experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
LauraT

Buna tuturor.

Pentru cine are card XlcCard V2 , platforma e Card Portal , va fi o problema cu plata sesiunea aceasta?
Am vazut ca pe card scrie COSMO .
Deci daca platforma e Card Portal cu care lucreaza mai multe site-uri , Cosmo e un nou serviciu , cine are banii blocati momentan ?
Doar Cosmo sau si platforma Card Portal ?
A-si putea da add la acest card XlcCard V2 pe paxum ?

Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
No avatar
adelina007

Baietzelu;15364 wrote: Din cauza ANAF ului

Multumesc Baietzelu.
No avatar
carinna

error bank account

buna! a patit cineva ca in momentul in care adauga datele bancii in paxum sa ii dea eroare? sau la Additional Info Required pentru EFT din nou eroare? tot incerc cu un cont in ron si cu altul in $ dar nici un rezultat ci doar eroare !
Baietzelu

adelina007;15370 wrote: Multumesc Baietzelu.
Cu placere
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
elenaelena

am si eu o intrebare dupa 2 luni in sf mi.au activat si mie contul la paxum, si mi.am dat comanda de card, cu acest card pot scoate direct banii de la atm sau trebuie sa ii trimit intr.un cont ?
arabu1988

elenaelena;15465 wrote: am si eu o intrebare dupa 2 luni in sf mi.au activat si mie contul la paxum, si mi.am dat comanda de card, cu acest card pot scoate direct banii de la atm sau trebuie sa ii trimit intr.un cont ?

buna
dupa ce primest cardu trebuie sa fac transfer catre card paxum si banii intra instant pe cardu paxum si il scoti de orice ATM
We only have what we Give
No avatar
ladyl

buna. azi am intrat si eu in direct cu cei de la monese. mi au spus ca trebuie sa raspund la 2 intrebari pe email, si o sa mi aprobe contul.aveti idee cat dureaza? inca nu am primit mail de la ei. multumesc
No avatar
elenaelena

ok mersi si dureaza mult toata treaba asta ? sau in aceeasi zi cand au intrat banii pot sa si ii scot ?
No avatar
Heaven

Si-a revenit si cosmo, azi am transferat din secondary pe card fara probleme! hai ca e bine sper sa nu mai avem probleme cu ei
arabu1988

elenaelena;15471 wrote: ok mersi si dureaza mult toata treaba asta ? sau in aceeasi zi cand au intrat banii pot sa si ii scot ?

da cum era si la FCP si Payoneer
We only have what we Give
Scrie răspuns