxum , si da cardul e temporar dupa cum a spus si octav . Eu imi tin banii pe monese ,eu fac plati cu el... plec in turcia si grecia in viitor si vreau sa vad daca pot scoate euro de la bancomat chiar sunt curios. Va tin la curent
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Elysa

Va rog mult cineva care foloseste Cosmopay , un mesaj privat?!
No avatar
Nadia

Baietzelu;16114 wrote: Poti folosi cardul paxum , si da cardul e temporar dupa cum a spus si octav . Eu imi tin banii pe monese ,eu fac plati cu el... plec in turcia si grecia in viitor si vreau sa vad daca pot scoate euro de la bancomat chiar sunt curios. Va tin la curent

Super! Multumim :) eu ma refeream daca functia de card load, adica withdraw money to card e temporara, nu cardul in sine (stiu ca asta e temporary, pana vine cel inscriptionat cu logo-ul paxum)
No avatar
Keke

Baietzelu;16114 wrote: Poti folosi cardul paxum , si da cardul e temporar dupa cum a spus si octav . Eu imi tin banii pe monese ,eu fac plati cu el... plec in turcia si grecia in viitor si vreau sa vad daca pot scoate euro de la bancomat chiar sunt curios. Va tin la curent
Da Poti scoate euro de pe monese 😊
Baietzelu

Nadia scuze , am inteles de card... nu e temporara functia 100% de acolo au comisioanele cele mai mari .

Keke in romania la atm uri care elibereaza si euro nu am putut scoate.
No avatar
Keke

Baietzelu;16118 wrote: Nadia scuze , am inteles de card... nu e temporara functia 100% de acolo au comisioanele cele mai mari .

In afara vei putea scoate euro 100% 😊
No avatar
Nadia

Baietzelu;16118 wrote: Nadia scuze , am inteles de card... nu e temporara functia 100% de acolo au comisioanele cele mai mari .

Multumesc de raspuns, Baietzelu, sa ai concediu fain cand pleci in turcia & grecia! :*
Baietzelu

Multumesc keke asta o sa fac cand ajung

Multumesc nadia .

O zi frumoasa sa aveti.
Scrie răspuns