Are cineva bani de primit de la Choice Bank/FCP

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
violetapop

in perioada 8-10 aprilie mi-au ramas bani blocati in contul FCP cand s-a declansat problema si nici acum nu i-am primit.
Am deschis acest subiect ca sa postam noutati, informatii si fiecare ce stie legat de aceasta problema si cum ne putem recupera banii. Multumesc.
No avatar
Budincacupaine

Eu mai avem niste bani cu care am reusit sa imi platesc telefonul. De restul cativa dolari am facut niste cumparaturi online. Zilele trecute am avut de primit niste bani de la acele produse pt ca nu erau in conformitate cu ce promiteau ei. Am vb la suportul siteului respectiv si mi-au spus ca imi vor trimite banii acolo de unde au plecat. Am incercat sa le explic ca firschoice nu mai exista dar nu am avut cu cine. Eu nici nu ma mai pot loga pe firsctchoice nu imi recunoaste nici user nici parola. Acum cateva zile am facut din nou cumparaturi cu cardul de first. Stiam cam ce suma am de primit si am facut cumparaturi in limita sumei. Supriza: a functionat! Acum astept comenzile.

Am o prietena mai avea 60$ pe first. A incercat sa scoata la bancomat si ii dadea fonduri insuficiente. A facut cumparaturi online si i-a cheltuit.

Deci ai aici doua cazuri fericite care au golit cu succes conturile fch.
No avatar
violetapop

Nu ma refeream la banii care au fost deja incarcati pe card ci la cei care au fost trimisi de site ( CamContacts in cazul asta), dar nu au mai apucat sa fie incarcati pe card si au ramas in aer. Nimeni nu a putut obtine banii pana in acest moment.
No avatar
Ducesa

Nici eu nu i am primit de pe ifriends. Se fac aproape 2 luni
No avatar
Budincacupaine

Voi va mai puteti loga in fch? Eu nu! Faceti o incercare de plata, poate v-au intrat banii si voi nu stiti. Nu dati cu pietre, am zis si eu poate poate! Am primit mail de la fch, de pe 30 iunie adio fonduri! Daca nu rezolvati pana atunci se pare ca ati pierdut banii! :(
No avatar
Budincacupaine

Arilena;15423 wrote: Si eu tot pe cumparaturi.200 si ceva de dolari...Cu nervii de rigoare,ca atunci numai de cumpărături nu imi ardea mie...

Si cand te gandesti ca shoppingul ar trebui sa ne relaxeze si sa ne placa B-)
No avatar
Ducesa

A primit pana la urma cineva banii blocati din aprilie? Eu tot am vorbit cu suportul de la ifriends si mi au tot spus ca nu au vesti si ca poate saptamana viitoare se rezolva ceva. Din cate am inteles la sfarsitul lunii FCP va disparea. Noi ce facem? Ramanem fara bani? Oare nu site-ul trebuie sa faca plata indifierent de modalitate? Si din punct de vedere legal el trebuie sa ne plateasca indiferent de ce se intampla cu bancile?
No avatar
Buttercup

Dacă mai aveți sume blocate, scrieti-le! Vor face transferuri wire in curând (sa speram). E un topic pe AmberCutie in care găsiți câteva mailuri ale unor reprezentați, unde trebuie sa trimiteți datele respective. Pana acum au tot promis ca vor returna banii, dar acum exista un comunicat oficial, deci poate totusi macar 70% vor fi rambursati.

http://www.choicebankltd.com/choice-bank-limited-ready-to-begin-paying-depositors-on-july-2/
Nord

Am un payment blocat de la streamate dar mi-am luat adio de la acei bani :( oricum nu o sa-i mai vad!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Ducesa

Deci pana la urma de vina e banca FCP si nu site-urile?
Scrie răspuns