experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ramona31

Penguin;15962 wrote: Gata,am rezolvat...se estimeaza ca va veniipana pe 19.numai mie mi se putea intampla🤣🤣

Eu il astept de pe 10. Pana pe 19 mai sunt 2 saptamani. A facut pana bicicleta sau s-a pierdut porumbelul pe drum!
No avatar
Nadia

A primit cineva banii de pe LJ pe Paxum? Dupa FCP am folosit wire, dar am schimbat recent la paxum. Se efectueza repede plata, in aceeasi zi, ca la FCP? Si am facut bine ca am introdus mailul acolo, nu? Adica ala e contul de Paxum practic? Merci fain :)
No avatar
Heaven

Uimitor cum, chiar cei care comentau mai devreme sa fie sterse mesajele off topic, si banata persoana care nu scrie pe subiect, vorbesc despre fetish-uri, manyvids, si ce membry creepy au avut ele in room, In subiectul "experienta mea cu paxum"
Reformulati fetelor: hai sa banam /stergem mesajele celor care nu sunt de acord cu noi , si o fac in mod ironic!
Ca sa se inteleaga.... ce naiba =))
_ana_

Arilena;15992 wrote: Draga mea,nu stiam de regula asta.Si ce e rau in asta???

Arilena...unii gasesc ceva rau in orice :))) atata pot ei :))
_ana_

Arilena;15992 wrote: Draga mea,nu stiam de regula asta.Si ce e rau in asta???

Arilena...unii gasesc ceva rau in orice :))) atata pot ei :)))
_ana_

Arilena;15995 wrote: Asta era...ca nu înțelegeam:)...ca doar suntem aici sa ne informăm,mai aflăm una alta,mai glumim,mai zâmbim.

Asa gandesc si eu...dar ma socheaza cei care au atata rautate...si doar rautate :)))
Unde incape atata rautate? :)))

De unde nu e ...nic Dumnezeu nu cere :)))
No avatar
Alicia41

Eu credeam ca doar americancele sunt rele dar nici cu romancele nu mi-e rusine, ce mancatorie intre noi, cam peste tot pe forumuri e la fel iar subiectul bani e cel mai sensibil, am citit postari pe forumurile romanesti zilele acestea gen "daca nu faci macar x bani inseamna ca ti-ai gresit meseria" sau "daca nu faci y bani de ce mai esti model independent?"
Ce trist :(
_ana_

Daca de cand s-a discutat despre Monese...toata lumea care are acel card...si e multumita :)
si nu mai sunt intrebari despre "probleme financiare"...

:)
No avatar
Penguin

As the card was shipped to you through standard method, the estimate time for delivery is 6 weeks after the shipping. Your card was shipped on 2018-06-04, therefore, it will arrive at your address in around one month and a half time.

Meanwhile, you can withdraw your money using other available withdrawal methods:

- WIRE Withdrawal, to your bank account;
- Withdrawal to one of your external Debit or Credit Cards, issued by MasterCard or Visa. E poftim,cum sa nu te apuce toti dracii!!!asta dupa ce le am mai dat un mail sa i intreb dc dureaza maxim 6 sapt ,si dc sunt sanse sa vina m devreme...nop..fix 6 sapt
.
Ann

_ana_;15998 wrote: Daca de cand s-a discutat despre Monese...toata lumea care are acel card...si e multumita :)
si nu mai sunt intrebari despre "probleme financiare"...

:)

Ana,știi cum se pot scoate banii fara card Monese? Doar cu contul deschis?Te poți duce la banca cu Iban ul??
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns