Mi-au inchis contul pe chaturnate.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
EvaRey

Mi au inchis contul si le am lasat mesaj sa imi spuna de ce mi au inchis contul.Ei spun ca nu ma pot ajuta cu nimic.Eu stiu 100% ca nu am facut nimic gresit.Macar puteau zice "Ai facut asta , ti am inchis contul ".Ei spun ca nu sunt capabili sa imi dea informatii.Daca suportul nu este capabil atunci cine ????
No avatar
EvaRey

"I’m sorry, we’re not able to help you on this matter.

Thank you,
Support" acesta a fost raspunsul cand i-am intrebat de ce contul mi-a fost inchis.Si daca imi pot explica pentru ca eu stiu ca nu am gresit.
No avatar
Buttercup

E posibil ca in termeni si conditii sa aiba o clauză prin care nu sunt obligați să iti dea explicații pentru terminarea contului si sa aiba dreptul sa isi selecteze performerii. Imi pare rau, sper sa nu fi fost principala ta sursa de venit. Da o șansă si altora site-uri.
Nord

Lucrez cu ei inca de la inceput si spun sigur ca nu iti inchid contul fara motiv iar daca o fac ti-l deschid imediat ce primesc email-ul tau! Am avut contul inchis acum 5 ani le-am dat email mi l-au deschis si si-au cerut scuze! Daca investighezi o sa stii exact dece ai contul inchis asta in cazul in care nu stii deja!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Penguin

Ai doua conturi cumva pe cb,si intri de pe amandoua o data?nu i posibil asa cv..mie mi l au mai inchis ca aveam tv ul deschis dar in cateva clipe l au redeschis..Sau,ai furnizat vreun paypal,vreo informatie personala?
No avatar
EvaRey

Daca stiam ca am facut nici nu le mai dadeam mesaj cand mi l au inchis eu nu intrasem de 3 zile cand am vrut sa intru hop surpriza.O sa mi creez alt cont acum
No avatar
EvaRey

NU MAI POT FACE NICIUN CONT , CAND LE FAC LE BLOCHEAZA DIRECT MI AU BLOCAT IP CE POT FACE ACUM ? SI CONTUL IUBITULUI L AU BLOCAT FARA SA FACA NIMIC
No avatar
Nadia

Wtf? Foarte ciudat, n-am lucrat niciodata cu ei dar am vazut ca multi se plangeau de plati intarziate si erori la site. Oricum, extrem de unprofessional sa nu dai macar un raspuns. Asta ma enerveaza cel mai tare vis-a-vis de suport, le generezi zeci poate chiar sute de mii de dolari in decursul anilor si primesti raspunsurile astea stass/robotice as if they don’t give a flying fck.
No avatar
Nadia

P.S.: Vezi ca e posibil sa fie ceva legat de frauda, daca v-a inchis amandurora conturile, chiar daca sunt suspiciuni nefondate din partea lor. Cam toate site-urile au acel policy cum ca pot inchide oricand un cont fara sa dea explicatii.
No avatar
EvaRey

lui ia blocat contul azi el nu prea facea bani mai mult de plictiseala , a blocatat tot dupa ce am incercat sa imi creez alt cont
Scrie răspuns