experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just me

Danyyy;15577 wrote: zici 3-6 saptamani .. la mine au trecut 8 ..si peste 20 de zile de cand este in shipped , asta fiind client vechi, daca nu va ajunde nici saptamana care vine eu zic ca chiar este o problema sau sa ratacit postasu :).. E in interesul lor sa traga de timp pt ca ei iau bani mai multi cu treaba asta.
No avatar
octav@paxum.com

just me;15579 wrote: E in interesul lor sa traga de timp pt ca ei iau bani mai multi cu treaba asta.

nu crezi ca daca era cazul cum zici tu nu bagam NICIODATA card? contul paxum cum stii bine poate fi folosit cu alte metode de a retrage banii si nu avem nevoie de card PAXUM....
No avatar
Keke

Daca nu va convine Paxum alegeti Direct bank wire sau Cosmo sau epayments..vedeti doar partea goala a paharului fara sa stiti ce implica o asemenea procedura..nu iti convin fee-urile?no pb,pune pe Wire si asteapta-ti banii doua sapt(experienta proprie).Sa vedem cum e atunci?sau Cosmo..Ai bani in cont si Te uiti la ei ca la o vitrina caci Nu ai accès.ca multi altii ,eu prefer un comision “mare” si sa imi intre banii imediat,fara sa imi iasa peri albi.Si daca vine cardul dupa inca o luna-doua,si mai bine.Nu ajuta la nimic comentariile astea negative .
No avatar
jaqline

cine ma poat ajuta si pe mine nu stiu unde sa adaug metoda de plata la contul de videochat chartubate contul d paxum sau epayments am inteles ca pot adauga contul de la cardul visa ajutati-ma si pe mine ma chinui de 4 zile. multumesc
No avatar
just me

octav@paxum.com;15580 wrote: nu crezi ca daca era cazul cum zici tu nu bagam NICIODATA card? contul paxum cum stii bine poate fi folosit cu alte metode de a retrage banii si nu avem nevoie de card PAXUM.... In fine...ce mai conteaza nu mai dau curs acestor discutii..Este clar ca acel card va veni el pana la urma..Este o parere si avem dreptul la opinie..Toata intamplare asta cu first choice ne-a facut pe multi sa o luam razna..si sa spunem vrute si nevrute...Toate bune!!!
Baietzelu

Keke;15581 wrote: Daca nu va convine Paxum alegeti Direct bank wire sau Cosmo sau epayments..vedeti doar partea goala a paharului fara sa stiti ce implica o asemenea procedura..nu iti convin fee-urile?no pb,pune pe Wire si asteapta-ti banii doua sapt(experienta proprie).Sa vedem cum e atunci?sau Cosmo..Ai bani in cont si Te uiti la ei ca la o vitrina caci Nu ai accès.ca multi altii ,eu prefer un comision “mare” si sa imi intre banii imediat,fara sa imi iasa peri albi.Si daca vine cardul dupa inca o luna-doua,si mai bine.Nu ajuta la nimic comentariile astea negative .

Sustin 100% ceea ce ai spus. Ei vad doar dezavantaje insa CEL MAI IMPORTANT AVANTAJ E CA PUTEM PRIMI BANII UNDEVA (paxum)... nu vreau sa aud de cosmopay, epayments sau alte rahaturi de siteuri ... paxum ofera multiple posibilitati de a trimite banii fara dureri de cap .

O repet de fiecare data cand am ocazia : cand o sa soseasca cardul paxum GARANTEZ ca o sa fie nemultumiri chiar si atunci ... repet GARANTEZ!!
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
emmilly

just me;15583 wrote: In fine...ce mai conteaza nu mai dau curs acestor discutii..Este clar ca acel card va veni el pana la urma..Este o parere si avem dreptul la opinie..Toata intamplare asta cu first choice ne-a facut pe multi sa o luam razna..si sa spunem vrute si nevrute...Toate bune!!!
Eu nu înțeleg de ce se sare atata in sus când ne ies ochii după “timpul de așteptare de “3” săptămâni”..Poate unii dintre ei nu au mii de euro de scos și poate comisioanele alea adunate contează.Eu de exemplu la un studio,sa nu le dau și nume,mi au trimis 103$ in paxum,nu spun după cât timp,iar din ăștia paxum a binevoit sa și retragă acei 45 $ pt ca adevarul este ca acele carduri de fapt se printează și se cumpara acel plastic pe banii proștilor.Eu lucrez in domeniu bancar,și de câteva zile am card monese atașat la paxum,azi am retras cu el,nu m a durut câtuși de puțin de 5€ pe care i a luat monese pt ca i au luat când acel card era la mine in portofel.Nici de rata interbancara nu mi a pasat,in schimb ma deranjeaza când sunt unii atât de ofuscați și sar in sus pt paxum ,eu nu am auzit nici la noi și nici in 5 ani de stat in elveția și alte tari ca un card de debit sa se plateasca înainte de a-ți fi trimis.Sa nu mai menționez ca ,inclusiv la noi,din toate bancile din românia ,la câți bani fac din comisioane de administrare lunar/anual, inafara de cele in valuta ,acest card de debit este gratis.Au mare noroc ca la celelalte tipuri de transfer sumele sunt colosale,altfel nu și ar mai fi făcut nimeni cont la paxum cu timpii ăștia de așteptare și felul lor de a raspunde.Daca pana vinerea viitoare la mine in cont nu va apărea “printing” măcar,sa fiți sigur Domnule Octav ca paxum îmi va returna cei 45$ și voi prefera monese prin direct depozit.Poate unii nu au apucat sa lucreze 2 sapt,poate unii nu au făcut mii de dolari care sunt la început,taxa e aceeași pt toată lumea,așa ca lăsați oameni care rămân cu nimic sa se plângă.uneori sunt utili banii aceia mai ales ca puteau fi luați la primirea cardului.Spor la bani tuturor.
No avatar
Keke

Fiecare sa aleaga metoda de plata care i se pare cea mai convenabila.Cardul Paxum este sg din zona non-eu si de aceea cu totii il asteptam cu nerabdare,insa s-a vb f mult pe acest forum despre fee-uri,despre operationalitatea site-ului Paxum,despre card,despre taxele percepute asa ca virgula cu un minim de timp de documentare asupra acestor aspecte in sectiunea Paxum,ati fi aflat de acesti 45$ si ca vor fi retrasi la prima tranzactie inainte de shipping-ul cardurilor.Poate ca nu se procedeaza la fel in sistemul bancar cu care suntem obisnuiti dar asta nu face ilegala procedura.Fiecare “business “ de gen are particularitatile lui.
No avatar
Fabian

---------------------------------
_ana_

octav@paxum.com;15569 wrote: Buna seara.
Cardurile iau intre 3-6 saptamini de la momentul aplicarii pana la primire. 10 zile sunt diferite status si sunt estimative, submit, printing, shipped, etc .

contactand suportul nu ajuta la absolut nimic ca se fac automat nu exista ca nimeni nici macar eu sa poata sa faca un card mai rapid decat altul.

multumesc ca ne-ai raspuns... :)
Scrie răspuns