experienta mea cu paxum recente
Fetele, cat retrageti de la Bancomat? 1500 de lei? Sau cum verificati cati bani mai aveti, doar din aplicatia Monese? Chestia e ca imi amintesc ca NU puteai sa verifici soldul de pe card cu cardul FCP, cel putin nu la BCR, pentru ca ti-l retinea ATM-ul. Mi s-a intamplat de doua ori, chiar, trebuia sa vina cineva de la banca sa bage un cod ca sa mi-l scoata... foarte weird.
Nadia;16026 wrote: Fetele, cat retrageti de la Bancomat? 1500 de lei? Sau cum verificati cati bani mai aveti, doar din aplicatia Monese? Chestia e ca imi amintesc ca NU puteai sa verifici soldul de pe card cu cardul FCP, cel putin nu la BCR, pentru ca ti-l retinea ATM-ul. Mi s-a intamplat de doua ori, chiar, trebuia sa vina cineva de la banca sa bage un cod ca sa mi-l scoata... foarte weird.
Eu doar pe aplicatie verific banii...(si de la bancomat am retras 1500...)
Imi e suficienta aplicatia
Eu doar pe aplicatie verific banii...(si de la bancomat am retras 1500...)
Imi e suficienta aplicatia
jony111;16057 wrote: a mai spus el din data 10-05 shipped deci a durat 3 saptamani jumate
Merci frumos, Jony. Tot de atunci avea si Ramona, deci inseamna ca toate cardurile carora li s-a schimbat statusul in shipped in aceeasi zi chiar sunt expediate in aceeasi zi, ca si ea a primit cardul azi. Drept urmare, le avem si noi la sfarsitul lunii, cel mai probabil
Merci frumos, Jony. Tot de atunci avea si Ramona, deci inseamna ca toate cardurile carora li s-a schimbat statusul in shipped in aceeasi zi chiar sunt expediate in aceeasi zi, ca si ea a primit cardul azi. Drept urmare, le avem si noi la sfarsitul lunii, cel mai probabil