experienta mea cu paxum recente
Penguin;15939 wrote: Pai si la monese,cand imi cer sa spun m multe despre mn,gen ce sa le zic?sunt o sahista leftera:))).glumesc...ce sa le spun?
Păi le spui ca alegi Monese pentru că au comisioane foarte avantajoase si ca esti un freelancer, câștigi din serviciile pe care le oferi. Eu asta am zis si am avut interviu de 2 minute cu ei.
Apropo, nu iti mai pot raspunde la mesaj. Imi spune ca ai căsuța mesageriei plină.
Păi le spui ca alegi Monese pentru că au comisioane foarte avantajoase si ca esti un freelancer, câștigi din serviciile pe care le oferi. Eu asta am zis si am avut interviu de 2 minute cu ei.
Apropo, nu iti mai pot raspunde la mesaj. Imi spune ca ai căsuța mesageriei plină.
am sters din ele acum...Acum alta buba....nu am pasaport sau alt document,doar un extras de cont...dupa ce incarc acel extras,imi spun ca imi v or revizui documentele in 3 zile,si cand vreau sa dau "terminat,ma duc inapoi la chestia cu "inca un lucru,nu ti am putut confirma identitatea cu actul de identitate suplimentar"
Penguin;15941 wrote: am sters din ele acum...Acum alta buba....nu am pasaport sau alt document,doar un extras de cont...dupa ce incarc acel extras,imi spun ca imi v or revizui documentele in 3 zile,si cand vreau sa dau "terminat,ma duc inapoi la chestia cu "inca un lucru,nu ti am putut confirma identitatea cu actul de identitate suplimentar"
Asa apare pana iti verifică. La mine a durat fix 30 de minute. Nici eu nu aveam buletinul, ca doar ce il schimbasem, dar a mers cu pasaportul, o factură si un video call cu ei, în care sa ma vada pe mine si documentul.
Asa apare pana iti verifică. La mine a durat fix 30 de minute. Nici eu nu aveam buletinul, ca doar ce il schimbasem, dar a mers cu pasaportul, o factură si un video call cu ei, în care sa ma vada pe mine si documentul.
Arilena;15944 wrote: Fetelor,sunt off tipic,dar poate aici imi raspunde cineva.Ati primit banii de pe manyvids?
E avantajos sa ai cont acolo?... Au reguli?...
Eu am video la vanzare pe site-urile pe care lucrez...dar am vazut multe modele ca isi fac reclama pt acest site...
E avantajos sa ai cont acolo?... Au reguli?...
Eu am video la vanzare pe site-urile pe care lucrez...dar am vazut multe modele ca isi fac reclama pt acest site...