experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

Pai pana la urma asta o sa fac!scuze ca insist cu intrebarile,dar sunt putin nelamurita..Deci v oi plati si paxumului comisioanele in cauza transferului pe external card,plus comisioanele aplicate de monese?iar dc fac card din acela la care trebuie sa platesc 6 lire lunar,pot scoate sume mai mari pe zi?si inca o intrebare,monese au anual fee?
No avatar
Nadia

Penguin;15673 wrote: Pai pana la urma asta o sa fac!scuze ca insist cu intrebarile,dar sunt putin nelamurita..Deci v oi plati si paxumului comisioanele in cauza transferului pe external card,plus comisioanele aplicate de monese?iar dc fac card din acela la care trebuie sa platesc 6 lire lunar,pot scoate sume mai mari pe zi?si inca o intrebare,monese au anual fee?

Corect, platesti si comision la Paxum pentru transfer si acele 5 lire pe luna la Monese. 6 retrageri ATM gratuite de maxim 350 euro fiecare (asta e limita maxima pe zi, undeva la 1500 de lei), cat despre acel annual fee eu nu am vazut sa perceapa. Cardul este Contactless, deci poti plati fara sa mai bagi PIN-ul de fiecare data la POS daca suma e pana in 20 de lire parca (100 de lei sau putin peste). Cauta aplicatia Monese in Play Store/Apple Store si ai acolo mai multe detalii :)
No avatar
Heaven

De ce recomandati paxum plus carduri monese, sau carduri romanesti cand puteti folosi foarte bine Cosmo? care sunt avantajele in a primi bani pe Paxum spre exemplu -platit o data comision - pe urma transfer pe external iar alt comision (destul de mare) si in cazul in care atasezi monese alte comisoane si la aia... Multe complicatii pt ce anume? :|
No avatar
Nadia

Heaven;15675 wrote: De ce recomandati paxum plus carduri monese, sau carduri romanesti cand puteti folosi foarte bine Cosmo? care sunt avantajele in a primi bani pe Paxum spre exemplu -platit o data comision - pe urma transfer pe external iar alt comision (destul de mare) si in cazul in care atasezi monese alte comisoane si la aia... Multe complicatii pt ce anume? :|

Pentru ca LJ nu lucreaza cu Cosmo, de exemplu. Penguin zicea ca doar Paxum e o optiune viabila pentru ea si nu poate avea carduri romanesti, i-am oferit o alternativa...
No avatar
Penguin

Pai eu deja am banii in contul paxum..era indicat cosmo inainte,probabil..
Ann

Spre exemplu eu am 7 site uri și fiecare are alta modalitate opțională de plata dar cu toatele au Paxum.Plus ca,cu Paxum ai mai multa acoperire (când va veni cardul) și în siguranța banilor și cu plătirea datoriile lor la stat
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Heaven

Nadia;15676 wrote: Pentru ca LJ nu lucreaza cu Cosmo, de exemplu. Penguin zicea ca doar Paxum e o optiune viabila pentru ea si nu poate avea carduri romanesti, i-am oferit o alternativa...

Nu stiam de LJ ca nu lucreaza cu cosmo....am incetat sa lucrez cu ei de ceva timp pt ca am o alergie urata la site-urile care isi trateaza modelele ca pe sclavi pe plantatie si membri ca pe regi. Si eu astept cardul Paxum cu interes, doar pt simplul fapt ca ma sperie ca banca folosita de cosmo e din UE. stii tu cu ANAF, etc. Plus ca am niste amenzi de aprox 70 mil pe la financiar neplatite , iar un card romanesc e cam o joaca cu focu' :D . pana vine cardul paxum insa, am folosit fara probleme Cosmo, si il recomand cu caldura in locul comisioanelor grase platite la paxum la transfer to external, plus ca nici nu te mai complici atat. Dar acum ce sa zic fiecare foloseste ce crede ca e mai bine pt el, si ce i se pare mai usor :)
No avatar
Nadia

Heaven;15679 wrote: Nu stiam de LJ ca nu lucreaza cu cosmo....am incetat sa lucrez cu ei de ceva timp pt ca am o alergie urata la site-urile care isi trateaza modelele ca pe sclavi pe plantatie si membri ca pe regi. Si eu astept cardul Paxum cu interes, doar pt simplul fapt ca ma sperie ca banca folosita de cosmo e din UE. stii tu cu ANAF, etc. Plus ca am niste amenzi de aprox 70 mil pe la financiar neplatite , iar un card romanesc e cam o joaca cu focu' :D . pana vine cardul paxum insa, am folosit fara probleme Cosmo, si il recomand cu caldura in locul comisioanelor grase platite la paxum la transfer to external, plus ca nici nu te mai complici atat. Dar acum ce sa zic fiecare foloseste ce crede ca e mai bine pt el, si ce i se pare mai usor :)

Ai mare dreptate... oricum toate metodele de plata sunt cu doua taisuri, stii? Adica, pe de-o parte ar fi ideal daca toate site-urile ar folosi Cosmo sau Paxum ca am economisi multi bani in comisioane, daca am folosi doar Cosmo sau doar Paxum la toate site-urile mari. Pe de alta parte, nu e bine sa iti tii toate ouale in acelasi cos din cauza ca uite ce s-a intamplat cu FirstChoice, se poate intampla oricand si fara nici cel mai mic avertisment... . Diversificarea e cheia, in my humble opinion, dar din nou, fiecare decide pentru el, noi oferim doar alternativele pe care le cunoastem si le consideram convenabile momentan :)
Baietzelu

Heaven;15675 wrote: De ce recomandati paxum plus carduri monese, sau carduri romanesti cand puteti folosi foarte bine Cosmo? care sunt avantajele in a primi bani pe Paxum spre exemplu -platit o data comision - pe urma transfer pe external iar alt comision (destul de mare) si in cazul in care atasezi monese alte comisoane si la aia... Multe complicatii pt ce anume? :|

Deoarece acum cateva zile se plangeau multi ca au bani in cont si nu ii pot scoate.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Heaven

Baietzelu;15682 wrote: Deoarece acum cateva zile se plangeau multi ca au bani in cont si nu ii pot scoate.

S-a rezolvat de acu 3 zile ... cam asa, se pare ca a fost problema cu reinoirea chestiei cu datele personale, etc. Au rezolvat destul de rapid, a fost problema decat vre-o 4 zile asa. Astia se misca , nu sunt Paxum
Scrie răspuns