cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Buna!ati primit noi plati incepand si dupa data de 1iunie?au reglat pb cei de la Cosmo?
No avatar
Heaven

Keke;15666 wrote: Buna!ati primit noi plati incepand si dupa data de 1iunie?au reglat pb cei de la Cosmo?

Dap... mi-au intrat mie niste banuti ieri, au mers DIRECT pe card fara secondary fara nimic
No avatar
Keke

Heaven;15670 wrote: Dap... mi-au intrat mie niste banuti ieri, au mers DIRECT pe card fara secondary fara nimic

Back to normal.ma bucur!😊
No avatar
Alicia41

Ma intreb daca ar trebui sa schimb metoda de plata cu Cosmo ptr sapt. asta, nu prea vreau sa trimit banii in Paxum si apoi in contul ING, prefer sa-i scot mai repede si anonim (pe cat de anonim poate fi) cu cardul Cosmo.
Astept pana luni sa vad ce mai zice lumea de Cosmo si apoi daca nu mai sunt plangeri schimb la loc.
Eu urmaresc si twitter-ul lor si acolo apar discutiile in timp real iar ei au raspuns la twitts inclusiv mie pe cand la email nu au raspuns.
No avatar
nasty

Buna tuturor!
Am si eu o problema cu cardul de la Cosmo..
Am bani pe ei, dar nu ii pot scoate, deoarece nu merge Pin'ul. Ciudat, fiindca este corect, iar contul este validat si l'am mai folosit inainte.
I s'a mai intamplat asta cuiva?
Multumesc
No avatar
Heaven

nasty;15702 wrote: Buna tuturor!
Am si eu o problema cu cardul de la Cosmo..
Am bani pe ei, dar nu ii pot scoate, deoarece nu merge Pin'ul. Ciudat, fiindca este corect, iar contul este validat si l'am mai folosit inainte.
I s'a mai intamplat asta cuiva?
Multumesc

Hai ca asta ar fi culmea, acum sa nu mai mearga PIN-urile :)) da sincer in ziua de azi te astepti la orice. Luni incerc si eu sa retrag si o sa postez aici
No avatar
jessica123

Buna, am si eu nevoie de putin ajutor, am inceput sa fiu model pe cb de luna trecuta de pe 11 cred si am facut undeva la vreo 19.000 tokens. Am cautat diferite moduri de payout dar nu prea sunt cunoscatoare in cauza, am reusit in schimb sa-mi fac un cont la cosmo si am primit cardul de la ei, insa nu pot sa-l activez ,pentru ca nu am documente necesare deoarece stau cu parintii mei. Stie cineva o alta modalitate de plata sau daca la cosmo as putea face ceva. Va rog sa precizati ceva concret. Chiar am nevoie de ajutorul cuiva. Multumesc mult !
No avatar
Keke

jessica123;15721 wrote: Buna, am si eu nevoie de putin ajutor, am inceput sa fiu model pe cb de luna trecuta de pe 11 cred si am facut undeva la vreo 19.000 tokens. Am cautat diferite moduri de payout dar nu prea sunt cunoscatoare in cauza, am reusit in schimb sa-mi fac un cont la cosmo si am primit cardul de la ei, insa nu pot sa-l activez ,pentru ca nu am documente necesare deoarece stau cu parintii mei. Stie cineva o alta modalitate de plata sau daca la cosmo as putea face ceva. Va rog sa precizati ceva concret. Chiar am nevoie de ajutorul cuiva. Multumesc mult !

Copie buletin si extras de cont bancar recent ar trebui sa fie ok
No avatar
jessica123

Am incercat, am cerut extras bancar pe ultimele 6 luni , le-am trimis si nu mi-au respins
No avatar
Heaven

jessica123;15724 wrote: Am incercat, am cerut extras bancar pe ultimele 6 luni , le-am trimis si nu mi-au respins

Intreaba la suportul lor ce alternativa ai. Trebuie sa poti trimite ceva banuiesc...nu esti singura care locuieste cu parintii cu cont cosmo
Scrie răspuns