Eu,spre exemplu am 7 site uri toate cu metode opționale diferite de plata însă cu toatele au că metoda comuna de plata Paxum,plus că ai mai multa siguranță (când vor sosi cardurile) in siguranța banilor și avantajul neplătitor datoriilor către stat
experienta mea cu paxum recente
Heaven;15675 wrote: De ce recomandati paxum plus carduri monese, sau carduri romanesti cand puteti folosi foarte bine Cosmo? care sunt avantajele in a primi bani pe Paxum spre exemplu -platit o data comision - pe urma transfer pe external iar alt comision (destul de mare) si in cazul in care atasezi monese alte comisoane si la aia... Multe complicatii pt ce anume? 
Eu,spre exemplu am 7 site uri toate cu metode opționale diferite de plata însă cu toatele au că metoda comuna de plata Paxum,plus că ai mai multa siguranță (când vor sosi cardurile) in siguranța banilor și avantajul neplătitor datoriilor către stat
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;15684 wrote: Eu,spre exemplu am 7 site uri toate cu metode opționale diferite de plata însă cu toatele au că metoda comuna de plata Paxum,plus că ai mai multa siguranță (când vor sosi cardurile) in siguranța banilor și avantajul neplătitor datoriilor către stat
Asta am spus si eu: CAND VOR VENI CARDURILE . Pana atunci refuz sa platesc comisioane grase catre paxum doar pentru simplul fapt ca tot intarzie cu cardurile.... de fapt nu au nici un interes sa se grabeasca. Vorbim de un patron roman, la ce te asteptai? E greu cu noi peste tot
Asta am spus si eu: CAND VOR VENI CARDURILE . Pana atunci refuz sa platesc comisioane grase catre paxum doar pentru simplul fapt ca tot intarzie cu cardurile.... de fapt nu au nici un interes sa se grabeasca. Vorbim de un patron roman, la ce te asteptai? E greu cu noi peste tot
Corect Heaven!oricum ei au deja jocurile facute..eu am aplicat pe 5 iar prietena mea muuult m tarziu,amandoua am primit reply automat ca v om avea cardurile intr o luna..Deci e clar ca ei trimit toate cardurile odata...poate au discount,cv:).sa tragi atat de cnv pt banii tai,si n schimb sa ti se ofere variante costisitoare,mi se pare...n am cuvinte de fapt...Dar e m bn sa faci bani pe spatele altora in loc sa fii corect..
Alexyss;15700 wrote: Din 2010 de cand este infiintat Paxum asa vin cardurile si asa functioneaza sistemul lor cu,comisionane diferite in functie de metoda aleasa de tragere,eu unul care il folosesc inca de la aparitia lui in paralel cu alte metode de plata sunt multumit,in primul rand sunt extrem de multumit ca, imi incasez banii si nu mi sa intamplat sa patesc precum cu epassporte in 2010 cand am pierdut o suma frumusica cu multe zerouri in coada sau cu FirstChoicePay in 2018
Ce ai pierdut cu firstchoice pay Alexyss? Nu am auzit pe nimeni sa piarda nimic cu ei. Exista paxum pe vremea Epassporte? Eu nu imi amintesc sa fi existat dar sa ma corecteze cineva daca gresesc...atunci erau alte vremuri alte legi, iar activitatea asta de videochat era pe la inceputuri de ce comparam merele cu perele? daca ti-e drag sa platesti comisioane n-ai decat , fiecare face ce vrea dar nu incerca sa le cauti scuze! Unde in lumea asta ai auzit tu sa dureze atat eliberarea unui card de debit/credit/prepaid? E clar ca au de muls de la fraieri, si sincer bravo lor. Cat timp vor exista gaste vor profita cat pot. Cand am auzit ca patronul este roman deja era clar.
Ce ai pierdut cu firstchoice pay Alexyss? Nu am auzit pe nimeni sa piarda nimic cu ei. Exista paxum pe vremea Epassporte? Eu nu imi amintesc sa fi existat dar sa ma corecteze cineva daca gresesc...atunci erau alte vremuri alte legi, iar activitatea asta de videochat era pe la inceputuri de ce comparam merele cu perele? daca ti-e drag sa platesti comisioane n-ai decat , fiecare face ce vrea dar nu incerca sa le cauti scuze! Unde in lumea asta ai auzit tu sa dureze atat eliberarea unui card de debit/credit/prepaid? E clar ca au de muls de la fraieri, si sincer bravo lor. Cat timp vor exista gaste vor profita cat pot. Cand am auzit ca patronul este roman deja era clar.
Heaven;15704 wrote: Ce ai pierdut cu firstchoice pay Alexyss?
Nu stiu ce a pierdut Alex dar eu am pierdut un payment care a ramas blocat in aer la ei, nu era foarte mare doar cateva sute de dolari dar i-am pierdut, chiar daca ei spun ca banii se vot intoarce inapoi la site stim ca asta nu se va intampla! Iar daca socotim comisioanele de la retragerea banilor cu cardul, fee-ul de intretinere card anual plus cursul valutar neavantajos pierzi mai multi bani decat daca faci un EFT transfer! De asta eu nu am recurs la un card de la Paxum!
Nu stiu ce a pierdut Alex dar eu am pierdut un payment care a ramas blocat in aer la ei, nu era foarte mare doar cateva sute de dolari dar i-am pierdut, chiar daca ei spun ca banii se vot intoarce inapoi la site stim ca asta nu se va intampla! Iar daca socotim comisioanele de la retragerea banilor cu cardul, fee-ul de intretinere card anual plus cursul valutar neavantajos pierzi mai multi bani decat daca faci un EFT transfer! De asta eu nu am recurs la un card de la Paxum!
Live Cams | Live Sex |
Heaven;15704 wrote: Ce ai pierdut cu firstchoice pay Alexyss? Nu am auzit pe nimeni sa piarda nimic cu ei. Exista paxum pe vremea Epassporte? Eu nu imi amintesc sa fi existat dar sa ma corecteze cineva daca gresesc...atunci erau alte vremuri alte legi, iar activitatea asta de videochat era pe la inceputuri de ce comparam merele cu perele? daca ti-e drag sa platesti comisioane n-ai decat , fiecare face ce vrea dar nu incerca sa le cauti scuze! Unde in lumea asta ai auzit tu sa dureze atat eliberarea unui card de debit/credit/prepaid? E clar ca au de muls de la fraieri, si sincer bravo lor. Cat timp vor exista gaste vor profita cat pot. Cand am auzit ca patronul este roman deja era clar.
Pe AmberCutie forum este un întreg topic cu oameni disperați care au rămas cu sumele blocate. Am văzut inclusiv un caz cu 120K. Dar exemplele sunt multe. Momentan negociază cu câteva firme de asigurări, li s-au făcut promisiuni de 70%. Dar ma indoiesc ca vor recupera ceva. Multi dintre useri erau ruși si ucrainieni. La ei este ilegală activitatea, deci preferau să își țină banii acolo.
Pe AmberCutie forum este un întreg topic cu oameni disperați care au rămas cu sumele blocate. Am văzut inclusiv un caz cu 120K. Dar exemplele sunt multe. Momentan negociază cu câteva firme de asigurări, li s-au făcut promisiuni de 70%. Dar ma indoiesc ca vor recupera ceva. Multi dintre useri erau ruși si ucrainieni. La ei este ilegală activitatea, deci preferau să își țină banii acolo.
E clar ca oamenii au vazut in confuzia asta cu metodele de plata, si golul lasat in urma de first choice pay o oportunitate de a face bani rapid si stii cum e cand te inveti la dulceata....te dezveti cam greu. Cu fiecare saptamana de intarziere la livrarea cardurilor, paxum castiga sute de mii de dolari daca nu mai mult doar din comisioanele alea grase la transfer pe external, avand in vedere cati clienti au. De ce ar avea vre-un interes sa ne trimita noua cardurile? Dimpotriva vor face tot posibilul sa lungeasca situatia asta...asa e romanu' peste tot unde te duci....daca poate sa te arda bine cat timp are ocazia, nu conteaza daca te pierde ca client dupa. Nord imi pare rau sa aud de situatia ta, dar astea sunt cazuri izolate, in nici un caz cum a fost JAFUL PE FATA cu epassporte. In 99.9% din cazuri oamenii au putut sa retraga tot ce au avut pe first choice pay. Incearca sa vorbesti la suportul lor (auzeam ca inca e online) poate rezolvi ceva, si cu site-ul care a facut plata.