experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ramona31

Penguin;16001 wrote: As the card was shipped to you through standard method, the estimate time for delivery is 6 weeks after the shipping. Your card was shipped on 2018-06-04, therefore, it will arrive at your address in around one month and a half time.

Meanwhile, you can withdraw your money using other available withdrawal methods:

- WIRE Withdrawal, to your bank account;
- Withdrawal to one of your external Debit or Credit Cards, issued by MasterCard or Visa. E poftim,cum sa nu te apuce toti dracii!!!asta dupa ce le am mai dat un mail sa i intreb dc dureaza maxim 6 sapt ,si dc sunt sanse sa vina m devreme...nop..fix 6 sapt
.

Te anunt eu cand ajunge al meu, am deja 4 saptamani!
No avatar
July

Alicia41;15997 wrote: Eu credeam ca doar americancele sunt rele dar nici cu romancele nu mi-e rusine, ce mancatorie intre noi, cam peste tot pe forumuri e la fel iar subiectul bani e cel mai sensibil, am citit postari pe forumurile romanesti zilele acestea gen "daca nu faci macar x bani inseamna ca ti-ai gresit meseria" sau "daca nu faci y bani de ce mai esti model independent?"
Ce trist :(

Da,si eu am citit pe acest forum la nu stiu ce topic,si am ramas cu un gust amar,dupa ce am vazut ce gandire au.
Si 500$ la sesiune sunt bani,avand in vedere ce salarii sunt la noi in Romania.Decat sa te duci sa te f*** la icre vre-un patron pe nici 500$ pe luna,mai bine stai acasa si faci chat pt banii astia, nici macar o sesiune intreaga. Dar asa sunt unele "dive" de videochat,care se cred superioare celor care poate nu reusesc sa faca cel putin 1000$ la sesiune.
Eu am seri cand abia fac 1000 tk si seri cand fac 5000 tk. Fiecare face ce poate si cum poate. Cu 5 dildo,cu zambet... etc... Dar asa suntem noi Romanii,nu avem spirit civic si nu vedem gunoiul din curtea noastra.
No avatar
Penguin

Ioi:)))).mai ai putin:))
No avatar
Penguin

July;16006 wrote: Da,si eu am citit pe acest forum la nu stiu ce topic,si am ramas cu un gust amar,dupa ce am vazut ce gandire au.
Si 500$ la sesiune sunt bani,avand in vedere ce salarii sunt la noi in Romania.Decat sa te duci sa te f*** la icre vre-un patron pe nici 500$ pe luna,mai bine stai acasa si faci chat pt banii astia, nici macar o sesiune intreaga. Dar asa sunt unele "dive" de videochat,care se cred superioare celor care poate nu reusesc sa faca cel putin 1000$ la sesiune.
Eu am seri cand abia fac 1000 tk si seri cand fac 5000 tk. Fiecare face ce poate si cum poate. Cu 5 dildo,cu zambet... etc... Dar asa suntem noi Romanii,nu avem spirit civic si nu vedem gunoiul din curtea noastra.

Eu cred ca tine extrem de muuuuult si de noroc!cred ca tuturor ne ar placea sa facrm bani m multi...si la faza cu "am seri cand abia fac 1000 d tk"ma regasesc...dar momentele cu 5000 sunt rare😂😂
No avatar
July

Penguin;16012 wrote: Eu cred ca tine extrem de muuuuult si de noroc!cred ca tuturor ne ar placea sa facrm bani m multi...si la faza cu "am seri cand abia fac 1000 d tk"ma regasesc...dar momentele cu 5000 sunt rare😂😂
Da,asa este.Cele cu 5000 nu vin atat de des pe cat mi-as dori. Tine foarte mult de noroc.Nu tine de frumusete.Si nu sunt nici genul care sa le promita dragoste eterna lol. Asta fac de 8 ani, si am incercat de toate,imbracata sexi,imbracata in haine normale,dezbracata etc.... daca nu ai putin noroc...
Oricum,incerc sa privesc partea buna a lucrurilor. Muncesc de acasa,nu am sef si castig mai mult de cat as castiga la un alt job.
Bafta!
No avatar
Elysa

Daca mai are cineva Cosmopay si a reusit sa scoata banutii ...la ce banca mergeti? si cu cat va da dolarul va rog frumos....
_ana_

Am o intrebare despre MOnese:

Am scos ieri la ora 13 niste bani...trebuie sa astept sa fie azi ora 13 ca sa pot scoate alti bani?...

Stiu ca am voie maxim 350euro pe zi...dar trebuie sa astept sa treaca fix 24 de ore?...

:)
No avatar
Keke

_ana_;16019 wrote: Am o intrebare despre MOnese:

Am scos ieri la ora 13 niste bani...trebuie sa astept sa fie azi ora 13 ca sa pot scoate alti bani?...

Stiu ca am voie maxim 350euro pe zi...dar trebuie sa astept sa treaca fix 24 de ore?...

:)

Buna Ana.Cred ca este ok Sa mergi si acum.Personal am retras la 24h dar asta doar pt ca ma invarteam dupa un anumit program☺️Si no matter what,e mai bine sa faci retrageri pe zi(nu dupa miezul noptii) cand bancile sunt deschise 😄doar parerea mea.
_ana_

Keke;16020 wrote: Buna Ana.Cred ca este ok Sa mergi si acum.Personal am retras la 24h dar asta doar pt ca ma invarteam dupa un anumit program☺️Si no matter what,e mai bine sa faci retrageri pe zi(nu dupa miezul noptii) cand bancile sunt deschise 😄doar parerea mea.

Multumesc frumos Keke :) o zi buna
_ana_

Arilena;16021 wrote: Poti sa scoti.Eu aseara am scos pe la 22,si acum 1 ora am scos iar

Multumesc frumos Arilena.. :) o zi buna
Scrie răspuns