Mi-au inchis contul pe chaturnate.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
EvaRey

Lucram pe acelasi laptop ma gandesc ca au blocat ip ca am incercat sa creez alt cont l au acceptat si dupa block direct sa blocat si contul lui el neavand absolut nicio treaba
No avatar
EvaRey

Treabaa este ca ok am inteles mi au blocat contul , mi am facut altul mi l au acceptat cand am intrat block direct.Am patit odata la studio sa imi dea unu bani si nustiam ca e scamer si mi a dat falsi nu au luat banii cb dar le a dat studiou mail nu au inchis contul nu nimic .Acum au luat banii fara probleme deci asta e putin probabil
Ann

Arilena;15991 wrote: Dacă era frauda iti lua banii dar putin probabil ban.Si cum ti a dat bani falși,ăștia nu plătesc tokensi cu cardul??

Unii mai platesc si cu carduri clonate :))) dar daca nu se afla ca ai facut deal cu el,nu ai tu ce sa patesti.Poate doar sa retraga banii
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Alina1992

Buna. Ai rezolvat cu contul cb? Si eu il am inchis de vreo 2-3 luni si nu mi au dat nici un motiv
No avatar
Alina1992

Buna. Ai reusit cu contul cb?
No avatar
EvaRey

Da dupa ce au vazut ca nu am facut nimic
Scrie răspuns