experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

dupa cum observ cardurile paxum sunt in printing la uni de 1 luna la alti de 3 saptamani , ce e de facut in cazul asta trebuie contactat suportul lor sau mai asteptam o luna ?
_ana_

jony111;15525 wrote: dupa cum observ cardurile paxum sunt in printing la uni de 1 luna la alti de 3 saptamani , ce e de facut in cazul asta trebuie contactat suportul lor sau mai asteptam o luna ?

Eu astept ...pina atunci ma bazez pe Monese... Daca ii contactezi tu si afli ceva nou.. sa ne anunti.. :)
_ana_

jony111;15525 wrote: dupa cum observ cardurile paxum sunt in printing la uni de 1 luna la alti de 3 saptamani , ce e de facut in cazul asta trebuie contactat suportul lor sau mai asteptam o luna ?

Si la mine de pe 10. mai e printing...doar o persoana a zis ca are "shopping"... Jony111 tu nu ti-ai activat Monese?
No avatar
jony111

Domnule Octav printing-ul cardurilor a depasit cu mult termenul celor 10 zile ajungand chiar si la o luna, ce ne sfatuiti sa facem in acest caz am face bine sa contactam suportul ? am citit undeva pe un forum ca un cetatean din liban a asteptat 2 luni printarea si pana nu a contactat suportul nu sa rezolvat problema lui , totusi dat fiind faptul celor petrecute in ultima vreme am dori sa stim daca e o chestiune intemeiata pentru a contacta suportul paxum
Va multumesc anticipat pentru raspuns cu stima jony
No avatar
octav@paxum.com

jony111;15546 wrote: Domnule Octav printing-ul cardurilor a depasit cu mult termenul celor 10 zile ajungand chiar si la o luna, ce ne sfatuiti sa facem in acest caz am face bine sa contactam suportul ? am citit undeva pe un forum ca un cetatean din liban a asteptat 2 luni printarea si pana nu a contactat suportul nu sa rezolvat problema lui , totusi dat fiind faptul celor petrecute in ultima vreme am dori sa stim daca e o chestiune intemeiata pentru a contacta suportul paxum
Va multumesc anticipat pentru raspuns cu stima jony

Buna seara.
Cardurile iau intre 3-6 saptamini de la momentul aplicarii pana la primire. 10 zile sunt diferite status si sunt estimative, submit, printing, shipped, etc .

contactand suportul nu ajuta la absolut nimic ca se fac automat nu exista ca nimeni nici macar eu sa poata sa faca un card mai rapid decat altul.
No avatar
just me

Recomand Monese e o alternativa foarte buna in momentul de fata.
No avatar
emmilly

just me;15571 wrote: Recomand Monese e o alternativa foarte buna in momentul de fata.

Și eu,azi am reușit sa scot 50 $ cu monese după ce paxum ul mi a luat cei 45$ din cont plus 7 $ la transfer..Multumesc,paxum! o sa tot pierdem bani probabil pana când va ajunge acel card,dar e scârbos sa fim mințiți pe fata..Am înțeles ca printing,shipping,și alte rahaturi,dar la mine de pe data de 14.05 încă e submitted..Nici măcar in curs de a curge cerneala din printare pe el..😣
Baietzelu

Va rog frumos nu mai disperati ca la fel pierdeam si cu firstchoice la curs CREDETI-MA ... faci transfer din paxum cu fees-uri mari dar castigi pe cealalta parte la cursul din cardul monese sau de romania , va rog sa faceti calcul ...
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Danyyy

zici 3-6 saptamani .. la mine au trecut 8 ..si peste 20 de zile de cand este in shipped , asta fiind client vechi, daca nu va ajunde nici saptamana care vine eu zic ca chiar este o problema sau sa ratacit postasu :)..
No avatar
emmilly

😂😂😂s a pierdut printre comisioane 😂
Scrie răspuns