citeste si tu aici
https://republica.ro/bancile-cazinourile-notarii-agentii-imobiliari-si-fundatiile-obligate-sa-transmita-anaf-zilnic-rapoartele
experienta mea cu paxum recente
Chantall;15173 wrote: Buna!Am o nelamurire , daca am o suma mare de primit pe cardul de paxum si am nevoie sa ii transfer pe un card ING ( la care din cate am calculat (6$+3% ) trebuie sa platesc in jur de 240 $ comision pt transfer ) exista riscul sa am surprize in legatura cu impozitele la anaf in viitor pe aceasta suma ? Daca e pe vorba asa mai bine as astepta inca 1 luna si ceva pentru cardul Paxum ..... Cum ar fi mai bine sa procedez ? Multumesc mult !
Fa-ti cont monese si e mai bine .
Fa-ti cont monese si e mai bine .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
emmilly;15172 wrote: I am dat mail si lui Octav,probabil nu l a vazut daca am scris in subject Cont /card.. Cat despre Streamate,eu citisem undeva ca daca ceri inchiderea contului,vor trimite totusi banii indiferent de suma.Eu acum nu pot sa inteleg daca ei au inchis contul la cererea mea,sau daca studioul l a inchis.. Nu am primit nici un raspuns in acest sens.Normal daca contul s a inchis,nu vad unde s-ar mai reporta..Plus ca nu m am priceput prea bine pt ca in cont imi aparea setat pe "Check via regular mail" care nu stiu ce inseamna ca si metoda de plata,timp de 2 saptamani vinerea am tot intrat sa vad daca imi apare payment history si nu aparea nimic la mine..Apoi am dat undeva acolo prima oara ca suma minima de plata 50$ si imi scria ca e in curs de verificare,apoi i am dat paxum si de acolo s a rupt filmul..A doua zi contul s-a inchis.Macar daca acei bani s-au pierdut si cei de la Streamate nu se sinchisesc sa mi raspunda,poate ma lamureste cine de ce la mine in paxum inca imi apare submitted si nu in curs de printare sau altceva sa stiu daca voi mai primi acel card fie el si in 2 luni..Cei de la studio spuneau atunci ca au facut o cerere si le vom primi la sfarsitul lunii mai,gen o urgentare,nu am inteles exact.Am o prietena care asteapta de la inceputul lui aprilie si nimic..
Check via regular mail inseamna plata cec adicaprimesti la sfantul asteapta un cec cu bani aia daca nu sau pierdut pe drum in general cei care asteapta cecul le creste barba devin si bunici
Summited inseamna ca ai facut cerere pt card cand va fi aprobata va fi dat spre printing vei astepta undeva la 3 sapt p[ana devine printing
Dupa ce apare printing mai astepti nu zic cat dar peste 3 saptamani au volum mare de munca asa pt ca sunt o fire optimista vei vedea cardul cam prin iulie- august
Ca alternativa sa scoti bani card visa raffaisen sa card monese (cu comisioane babane) pana atunci asculta muzica de relaxare
Check via regular mail inseamna plata cec adicaprimesti la sfantul asteapta un cec cu bani aia daca nu sau pierdut pe drum in general cei care asteapta cecul le creste barba devin si bunici
Summited inseamna ca ai facut cerere pt card cand va fi aprobata va fi dat spre printing vei astepta undeva la 3 sapt p[ana devine printing
Dupa ce apare printing mai astepti nu zic cat dar peste 3 saptamani au volum mare de munca asa pt ca sunt o fire optimista vei vedea cardul cam prin iulie- august
Ca alternativa sa scoti bani card visa raffaisen sa card monese (cu comisioane babane) pana atunci asculta muzica de relaxare
_ana_;15200 wrote: jonny111... La ce comisioane babane te referi?...(la MOnese)...sincer vreau sa aflu...pls
Nu sunt comisioane babane la monese , comisioane babane sunt la transfer din paxum catre orice card extern . 1000$ cu un comision de 35.5 catre un card extern dar nu te pune nimeni sa faci transfer asa, platesti 50$ la orice suma si faci WIRE ... adevarat ca dureaza mai mult dar de exemplu la mine acum a durat 3 zile lucratoare , astept banii ca am VALIDATED in contul de paxum.
Nu sunt comisioane babane la monese , comisioane babane sunt la transfer din paxum catre orice card extern . 1000$ cu un comision de 35.5 catre un card extern dar nu te pune nimeni sa faci transfer asa, platesti 50$ la orice suma si faci WIRE ... adevarat ca dureaza mai mult dar de exemplu la mine acum a durat 3 zile lucratoare , astept banii ca am VALIDATED in contul de paxum.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM